Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslím si że blackhole je dobrá ukázka toho jak češi umí dělat hry
  • Letsplayere neznám žádné, když už koukám nějaký ten gameplay tak je to od games nebo hrej a nebo od random lidí co mají stejné sestavy jako já kde zjistím jestli mi hra pojede atd, ale podle videí co jsem viděl blackhole tak dabing je otřesní co se týče hry tak to patří na segu 16bit a ne na pc to je můj názor, popřípadě mobil,tablet a vůbec ta hra si ani nezaslouží abych ji řešil takže nazdar
    • 1) otřesnÝ
      2) Ano, na začátku hry se může se zdát konverzace s posádkou zdlouhavá, ale to rychle skončí.
      3) Je docela náročná, občas mám i frame dropy, tablety by ji nemusely rozjet. Navíc na tabletech by ani NEbyla OVLADATELNÁ.
  • Smutne je ze clovek vie co ho v diskusii k takejte hre caka no aj tak ju otvori, v nadeji ze tu precita nieco rozumne, no opat odide sklamany...
    Blackhole je jedna z najlepsich indie hier poslednej doby, inspiraciu ktoru si berie od svojich vzorov doplna o svoj jedinecny styl a super hratelnost. O kvalitach tejto hry svedci ze vacsina zahranicnych webov napr aj prestizny Destructoid jej dalo 9/10. Povedal by som ze tych 7/10 tu nie je moc fer hodnotenie. Osobne let's playe skoro vobec nepozeram, ale nic proti youtuberom nemam, smutne ako par ludi s komplexami menejcennosti ktori zavidia druhym verejny uspech budu hanit pre svoj lepsi pocit cele dielo na ktorom pracovalo xx ludi niekolko rokov... *11*
  • Pozoooor pepíci vydali daľšiu hru a zas je to kravina ako vždy *15* *15* *15* *15*
  • Tahle otřesná kopírka super meat boye s pravděpodobně nejhorším příběhem, který indie hry nabízejí tu nemá co dělat. Doufám, že scénárista týhle hry už prdí do hlíny, protože taková zplácanina. Pro koho ta hra je? Pro děti asi ne, když tam padají sprostá slova, ale humor bych zařadil někam do kategorie - jsem v osmé třídě a směju se slovům: broskvička, okurka, kakat. Tohle má reprezentovat naši zemičku? Otřesný dialogy a ještě otřesnější dabing. Angličtina to mohla zachránit, ale selhala. Nejhorší na tom je to, že ta hra není vysloveně špatná, ale hraje si na něco mnohem víc než sama je.
  • Proč se tohle recenzuje? Kopírka kam se podívám, údajně to je HC hra, delají to nějací amatéři ale hlavně, že do toho kecají nějací jůtubeři....S jménem jako totálně retardovaný nebo jak to je. Hlas jako bych měl zácpu...

    To je skutečně přínosné a něco to hráči dá. *11*
    • To dostalo plusy? Připadám si jak na novinkách.
      • Mart9
        To je dobrý. Snažíš se zdejší diskutéry ponížit na úroveň novinek, přitom ses ponížil sám, když si řekl, že tam tu diskusi čteš.
        • Fiolazoft :D
    • MikeiXX
      Ty jsi ukázkový případ závistivého českého diletanta. ;) Užij si tu chvíli "slávy" z plusek za ten Tvůj výstřik "kvalitních" argumentů.
      • Ty reaguje na co? Nenapsal jsi žádný platný argument jen obecné kecy...

        Ta hra je sh!t od amatérů, kde machrují  s  jůtubery. (prej HC)  Tedy pouze vyžití módy a nic co by něco přineslo navíc. Nic co bych dal vlastním dětem na hraní, nic co bych doporučil, nic co bych zaplatil. To hráči nedá....(nic) Proč se se pořád drží TV? Protože má nějaký standard a program. Tam nemáš cvoky jako nějaký "retardovaný" s hlasem jako během zácpy.  Sice mu to vidělává a co jako? To se snad automaticky rovná kvalita? Maximálně pro publikum "retardovaných" .Tohle nemá co dělat s morálkou, vizí, prostě ničím. Na tohle čučet, tak jsi vypatlanej jako dobrovolný ruský bojovník na Ukrajině.

        Tak se laskavě uklidni, vypni YT hovadiny a běž se ven vyvětrat. Možná se budeš divit, že populace není  "naprosto retardovaná". Zoufalost tvého života zde nikoho nezajímá.
        • MikeiXX
          http://www.reactiongifs.com/r/srcstc.gif
          Další ze Tvých žoviálních komentářů, gratuluji.
          Mně jako argument stačí pouze to, že jsem si Blackhole skutečně zahrál a hraji. Narozdíl od Tebe.
          No nic, jdu si užívat svůj zoufalý život. :)
  • Okopírovaný Sonic The Hedgehog... *13*
  • To je zase póza proti youtuberům. *7* A vím, že tuhle pózu má i zastaralá redakce, která vždycky s takovou arogancí o youtuberech mluví, zatímco se sama horkotěžko snaží prosadit se svým gamesplay - takže i vy redakce jste youtubeři, aby bylo jasno. *3*

    Že vy se o youtube třeba moc nezajímáte, nebaví vás sledovat letsplaye atd., nutně neznamená, že někomu jinému se tohle nelíbí. Ne nadarmo mají tisíce skutečných fanoušků. A minimálně ten Rota je dobrý a má inteligentní kanály.

    Když už, zabýval bych se kvalitou dabingu, který je nicmoc, ale to nemá s nějakým youtube vůbec nic společného.

    Hra jako taková mi nepříjde špatná. Sledoval jsem to prakticky od počátku vývoje a co dokázali, to vůbec není zlé. Takže za mě gratulace autorům. Ale až z toho dostanu mrtvici, pošlu Fiolovi účet za hospitalizaci. *1*
    • Mart9
      Zrovna toho tvého Rotu měla redakce i ve Fight Clubu!
    • fallanga
      Souhlasím s tím, že Rota je inteligentní člověk a náplň jeho kanálu se výrazně liší od těch zbylých youtuberů. Chvíli ho odebírám a když pominu formát "Proč máš berle", tak se na jeho videa rád kouknu. Dokonce i ten zbytek youtuberů, který se ve hře vyskytuje má dospělejší názory a humor než Gogo a další jeho druhu.
    • Jack1947
      Dělat ze sebe debila, umí každej... kdo se rád ztrapnuje na "veřejnosti" to chce nutnou dávku debility a ještě kuráže.

      Od tebe jsem čekal více... ne takovéhle tvrzení o YT co jsou povětšinou zoufalci co si nalejí na hlavu rozmeletá vajíčka protože to lidi baví. Já nechápu jak je to baví, asi budou stejně postižení no.

      Games? házet do jednoho pytle s ... (nebudu sprostý) to už je přehnané i na tebe a kohokoli.
    • Ze všech těch plejád nevtipných neumělů respektuji pouze Rotu. Zbytek je jenom názorná ukázka toho, co se stane, když má přístup ke kameře a internetu v podstatě každý.
    • Tady to není vůbec o youtuberech vs gamesplay. Tady jde o to, že většina youtuberů jsou prostě blbečci(a to se vyjadřuji ještě docela slušně).
      Gamesplay má jakž takž ještě nějakou úroveň. Hodně youtuberů je na úrovni celebrit z bulválních plátků. Dělají ze sebe debily, jen aby se zviditelnili.
      • Žvásty... a nikdo tě to nenutí sledovat. Možná kdyby si nepatřil mezi hlupáky, dokázal by si svůh rozum použít k tomu, aby si našel rozumné youtubery. Hatovat umí kdekdo, jak tu předvedli nicky z fora.
        • No však taky na ně nekoukám *1* Většinou vydržím jen několik desítek sekund. Mně je celkově youtuberská scéna u zadele. Já si raději nějakou hru zahraji než abych na ni koukal.
          Neříkám, že uplně každej youtuber je automaticky debil, ale koncentrace debilů je na youtuberský scéně docela velká.
    • Jaká póza??? pózujou leda tak youtubeři bo si myslí, že jsou snad nějaký célebrity nebo co *1* když maj pár tisíc lajků, na můj web přišlo, už přes dva miliony různých lidí pravda nemám tam svůj xicht, ale stejně si nemyslým, že jsem kvůli tomu populární to je prostě nic! jo kdyby mi tam chodilo milion lidi denně tak možná se budu cejtit jako célebrita, ale pár set tisíc za celou existenci ne to fakt ne UBOHOST....
      • Ty a tobě podobní jste ubozí. Neumíte nic jinýho než závistivě hatovat. Oni dělají něco, co baví tisíce lidí. Co děláš ty a tobě podobní? Jako nějaká ubohá nula akorát hatuješ.

        Jste neskutečně ubozí. Jedna věc je oprávněně kritizovat dabing, který je i podle mě docela nicmoc a druhá věc je kritizovat něčí koníček. Já jedinkrát neviděl, že by některý youtuber o sobě tvrdil, že je to nějaká celebrita, ačkoli jich mnoho celebrity jsou.

        Tohle forum je fakt žumpa ubohých nicek. *1*
        • Drtivá většina lidí tu nekrytyzuje jejich koníček ale způsob jakým se prezentujou. Chovaj se v těch videích jako úplný debilové. Je to takový internetová variace na TV nova, prostě odpad pro cca 12 leté.
          • Tilwaen
            Drtivá většina lidí tu nekrytyzuje jejich koníček ale způsob jakým se prezentujou.

            Každý se holt prezentujeme jinak.
          • Když už jsem u té debility - nekrytyzuje.
    • Keyz
      Skuteční fandové....Jako by tam nebyly neaktivní, duplicitní účty.

      Navíc je jedno, zda to někoho baví a je toho fanda. Jde o to, že to je zoufalé. Nejsou to profi lidi kteří dělají dabing a ten humor.... Stejně jako simulátor znásilňování z Japonska, také baví některé lidi ale stejně to je šílenost. Díky YT mohou lidé lehce sledovat něco co je baví i když to je hloupé, šílené atd. Stačí aby tam nějaký cvok dělal kreace a doslova tancoval, řval a lidi kteří dělají běžně to samé to bude bavit.
      • No tak zrovna takový Rota dělá úplně jiný typ videí. Nevíš o tom vůbec nic, tak buď zticha... *7*

        Na YT je spousta kvalitních letsplayerů. Odsoudit je všechny může jen naprostý blbec. *7*
      • Takže až příště pošlu někomu odkaz na Rickroll nebo Numa Numa, tak to dělám doma taky? :D
      • Ano, YT je tu hlavně od toho, abychom tam svýma slepičíma pseudokomentářema lezli druhým do pr*dele, že?
  • Nemám rád youtubery a sportovní hry! *2*
  • taku chujovinu som davno nehral

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit