Přejít na výpis diskuzí
Bláznivé nápady v prvním vývojářském deníku z Dragon Age II
9.12.2010 | Aleš Smutný
32 příspěvků
-
Nevím,zdá se mě to divné,už jen nemožnost vytvořit si postavu (i s rasou a td) mě přijde jako špatnej krok (no i když v Mass Effectu to třeba nevadí),z pohledu českého hráče je chyba i chybějící lokalizace (zvláště když titulková lokalizace je dnes už skoro nutnost..)
Osobně bych byl radši kdyby zavedli možnost nějak importovat postavu z DA -pokud teda přežila(to by ale museli změnit celý příběh DA2)..Nějak dát možnost aby se třeba vyléčil z toho poskvrnění tou krví (čímž by třeba přišel o všechny vlastnosti a tak by musel začít od nuly) a pak by to už trochu navázalo na děj DA2,prostě znovu cesta za slávou a za mocí.. -
-
Dřív se mu mluvilo o tom, že pokud máš uloženej save z DA:O, tak některá tvoje dřívější rozhodnutí se i promítnou do DA2 (stejně jak v ME2).
-
-
Vypadá to zajímavě, ale byl bych přece jenom radši, kdyby si nechali ten akční styl pro Mass Effect. Ve fantasy rpg bych chtěl pořádný dungeony, taktický soubojový system, tvorbu postavy a rozdílné úvody hry a větší variabilitu příběhových možností, třebaže to bude znamenat kompromis v podání příběhu. Stejně to vypadá že mě bude od příběhu rušit ten komiksový nádech. Ale vzhledem k tomu že Mass Effect mám taky rád včetně dvojky tak si pokračování Dragon age rozhodně zahraju.