Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No já bych souhlasil s hned prvním komentářem pod tím jejich blogem.
    "Please don't give any money to Interplay anymore, this is the worst publisher still around. And THIS IS NOT BLACK ISLE. If you want to support what was Black Isle before go and buy Obsidian games - THAT is where the former Black Isle employees are now."
    • No jelikož nic nevydává, tak se dá souhlasit *3*
  • No já bych jim peníze nedal. Ti, kteří přispějí nedostanou v podstatě nic (kromě odznáčků a přístupu do fóra) a maximálně beta verzi. Připadá mi to jako hodně divnej způsob výběru peněz. No a to ani nemluvím o tom, že Obsidian = Black Isle...
    • Menttor
      Jo, navíc nechápu, proč to rovnou nedali na kickstarter?
      • Protože nemají nic, co by tam mohli prezentovat. Vždyť mají odstaveček o prostředí a konec. A plánují, že za naše (jejich) peníze si vytvoří zbytek.
      • walltar
        Třeba si myslí, že jim to vynese peněz jak Robertsovi. Ten taky zezačátku nebyl na kickstarteru.
  • BoB.2
    Ta žebrota už je trapná.
  • Vypadá to, že kluci v BI potřebují na dárky. *3* *7*
  • smejki
    "Or I can take my money, roll it up into a nice, tight tube, and proceed to bugger me own arse with it because I know I'd get more enjoyment -- and less shame -- out of that."
    • Viktor_H
      Proti gustu... *1*
    • Jako on možná zítra doletí bolon jokte, takže to bude stejně jedno.
  • Viktor_H
    lol, Black Isle, lol.
  • Ak tam nake meno Black Isle figuruje, tak nema nic spolocne s Black Isle ktore milujeme, ludia sa rozprchli na vsetky strany sveta, a nikto ich dohromady uz neda...
  • Interplay sa snazi fakt nahrabat prachy kde sa to len da,...asi take 2 mesiace zdvihli cenu skoro vsetkym svojim hram z 5,99 na 9,99 na GOG.com *7*
    • Mozno hlavne preto ze koncom buduceho roka uz nebudu mat narok predavat povodne Fallout hry a znacka so vsetkym kompletne pripadne Bethesde.
  • ty jo ja netušil že prava na fallout online ma ted bethesda, a ja se tak tešil. Tak to se rovnou mužem s tim rozloučit *9*
  • smejki
    Go @&@#Ł$ yourself, Herve. Please.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit