Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • aaaano tak oni si ziskavaji informace ktere ani nechcu aby meli a ty kurvy po me chcou abych platil za ochranu mich dat ktere ja jim nedavam nikdy sem si stama nic neobednal a nikdy neobjednam do pice s cely SONY i s PS 3 zase osedlam PC a bude klid vymrdane konzole cele to prodam
  • Ataker
    Dobře konzole brzdí vývoj souhlas, ale nikdo je nenutí to dělat na všechny platformy, takže ať se na PS3 a Xbox 360 vyserou a nemusí plakat, ale potom budou mít menší příjmy a to bude zase keců, že se to neprodává jak by mělo atd. prostě to nikam nevede tyto řeči.
  • A ty antivirus a firewall nepoužíváš? Já na PC jo. A ten taky něco stojí. Přirovnej to k tomu.
  • Já mám PC i PS3, jsem taky zasraný a tobě u prdele?
  • Nevím jak vám, ale mě ani mému bráchovi za celou dobu výpadku PSN nedošel ještě ani jeden mail od Sony (zaregistrované maily máme s doménami iol.cz a email.cz)
  • a ted mi tady napis proc sou zasrani? Jinak se vsichni chovate jak hov@da. Pred 5 lety by jste kazdej pul rok nebo rok musely kupovat grafiku stredni tridy aby jste si zahraly nove hry na medium detaily tak budme radi, diky konzolim tohle delat nemusime... A navic jde o to si zahrat svou hru ne?
  • Hele to nema cenu, uz jsem parkrat zkousel nejake diskuze a proste konzole je sra.ka, brzdi vyvoj her, ja to k ho.nu, atd. Nic s tim neudelas, PCkari budou vzdycky proti a to i ti, kteri nedrzeli ovladac ani v ruce. Je to stejne jako s nekym, kdo je zaryty zastance PS3 nebo X360 a kdyz by vyslo cokoliv bombastickeho na jednu z konzoli, druhej to bude kritizovat, jsou i vyjimky, ktere uznaji a reknou super, ale tech je fakt malo...
  • Proč? Třeba proto, že kvůli omezenému výkonu konzolí museli ořezat Portal 2. Zahraj si hru s komenty tvůrců a uvidíš, že to tam sami tvrdí. Konzole by prostě stařičký Source engine nezvládli...
  • Urug
    Mě sou třeba ňácí zasraní konzolisti úplně uprdele.
  • Aaaaa kdopak ti vymyl mozek :D, si se mel narodit pred 80 lety aby ti ho mel kdo vymyvat mozek..
  • 10/10 good sir *1* *2*
  • Už to pochop!!!!!! PC národ!!!!!víc než národ!!!!!PC..PC..PC..PC..PC..ku**a!!!!PC národ!!!!chápeš!!!to!!!PC národ..kur**a!!!
  • Nechapu kde se bere tolik nenavisti proti konzolistum, nebo to je kvuly tomu, ze brzdi "vyvoj her" ...
  • Ja nevim, co se vsichni rozcilujete, nikdo nikoho nenuti za to platit, mit to nemusite, ne?! *5*
  • Tady je videt ze na konzoli se hrani nevyplati ....
  • Zlaté PC zlatej STEAM ....
  • Presneeee *1* *1*
  • Exceletni vyrok xD
  • ty jsi vocas...hry na ps3 ...v chudym rozliseni 1200/720 ...to je hnus ...zadny detaily... zadnej DX11... I crysis II museli udelat v Dx9 aby to ta konzole vubec rozjela *12* *12* *1* *1* Jednicka radeji ani nebyla bo by se z ps3 zacudilo.A lokalizace? 3hry z 1000 v CZ..Parada...jak jsi pochopil pribeh v Heavy Rainu???Asi nijak vid...A odpoved typu Umin EN ti rozhodne NEZERU..
  • Uživatelé za to budou platit? tak to je gól :D kde je "eee" aby to jako hlásná trouba Sony lidem vysvětlil, že je to vlastně úplně v pořádku, doporučuji něco jako "je to pro vaše bezpečí" na to lidi slyší náramně dobře, za pocit bezpečí si nechaj i na hlavu sr*t.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit