Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kubi-wan
    Nemyslim si, že klasický hardcore hráči budou chtít hrát něco, v čem blekotaj nějaký youtubeři...
    • Myslím že klasičtí hardcore hráči se nevyskytují na games.cz diskuzích a nějací youtubeři jsou jim ukradení.
    • Hardcore hráči je úplně jedno, kdo mu ve hře blekotá ;-)
    • fallanga
      Naštěstí je tam zlatý anglický dabing.
      • Ten anglický dabing je stejně strašný jako ten český.
        • fallanga
          Nemyslím si. Aspoň ten dabing Auriel je mnohem lepší než v češtině. Když v češtině zařvala nějakou hlášku, tak jsem hru okamžitě vypnul. Když ji zařvala v angličtině, tak mi to nevadilo.
          • Přiznám se, že jsem soudil z trailerů, kde mi oba dabingy trhaly uši.
  • Corvus
    Blackhole mě baví, je to skutečně přesně tak návykové jak se píše v recenzi. A s tím, že hra je spíš o hbitých reakcích než o šedé kůře mozkové musím také souhlasit. A v tomhle ohledu je to škoda.

Jinak mi taktéž (asi jako všem) vadí "humor". Já jsem spíš na ten Cimrmanovský, ale ve hře mi 2x youtube humor nesednul. To je ovšem otázka vkusu. Spíš mě dráždí ve všech recenzích napříč herními weby žblebt o "známých youtuberech". WTF? Jak známých? Já jsem o těch (jistě kůůůl) lidech nikdy ve svém životě neslyšel a to ani absolutně nikdo v mém okolí. Známý youtuber je pro mě tak maximálně Angry Joe *4* Trochu mi to připadá, že když si v Čechách někdo založí na YT kanál a natočí si tam 10 minut jak ráno vykonává potřebu, tak je to rovnítko pro "známý youtuber"... Ne, opravdu to nejsou známí youtubeři, ale nějací lidé, kteří se pokoušeli vtipně dobarvit příběh hry. Což se příliš nepovedlo.

Jinak za mě klidně 8/10, protože hra mě baví od vizuálu, přes hudbu až po náplň.
    • Spíš nechápu proč všichni řeší nějaké youtubery. I kdyby to daboval Franta vedle z hospody, je mi to jedno, důležitý je to co slyším. Souhlasím, humor je celkem nudný, ne úplně trapný, ale rozhodně bych se bez něj obešel. Úvodní sekvence je přehnaně dlouhá, jinak hra je to vynikající a zatraceně těžká pro dohrání na 100%
    • To, že ty někoho neznáš, a dokonce ani nikdo ze tvých kamarádů, ještě neznamená, že ten člověk není známý. Obvykle to znamená spíš to, že jste ignoranti a nebo že ti lidi prostě nepatří do vašeho okruhu zájmů.

Musíš holt věřit, že známí jsou (kdo se v tom trochu orientuje, ti to potvrdí).
      • Tady nemáš šanci. Když i redakce pomlouvá youtubery v každý druhým podcastu, nemůžeš čekat, že tu najdeš pozitivní odezvu.

Je prostě módní hatovat něčí koníček, což vlastní kanál na youtube je. Podle mě tím nikomu neškodí, nikomu to nevnucují a dost lidí pobaví, tak proč tu o nich psát špatný věci? Možná proto, že se tihle chudáci zmůžou jen na ubohé psaní na forum na games a sami nic neudělali a nedělají.

Kdo se chce prosazovat a točit videa z her a komentovat je, tak ať to proboha dělá. Právě díky takovým se dozvídáme skutečné hodnocení her a ne to, co nám často servírují recenzenti ze zavedených medií. *7*
        • kubi-wan
          Lidi, co věcně a skutečně vtipně (= ne trapně) dělaj třeba videorecenze, jsou v pohodě... ať to dělaj a já je budu klidně sledovat. Ale spoustu lidí iritujou s odpuštěnim mamrdi, který různě kvílej do kamery, dělaj rádobyvtipný ksichty, skáčou po posteli nebo mluvěj o tom, jak si právě šli nakoupit, snažej se dělat humory, který by svou trapností urazili i Zdeňka Trošku a pak natáčej srdceryvný dvacetiminutový výlevy o tom, jak je mrzí, že je spousta lidí hejtuje... tihle lidi pak formujou spoustu mladých lidí, který je považujou za vrchol zábavy... a to je vážně smutný.
          Jen názor.
          • vonTossis
            Toto je kvalitní názor. Já to akorát nebudu sledovat ani v tom prvním případě, ale to už je jen otázka "chuti". Pod zbytek se klidně dvakrát podepíšu.
        • vonTossis
          Kurví to vkus.
        • "nikomu neškodí, nikomu to nevnucují"
          No az nato, ze prave poskodili hru a vnucuju sa hracom. Nikto ani neuraza youtuberov, len komentuju stav v ktorom velka cast hracov nebude vediet naco narazaju vtipky.
      • Corvus
        Hehe! jasně, kdo nezná české pubertální youtubery je IGNORANT! No ty vo*e... *1*
        • Priznal jsi svoji lasku k cimrmanovi, takze hodim do plena jednu parafrazi:
          A: Kdo toho youtubera zna?
          B: Pry kazdy.
          A: A kdo to rika?
          B: No hlavne on...
          • Ale to jmeli!
    • Tak slavní neslavní to je taky otázka vkusu československej youtube je malej rybníček a ještě mín rybama co se koukaj na youtube ale zrovna ti co jsou v blackhole jsou lidi kteří mají x staticís odběratelů když už tě zná a líbíš se statisícům lidí to u tebe není oblíbený? jasně Angry Joe toho znaj a milujou miliony jenže z kolika.
      • Corvus
        Kolik mají subscriberů je mi jedno. Když řekneš Angry Joe nebo podobný kalibr, tak ho zná téměř většina. Když řekneš Skelet, Ati, Smusa (informoval jsem se na Playmanu v eshopu), tak bude ticho po pěšině... Asi tak.
        • Když si vezmeš že třeba Ati má 219K odběratelů na ČR+SK (16mil obyvatel). Angry Joe, který má celosvětově necelé 2mil odběratelů. Kdo myslíš, že bude v ČR známější?
          • Oni ti odběratelé mohou být taky falešní. Docela zajímavý komentář o tom napsal Daniel Vávra v Levelu.
            • Což platí o všech youtuberech... Já beru tak polovinu jako možná reálné číslo. I tak to bývá ale dost.
        • fallanga
          Jen tak doplním, že Skelet je název postavy. Youtuber se jmenuje Naprosto Retardovaný. Jen pro info. Jinak, souhlasím s tím, že slavní je trochu silné označení. Něco málo jsem slyšel o každém z nich (teda až na toho Slováka), ale slavní rozhodně nejsou.
      • Onehda sem cekal na zastavce a decka zhruba ve veku 13 let tam rozebirali nejakyho yotubera Krale, takze si myslim ze odberatele sou prevazne decka ve veku 10-15 let.
        Lidi kolem tricitky jako ja maji fakt jiny starosti nez resit v podstate nuly na youtube, a tim myslim i zahranicni
        • Proč by to byli nuly? Je to jejich koníček. Jsi ty nula, když by ses třeba zajímal o fotbal? Nebo já nula, když jsem amatérský astronom? Je to jenom koníček, který navíc zjevně baví pár tisíc lidí...
          • Ale o me nikdo nemluvi jako o slavnym...
            • he/he, je jen trapáček
            • Tak se z toho nerozbreč. *7*
            • Bodejť, vidlák z nějaké řiťě, co to má v hlavě militaristicky dost dobře pomotaný. Co by si po normálních lidech chtěl?
      • Ja teda neznam ani jednoho a o tech statisicich subscriberu dost pochybuju :D
        Ze je znaji vsechny decka z prvniho stupne je hezke, ale ostatni ten dabing jenom otravuje.
        • O počtech subscriberů se můžeš sám přesvědčit a fakt není o čem pochybovat.

Mně by víc otravovalo, kdyby hra stála 999 Kč v základní verzi jen proto, že ji dabovali staří, deprimovaní, otrávení a drazí dabéři z řad herců pochybných kvalit.
  • Cosi
    To "česká hardcore plošinovka" je nějaký trademark?
    • "Česká tradiční hardcore plošinovka" je označení českého výrobku spadající pod značku KLASA
      • A do dvou let tu máme "Tradiční staročeskou hardcore plošinovku," kterou už od 14. století ručně vyrábí krojované selky.
  • Smutne je ze clovek vie co ho v diskusii k takejte hre caka no aj tak ju otvori, v nadeji ze tu precita nieco rozumne, no opat odide sklamany...
    Blackhole je jedna z najlepsich indie hier poslednej doby, inspiraciu ktoru si berie od svojich vzorov doplna o svoj jedinecny styl a super hratelnost. O kvalitach tejto hry svedci ze vacsina zahranicnych webov napr aj prestizny Destructoid jej dalo 9/10. Povedal by som ze tych 7/10 tu nie je moc fer hodnotenie. Osobne let's playe skoro vobec nepozeram, ale nic proti youtuberom nemam, smutne ako par ludi s komplexami menejcennosti ktori zavidia druhym verejny uspech budu hanit pre svoj lepsi pocit cele dielo na ktorom pracovalo xx ludi niekolko rokov... *11*
  • Nemám rád youtubery a sportovní hry! *2*
  • A mínus dva bodíky za kamarádčov.
    • Asi tak, recenze na Blackhole hned po vydání, ale slibovaná recenze na klasickou českou adventuru Polda 6 ještě nikde.
      • Polda vždycky byl a bude sra*ka a mám pocit, že na tom dělá Petr a tomu se do toho zjevně moc nechce, protože dobře ví, že je to sra*ka. *1* *3*
        • Prvni dil byl dobrej.
      • Mart9
        Fakt, že není recenze na Poldu 6 je prostě pro český herní web super průšvih, to je jako kdyby blesk nepsal o smrti Bartošové.
        • Mas pravdu, to je traga.
      • Mozna je to proto, ze o hrani a recenzovani blackhole byl zajem v teamu. Chlapci na games vypadaji, ze nemaji v halve uplne piiliny. Tudiz je pravdepodobne, ze o recenzi poldy proste v teamu zajem nebyl.
        • Pokud vím poptávku udává trh a vzhledem k počátečnímu vyprodání Poldy byl zájem o tento titul velký.
          • A to znaci co? Hodne se toho prodalo, tak je to bomba a vsichni to chtej hrat?
            • Přečti si začátek vlákna a třeba ti to i dojde. #GamerGate
  • taku chujovinu som davno nehral
  • Myslím si że blackhole je dobrá ukázka toho jak češi umí dělat hry
  • Okopírovaný Sonic The Hedgehog... *13*
  • Pozoooor pepíci vydali daľšiu hru a zas je to kravina ako vždy *15* *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit