Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ach jo, když už bejt nutně vtipnej, tak aspoň nekraď cizí hlášky, namáhej mozek a vymysli něco svýho, to už to tvoje nadávání do teploušů bylo možná kromě větší ubohosti o něco vtipnější.
  • Masa-san
    Doplň si pro sebe do toho "atd atd" co ti vyhovuje, pokud se ti nelibí to, co jsem použil já, protože to stejně není ta důležitá část mého příspěvku *2*
  • Nevím čím bych měl brzdit vývoj her, já jsem výkonově připravenej na všechno, jen čekám jestli se ta scéna vzpamatuje nebo budeme muset čekat na vydání nějaký vaší novější a výkonnější konzole :)
  • o čem jiným by asi hraní mělo být než o sedni a hraj. To smě opravdu pobavil.
  • Masa-san
    add) omlouvam se že píšu mimo téma.. ale lidi trochu se vzpamatujte !
  • Masa-san
    vy jste si to tu pekne rozdali hoši .... že vy se nikdy nepoučíte ani jeden z vás.
    Všichni svádějí nízký prodej PC her na piráty, ale PC hráči si stěžují dnes a denně na zhoršenou kvalitu her, tak nebude asi chyba jenv PC hráči, že ? atd atd

konzole Jsou jen a pouze na sedni a hraj, nic zdlouhavého nebo extra náročného a moc tlačítek by bylo příliš pro frustrované teenagery, kteří mají být hlavní zákaznici nebo co to ten dnešní herní marketing řiká. atd atd

Dnešní hry tvoří kompromis mezi těmito dvěma sférami a když se k jedné přikloní více, na té druhé se ozve brekot.

Pravdu mají obě strany a zároveň žádná protože všichni odmítáte uznat, že někomu se muže líbit/vyhovovat i něco jiného než vám.

Tak a ted mi můžete jak PC tak Konzoláci narvat mínusy, aby jste ukázali jaký jste charakteři panové a dámy :P
  • Diskuze k PlayStation Network, ale je tu víc PCčkářů než konzolistů, ono to bude asi tím že mají na PC PlayStation Notwork a hold si to spletli. *1*
  • Neber mu jeho radost cpát se do diskuzí kde nemá co dělat. Holt je to celý jeho život a nic jiného nemá.
  • Anonym je buzna, která probrečí celí den u PC a brzdí vývoj her. *1*
  • Tak jasně že se pirátí, ale každou DOBROU hru jsem si koupil. Vývojáři jako Valve si ty peníze prostě zaslouží. Ale sorry, 8 z 10ti vydanejch her je tak nehorázná sr*čka která nikoho nemůže bavit, že si ťukám na čelo jak si vůbec tohle můžou dovolit vydat. Za to prostě ty peníze dávat nebudu.
  • Chlapče tohle prostě nevyhraješ jsi a budeš až na druhém místě tak si to hezky užij. O těch lamách raději pomlč nezapomínej že většina konzolistů přišla z toho tvého skvělého PC proč asi?
  • Jde o to kolik PC hráčů hry kupuje... Hry na PC jsou levnější ale i přes to se pirátí jak o život. Osobně podporuji PC hry tím, že je kupuji za původní cenu (nemám rád různé top seller edice) a hry na konzole jen z Aukra. Nemám jediného známého, který vlastní PC a hraje hry co by si nějakou koupil. Vysypat za PC 20.000 není problém ale dát ještě něco za hry už je moc? Nechápu... Naopak ti, co mají PS3 všechny hry kupují (je fakt že jim nic jiného nezbývá). A teď se na to zkuste podívat očima lidí, kteří chtějí za svoji práci zaplatit. Která platforma pro vás bude lákavější?
  • Já si myslim že PC trh je velkej dost, to že přibejvá lam který uměj akorát zmáčknout tlačítko a vložit disk s hrou to je jiná věc. Tak k čemu mám dvě GTX 590 když se grafika zastavila v době vydání Xboxu 360 a PS3??? Proč máme GTA 4 bez antialiasingu?? protože ty vaše posraný konzole ho neuměj!
  • Chudáčku ty trpíš? No hlavně neplakej. Víš on má pravdu a ty jsi toho důkazem. Kdyby byl PC trh větší a víc se tam prodávalo dělali by se pro vás i lepší hry takže hledej vinu ve vlastních řadách moulo.
  • Prosimtě přestaňte brečet už :D :D, kvůli těm vašem zkurvenejm konzolím musíme my PCčkáři trpět protože ty vaše pomalý konzole ten pokrok v grafice atd. neutáhnou, tím pádem všecko vypadá furt stejně..
  • Jasně bordel který do teď skvěle fungoval. To se to plive a zapomíná.
  • rozhodně vám máme co závidět tolik legrace se neužije ani v cirkuse - PSN je hotový bordel na kolečkách ještě že nejsem účastníkem zase nemusím mít všechno - jeden zahraniční článek z dneška: http://www.fudzilla.com/home/item/22654-hackers-plan-3rd-sony-attack
    hm se to špatně zalamuje: "Hackers plan 3rd Sony attack"
  • Nemuzu si pomoct, ale prijde mi, ze je to tady sami deb*l a b*becek, akorat tamdle je vyjimka, tam jsou dva b*beckove vedle sebe :-).

Copak neumite cist? Nebudete platit za standardni zabezpeceni, ale za specialni zabezpeceni navic. Toto zabezpeceni navic nema zabranit pruniku, ale minimalizovat zpusobene skody. Mimo jine a predevsim pojistenim proti zpusobenym skodam az do vyse 1 milionu dolaru.

Toto pojisteni jiste nebude levne (zkuste si takto pojistit pc) a je dobre, ze neni povinne, a nemusime ho vsichni at primo nebo neprimo platit. Ja platim na PSN kupony a skoda me zpusobena muze cinit maximalne nekolik stovek korun vycerpanim meho kreditu. Placeni toho pojisteni by me stalo vic, pro me je prinosnejsi to riziko podstoupit.
  • Tady jsem. Nebudes platit za zabezpeceni, ale za mimoradne zabezpeceni. Ty na PC take muzes platit za nadstandardni zabezpeceni, treba za antivir, nebo poradny firewall. Nevim ale, jestli ti nekdo takto pc pojisti. Pokud ano, nebude to zase zadarmo.
  • Nemuseli je orezat. Prvni portal take neorezali. Ten problem je jinde.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit