Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Předpokládám, že ano. Hra vyšla i na mobily. Na Google Play je Alone In Space vedena právě jako hra zmíněného týmu. Navíc na jsem viděl, že tam nějakému hráči odpovídali v češtině. Ony stránky a facebook toho týmu asi už nejsou aktivní.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.butterflyware.ais&hl=cs
  • Je to určitě česká hra? Název týmu je stejný jako název jednoho českého týmu, ale ten o té hře nemá ani zmínku ani na svých stránkách, ani na Facebooku. Pokud by samozřejmě česká byla, rádi ji na stránky přidáme.
  • Jack1947
    Jsem psal čtenářskou anketu lol, to chce naučit se číst celé věty *3*

( Bohužel na Mafia3 češi dělali je to v titulkách nakonci i přestože ji dělali převážně amíci - trochu podobné - horší než v díle minulém).
  • Lukyz
    Já ty důvody absolutně chápu, jen jsem prostě "stará" konzerva a cesta kam tahle popkulutra(?) směřuje se mi jednoduše nelíbí. Nenadělám s tím nic, jen se k tomu můžu vyjádřit tady v diskusích a věci které nechci podporovat prostě nesledovat.

Každopádně na diskusi pod článkem kde bude vyhlášení jsem zvědavej, stejně tak na hry roku *1* *16*
  • Tilwaen
    Ať už se nám to líbí nebo ne, nedá se popřít, že s moderujícím Králem ta akce bude mít násobně víc diváků, než by měla s Martinem a Viktorem, bohužel. Pro nás ostatní je tam aspoň Lukáš.
  • Lukyz
    A sponzorem bude BubbleTea *7*
    A já doufal, že pánové z redakce budou nohama na zemi a tyhle YT celebrity si odpustí.
    Jenže mainstream hýbe světem a prachy nesmrdí... představte si tu parádu, kdyby to moderovali třeba Viktor Bocan s Martinem Bachem, prostě lidi co se v tom odvětví pohybují a kterému rozumí.
    Zbožné přání *9*
  • jakubc
    Jj, na Steam šlo Factorio snad už se 100k prodanými kusy vlastní cestou, takže jestli bylo zařazeno loni, tak to chápu. Dává mi to větší smysl, než nezařazovat early access hry vůbec. :-)
  • nightborne
    Steamovej early jo, ale k dispozici to bylo aj předtím =).
  • v seznamu her pro rok 2016 chybí hra Alone In Space

http://store.steampowered.com/app/444580/
  • MickeyMutant
    Taky se tomu divím, zvlášť když za to moderování dostane o tolik menší honorář.
  • MickeyMutant
    nightborne: U Factoria na Steamu vidím early access 25. únor 2016. Wiki praví totéž. Ale těžko říct, co vlastně pořadatelé považují za datum vydání.
  • Paulcz
    Tak Factorio bylo loni :)

https://cs.wikipedia.org/wiki/%C4%8Cesk%C3%A1_hra_roku
  • KamilZm
    Lukáš kývl na moderování spolu s tím puberťákem Králem? Ach jo :(
  • Ne, Jirka Kral ho ovsem nepochybne plnohodnotne zastoupi.
  • Tak schválně, co vyhraje za hrůzu.. *1*
  • Tak oni OWAR uvedli jako příklad skvělé české hry. Na seznamu není protože vyšel v roce 2001
  • nightborne
    Factorio neni early access, kterej začal v roce 2016 =). Takže bohužel nominován není.
  • V titulke je Original war, ale v konkretnom zozname na stranke uz chyba...
  • Libor Boucek nemohl, jinak by to samozrejme moderoval on ;)
  • Tuhle soutěž nebude moderovat Libor Bouček? *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit