Přejít na výpis diskuzí
Blíží se vyhlášení České hry roku 2016 - v nové podobě a s řadou překvapení
15.1.2017 | Redakce Games.cz
37 příspěvků
-
Je to otázka. Je lepší, aby hodnotil malý okruh "profesionálů" anebo velká masa "laiků"? Já si myslím, že ty výhody/nevýhody tam jsou tak 50/50, takže v tom moc velký problém nevidím. Navíc, čténáři games.cz svojí anketu mají (máme *4* ).
Jinak k tomu Jirkovi, nějakou jeho tvorbu jsem viděl. Narazil jsem na něj, když natáčel s českýma olympionikama. Vlastně se navzájem propagovali. Zkouknul jsem i nějaká další videa. Jeho vystupování je fajn a herní negramota to není. Nemám s ním problém. Je pravda, že Sterak má vážně dobrej hlas, ve hrách se asi vyzná víc a na to moderování by se opravdu hodil. Ale jak říkám, Jirka Král se mi zdál taky dost dobrej. Takovej seriózní... -
Hry v Early Accessu se zpravidla jako vydané berou, a když se o Factoriu mluvilo hned v cca první větě, tak jsem ho bral jako jednoho z nominovaných.
-
Mafia 3 neni ceska hra jacku
-
Kolik českejch her bylo ? *7* Já nevím ale tyhle ankety jsou celkem o ničem ( těším se na čtenářsskou anketu třeba vyhrajer Mafia3 *1* - i když spíše asi něco jiného noo).
-
já bych to upravil na "jaká DRUHÁ česká hra loni vyšla?" *15*
-
No tak zrovna třeba ten Dark Train.
-
Factorio ještě nevyšlo, je stále ve vývoji.
-
Jak nemůže obstát? Factorio je podle mě +- stejně úspěšná hra a není to "jen" další hra ze série.
-
Já bych řekl, že proti American Truck Simulatoru nemůže žádná jiná česká hra obstát. Ale je dost pravděpodobné, že odborná porota bude mít na tohle dost odlišný názor.
-
Tak bylo by fajn, kdyby přidali kategorii, kde by hlasovali hráči Osobně si ale nemyslím, že by to byl úplně dobrý nápad aby hráči hlasovali o všech kategoriích, protože většina hráčů nemá o českých hrách moc velké povědomí, a tak by hlavním kritériem bylo to jak je hra známá
-
Díky.
-
KCD ještě nevyšlo, takže se nemůže ankety ještě účastnit. Podle mě vyhraje Dark Train nebo Samorost 3
-
Bude, minulém Fight Clubu na to byla redakce dotázána, říkali, že se připravuje
-
Víte někdo, jestli bude letos "best of" hodnocení?
-
Doufam ze kingdom come se nekvalifikuje, to by byl vysmech. A ktera hra je podle tebe prva?
-
Podle mne by jsme meli viteze vybirat my ctenari games v ankete, protoze my jako hraci a platici zakaznici, popr. backeri tomu rozumime nejlepe. V tomto smeru sklamani.
Ja jako Slovak vam zavidim takovou sirokou a uspesnou vyvojarskou zakladnu. Taky jirka kral by tam nemusel bejt. Kdyztak sterakdary -
Pokud se hlasování účastní samotní herní vývojáři, otázka by měla znít:
Jaká je DRUHÁ nejlepší hra, která loni vznikla v Česku?