Přejít na výpis diskuzí
Blíží se opětovné zprovoznění PlayStation Network
6.5.2011 | levis
91 příspěvků
-
To ale neni kvuli konzolim. http://spokojeny.blogspot.com/2011/05/konzole-kazi-pc-hry.html
-
A platili jste kartou?
-
To si pomuzes. Vetsina laicky zabezpecenych PC je soucasti hackerskych botnetu a pod jejich kontrolou. Odku myslis ze se vedou dos utoky na paypal nebo psn?
-
Precti si: http://spokojeny.blogspot.com/2011/05/konzole-kazi-pc-hry.html
-
Je to závist. *1*
-
Platit za ocrhanu?:DDD nějak mi to připomíná starý mafiánský filmy
-
Upřímně hodně mě rozesmívá, že u článku o PS3 OCHRANĚ najdu komentáře PCckářů jak je sere, že existují konzole *7* Docela mi přijde, že jste trošku ubozí *4* a není to závist??? *7* *5* *5* *5*
-
On právě ten paradox měl být předmětem toho příspěvku, který měl být chápán spíše jako nadsázka, no kouzlo se nepovedlo.
-
Ale vždyť já se přeci nedivím, já si na to jen stěžuji, to snad mohu ne? A komu pak co domlouvám? Však píšu, že mi je jedno kdo si na čem hraje...ale zkrátka ti co si hrajou na konzoli jsou ti co mě připravují o PC hry.
-
Urug: aha takže aby jsi byl spokojený tak by si konzolisti měli kupovat PC hry no ty jsi ale blbec fakt. Víš co a já zase budu spokojený až si budeš kupovat hry do mobilu.
-
No tak si holt zvykej na novou dobu kdy PC neni to co ovládá herní trh. Když chceš někomu nadávat nebo domlouvat dělej to ve vlastních řadách když od vás odchází lidi tak se nediv že se i trh mění.
-
ale to bude asi i tim ze jsem trosku zestarl a pc ted beru spis jen jako pracovni stroj.. a jak pisete ke konzoli prijdu zapnu a hraju..
-
takze si pcckar ne? my na konzole mame tenhle rok kvalitni az az nevim co driv koupit.. :) jinak ja hral cca 6let na pc a jako linej si prijdu uplne stejne ted kdyz hraju na konzoli akorat s lepsim pocitem ze hry uz "nekradu" ale kupuju opravdu jen pro mne ty kvalitni kousky ktery me bavi a vydrzi mi celkem dlouho...
-
Předně hry na PC
-
chlape ja mam doma periferie na vsechno g25 volant, g13 na 3dakce a pod, wirels gaypad takze o tom ze sem to nedrzel v ruce bychom tu mohli dlouze polemizovat a nikdy bys nevyhral, ale abych se vratil k pointe nelze proste netvrdit ze diky konzolim se na pc derou s*acky. At se ti to libi nebo ne je to tak. Neni to uplne primarni vina konzoli je to problem vyvojaru resp jejich manazeru ze chcou udelat 3 produkty v jednom(ps3 xbox360 pc) a vydelat tak dalo by se rict 3x tolik. Dalsi cast viny je na hracich ze ty hnoje kupuji. Podporujte jen dobre hry.
-
I když vlastně pochopil jsem to trochu špatně, takže se předem omlouvám, s tou leností máš vlastně pravdu, jak tu zmínil podemnou, hodit placku a jet je vážně jednodušší takže o té lenosti a pohodlnosti to bude určitě - promiň, máš pravdu, červenáme se.. :[ :D
-
hey prave ze nuti manazeri z mrkt oddeleni popr financniho
-
Školácká chyba, to, že už nežijeme jen tvrdou manuální prací neznamená, že je populace hloupější, naopak, populace je gramotnější a vzdělanější díky přístupnému školství i informacím heleď :) Hraní na konzoli z lidí blbce neudělá, takže rovnice konzolista = blbeček -- PC hráč = inteligentní a rozumný hráč logických her, je dost špatná, stačí se podívat tady do diskuzí... :D Je to jen nějakej haterskej trend. A línej je ten, co sedí u PC a hraje stejně, jako ten co sedí na křesle a hraje na PC :D
-
Plno lidí (dobře, plno PCčkařů) si nekoupí hru jen kvůli tomu, že je to konverze z konzolí a tak hra přichází o plno věcí, které mohla mít. Měly by víc zákazníků, kdyby nedělali většinou posraný konverze z konzolí. Já proti konzolim vcelku nic nemám, ale zrovna u Portalu mě to naštvalo.
-
presne tak uz to nekdo zminoval v nejake diskuzi o konzolich. Clovek chce proste prijti domu a bavit se(ne ja abysme si rozumeli ja sem pc az do morku kosti a bavi me si s tim hrat). Proste vezmou placku jebnou ji do konzole a hned jede hra. Zadne vybirani adresaru nic proste jen mackas nejake polozky z nabidky. A to je ten duvod proc sou konzole oblibene neb sou temer bez udrzbove narozdil od pc. Jinak ja treba hry ktere opravdu hraji uz delsi dobu kupuju potiz v nimam v tom ze je tak asi 5-7 her rocne ktere za to stoji :/. Tento rok je ultra slaby uz tu mame skoro pul rok a jedine co sem letos poridil je shift2 a ted cekam na zaklince 2 to sem rovnou vzal sberatelskou.