Přejít na výpis diskuzí
Bláznivé nápady v prvním vývojářském deníku z Dragon Age II
9.12.2010 | Aleš Smutný
32 příspěvků
-
Rozumim tomu perfektně, ale nerozumim proč by mělo být pravdivé. Vždyť minimalně 90% ze všech "oficiálních" vyjádření jsou přinejmenším mlživá. Barbar udělal chybu když spojil nic neříkající vyjádření s tím co říká on, nebo lidé na bioware forech, nebo kdokoliv jiný.
-
Comu zo spojenia "oficialne vyjadrenie Bioware" nerozumies?
-
Ja myslím že špatné informace jsou ty, které říkají, že bioware otočí svůj multi-milionový byznys kvůli nějakým barbarům na fóru. Přece jenom forum není zrovna reprezentativní vzorek. Hráčů kterým se styl klasických rpg prostě nelíbí je mnohem víc než si myslíš. A třeba se div, ale jsou to svéprávní lidé.
-
1) Nejsem chlapec už asi deset nebo dvacet let *3*
2) Cituji Oficiální vyjádření Biowaru který regavoal na kritiku fanoušku z jedničky kde sami řekli že udělali krok vedle a navrátí se k původnímu systému v ME 1.
3) Ty informace potřebujete evidentně vy *4* -
Vypadá to zajímavě, ale byl bych přece jenom radši, kdyby si nechali ten akční styl pro Mass Effect. Ve fantasy rpg bych chtěl pořádný dungeony, taktický soubojový system, tvorbu postavy a rozdílné úvody hry a větší variabilitu příběhových možností, třebaže to bude znamenat kompromis v podání příběhu. Stejně to vypadá že mě bude od příběhu rušit ten komiksový nádech. Ale vzhledem k tomu že Mass Effect mám taky rád včetně dvojky tak si pokračování Dragon age rozhodně zahraju.
-
pokud vím Witcher 2 bude dost podobný taky klikacímu stylu bojování uskakování a krytí co bylo viděno v několika prezentacích..
-
Další prorok zkázy. Já si radši počkám a uvidim. Přece jenom na kritiku je trochu brzo.
-
Nevím,zdá se mě to divné,už jen nemožnost vytvořit si postavu (i s rasou a td) mě přijde jako špatnej krok (no i když v Mass Effectu to třeba nevadí),z pohledu českého hráče je chyba i chybějící lokalizace (zvláště když titulková lokalizace je dnes už skoro nutnost..)
Osobně bych byl radši kdyby zavedli možnost nějak importovat postavu z DA -pokud teda přežila(to by ale museli změnit celý příběh DA2)..Nějak dát možnost aby se třeba vyléčil z toho poskvrnění tou krví (čímž by třeba přišel o všechny vlastnosti a tak by musel začít od nuly) a pak by to už trochu navázalo na děj DA2,prostě znovu cesta za slávou a za mocí.. -
Chlapče, vypadá to, že máš trochu mylné informace. Proč by se měli u Mass Effectu 2 z něčeho poučovat, když to byla - po všech stránkách - neúspěšnější hra, kterou dosud stvořili?? Nejsem teda žádnej manažer, ale pokud by mi nějaký výtvor přinesl dosud největší tržby za mou kariéru, pak bych ho pravděpodobně ze stolu nesmetl. K té sračce alá Diablo...Diablo je ryze akční hra, v níž mají rozhovory a charaktery postav naprosto zanedbatelnou roli. Tímto směrem se Bioware nikdy nevydá, protože v podávání zápletek, rozhovorech, charakterech npc a vývoji jejich vztahu s hráčskou postavou, nemají, snad až na Obsidian, konkurenci. Oni jsou si toho samozřejmě moc dobře vědomi, je jim jasné, že to mají lidi na jejich hrách rádi, a proto tenhle koncept neopustí. Prostě tím chci říct, že nikdo bečet ani nic slibovat nebude, dokud se budou setkávat s pozitivním ohlasem. *3* A ani mě se odklon od statistik a složitých herních mechanismů nelíbí, ale Bioware je jediné studio, u něhož na takovýto kompromis přistupuji - oni prostě mají všechny hry opravdu kvalitní a propracované, a přímočarejší přístup na tom nic nemění.
-
jak jsme již napsal..Bude z toho klikací sračka alá Diablo, ale né tak dobrá. Vývojáři budou pak bečet a slibovat návrat ke kořenům jako v ME2. Takže počkám si na trojku a mezi tím budu čekat na zlatého Witchera II kde pevně věřím že poláci nezklamou. Jinak tuhle hru si samozřejmě nekoupím, člověk by čekal že po ME 2 se poučí nebo po výprasku v Gothic 4..hold přepočítal jsem se.
-
Už se těšim,Bioware dělá nej rpg . První Dragon byl skvostný.
-
no proste to vypadá hrozně