Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na tom obrazku je jen jedna zenska.
  • Paulcz
    O nic horší než v jiném MMO.. jenže se jedná o totální odpad, naprostou žumpu debilních a senilních story o úžasných přepálených hrdinech bez sebemenší známky uvěřitelnosti nebo nápaditosti :)
  • Osobně bych bral radši něco s laserovými pifajdami (ala Firefall/Defiance), nebo aspoň summoner class, která nevypadá jak kříženec myši a člověka, ale za ty prachy... good enough.
  • jj jako všude.. :D ale grind muze byt i zabavny.. pockat.. on je zabavny.. sakra.. vzdyt to je duvod proc je tolik grindovacich her.. :D
  • Black Desert nemuzou recenzovat.. by se nedostali k psani.. porad by parili :D
  • axell1990
    Zajímavý hraju už docela dlouho a na problémy s optimalizací jsem ještě nenarazil a to už můj počítač nepatří zrovna mezi nejnovější stroje. Spíš mám problémy že přes všechny efekty občas nevidím kkdy boss útočí *1* . Jinak s některými výtkami úlně nemůžu souhlasit : Questy nejsou kdoví jak originální ale nejsou ani o nic horší než v jakémkoliv jiném MMO, příběhová linie je poměrně zajímavá se spoustou cutcene a velkým množstvím zvratů největší problém co s ní mám je množství postav ve kterém se člověk občas ztrácí.
  • Rejsek
    Jo, jak říká kolega pode mnou - REDAKCE! Kde je recenze na Black Desert? *16* Sem s ní! Pár nocí bez spánku snad přežijete ne? Publikum si to žádá.
  • A co opomenutý Black Desert? Nikde žádná recenze.
  • Ty dvě kočky na úvodnim obrázku jsou docela hot
  • MikeR
    Tak mi vlastně začíná docházet, proč Andrej psával o sobě, vrbě, záchodě nebo o čemkoliv jiným, hlavně ne o hrách. Sice se to nedalo číst, ale aspoň to byly pokaždý jiný nesmysly. *1*
  • nightborne
    A ještě, mimochodem, znouzectnost to do jistý míry je. Protože jinejma slovama to je "sakra, prostě je pecka to hrát". Ale to je samozřejmě stylistická chyba =).
  • nightborne
    A to je přesně pointa =). Jakože "Od Japonců bychom to čekali, ale že i Korejci?" =).
  • Jack1947
    Takže Grind, grind... grind.... *7*
  • Tak japonci jsou možná ještě větší uchylové. *1*
  • kkING
    "oooo oppai" skoro vsude kam se podivas *14* to byl asi hlavni duvod proc jsem zacal hrat a nakonec jsem pokracoval dal hlavne diky zabavnemu combatu.
  • nightborne
    No jo, ale pak by se tam "systémy" a "mechanismy" strašně opakovaly =)).
  • Shodou okolností jsem to dnes dopoledne zkoušel. Zajímavej bojovej systém, ale nevyhovuje mi. Radši mám holy trinity systém. Na žádnej technickej problém jsem nenarazil, asi štěstí. Celej dopolední zážitek bych popsal jako jeden grandiózní kýč. Celkově naprostá nuda. Hra by mohla zajímat hráče, zaměřené na PvP. To je JEDINÁ silná stránka hry a opravdu vyžaduje SKILL. Nic pro mně.
    A ještě drobná poznámka autorovi recenze. NCsoft je KOREJSKÁ společnost, takže vaše narážky na japonský kalhotkový xxx(zde si každý doplní slovo, které je součástí recenze, ale v diskuzi nesmí být použito ) jsou zcela mimo (ne, že by to podstatu věci měnilo).
  • MikeR
    Tyjo, máš pravdu. Ani mi nedošlo, jak často je ten obrat využíván. Google našel přes 4300 výskytů řetězce "chytlavá hratelnost", a to jenom přesně v tomhle tvaru, bez skloňování. Není snad jediný herní web, na kterém se nevyskytuje. Přičemž je možná diskutabilní, jestli obrat vlastně není ptákovina a znouzecnost, aby autor mohl použít čuprácky odborný slovo "hratelnost" a jestli není vhodnější napsat "chytlavé herní mechanismy" nebo úplně jednoduše "chytlavá hra". Ale nešť. To, že je obrat evidentně nadužívaný, samo o sobě stačí k zamyšlení o jeho přínosnosti.
  • Záleží na úhlu pohledu. Tenhle "event" mě naprosto odradil od jakéhokoliv farmení, protože nikdy nevím jestli NCS nevymyslí další deb*** ... další event. Má smysl investovat čas (nebo i peníze) do hry, u které tak nějak tuším že půjde brzy do kopru?
  • MickeyMutant
    "Na druhou stranu, je vcelku obtížné obvinit Blade & Soul ze sexismu - pánských verzí nepříliš zahalujících oblečků se dočkáte taktéž, a není jich zrovna málo."

Vypadá to sexisticky a gay zároveň. A to už je ečívment!

"Chytlavá hratelnost" je obrat specifický pro herní média a nejsem si jistý, jestli je to přínos. A ještě "do slova a do písmene" a "hra bohatá na obsah"*3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit