Přejít na výpis diskuzí
Blizzard chce prostřednictvím Overwatch League posunout e-sport na novou úroveň
6.11.2016 | Adam Homola
44 příspěvků
-
Pořád lepší, než otravovat těmi slavnými "indie" hrami, které stejně nikoho nezajímají.
-
Nj je to takovy McDonald's herniho prumyslu
-
Odkaz slouží k zobrazení všech novinek z Blizzconu. Protože to jsou novinky, zcela oprávněně se nachází i na vrchní pozici titulní strany webu, tedy mezi novinkami. To není věc struktury, to je věc logiky. Kdo nemá zájem číst novinky z Blizzconu pootočí kolečko myši dolů.
-
Je to spis vec struktury webu. Kdo má zajem cist si o blizzconu muze kliknout na odkaz. Zbytek lidi to nemusí videt
-
Pravda, dalo se to resit treba aktualizaci jednoho clanku pro každou hru
Zajimalo by mne jestli tam byl Adam osobne a jestli bude i nejaké interview jaké maji na zahraničných webech -
A zrovna podle Tebe by se měl řídit celý svět, protože jsi ta výjimečná vločka...
-
Co si tu jen bez tebe počneme *13*
-
Myslím, že celý Blizzcon se dal shrnout do jednoho, dvou článků. Takhle tapetovat stránku jednostranně zaměřenými články není moc dobré. Například mě Blizzcon ani hry na něm prezentované moc nezajímají a teď nemám důvod na games chodit. Naštěstí existují alternativy.
-
Blizzcon ti nic neříká? Holt když se někde uskuteční velká herní akce, je posláním novináře psát o informacích, které jsou tam prezentovány. Nevím, z jakého zvráceného důvodu by měl mít Blizzcon výjimku. Když nechceš ty informace číst, laskavě pootoč kolečko směrem dolů. Je to vcelku jednoduché.
-
Na celé stránce není ani jediná pixelartová věcička. Tak doufám že teď budou alespoň tři po sobě.
-
A nebude to tím, že je to firma produkující kvalitní a světově proslulé hry, která teď měla svůj Blizzcon?
-
A co se delo?
-
8/9 článků na hlavní stránce o Blizzardu to se jen tak nevidí.
-
po tom fiasku na blizzconu ve finale fakt blizarde radsi nic nikde neposouvej
-
e-sport je tu už docela dlouho a ty to napíšeš až potom co se ohlásí Overwatch liga? *7*
edit: souhlas s anonymem, nevim jak před třeba 10-15 let ale když jsem ještě chodil do školy tak před 4 rokama, tak většina hokejistů spolužáků absolutně kašlala na studium a nedostali se ani k matuře, protože hokej je přece bude živit a oni nepotřebujou nějakou školu :) -
No...lepší, než Ulice.
-
Za chvíli to budou dávat i v TV jako v Jižní Koreji...
-
"Každý tým bude v Overwatch League reprezentovat konkrétní město a jakmile se se svým týmem dostanete do užšího výběru, máte v lize garantované místo."
Mám to chápat tak, že to bude systém třeba jako v NHL? Jakože bude nějaká nejvyšší liga, kde bude x týmů, které mají garantované místo? Protože například v LoLku je v evropské nejvyšší lize (LCS) 10 týmů, ale poslední 3 hrají baráž o udržení, takže v LCS nemají garantované místo. Na jednu stranu to je záživnější pro diváky (i když také nemusí být pravidlem), na druhou stranu garantované místo v nejvyšší lize by určitě znamenalo zkvalitnění celé soutěže... Právě u LoLka se o tom dost debatovalo a pořád debatuje... -
jestli to nebude tím, že ted byl blizzcon sherlocku....
-
Toto chtít dlouhá doba. Hrát si pořád bráno mizerně. Snad se všechno zlepšit. Pak troll šťastny.