Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cypri
    Sice bych raději viděl nového Warcraft v podobě strategie ale ok no. Alespoň něco.
    • Mno já taky. Ale nevím jak chtějí navazovat na WoWko, kde Lore dostává každým datadiskem čím dál víc za uši..
      • Cypri
        Právě... ne jednou jsem si říkal, že svět Warcraftu měl zůstat u strategií. Hodilo se to k tomu skvěle a vyprávění příběhu mě bavilo. Nezapomenu už nikdy... Holt stalo se no...
    • jako je to od nich hezky, ale vzpominam jak jsem k SC2 dostal na flesce SC1 ktera normalne funguje pod W7 64-bit, no nainstaloval jsem to spustil a ani ne po 5 minutach zamack nostalgickou slzu a odinstaloval to si radsi zahraju starej SC jako mod do SC2 v lepsi grafice to, uz se proste dnes neda hrat, clovek si rychle zvyk na lepsi a nejen po graficke strance...
  • Skoda ze radeji neoznamili vydani Warcraft IV a dalsi datadisk do diabla
    • idkyby to ted oznamili znamenalo by to ze si to nejdrive zahrajes v roce 2025... a to jedine ze si pospisi
    • Datadisk do diabla by to chtelo jak sůl!
  • Panebože.Blizzard vám jen zděluje,že vydá patche pro lepší kompatiblitu s OS(doufejme i videscreen) a online podporu.Co nechápete?
    • Kr.Pa
      Pry patch *15*
  • Raději vzhlížím k budoucnosti než do minulosti. *9*
  • Sr_Lobo
    Vůbec se nezlobim *14*
  • 0011
    Sice ho teď kvůli zánětu šlach nemůžu delší dobu hrát, ale mnohem raději bych uvítal grafický upgrade u Diabla 3. Stylizace, kterou použili se mi docela líbí, ale modely postav jsou nic moc. Sice si ho můžu pustit v DSR aniž bych zaznamenal sebemenší pokles výkonu, ale mnohem radši bych byl za detailnější modely, taky by mohli upravit možnosti zoomu aby přiblížení nebylo dobré jenom na to, abych se podíval jak mojí mnišce padne nové sadové roucho... Co se týče diabla 2 nemyslím si, že potřebuje jakékoliv grafické úpravy, mohli by ale překopat systém vývoje postav a líp vyvážit některé postavy, jako třeba čarodějku
  • Super těším se moc hlavně na Warcraft 3 v HD, jenom doufám že to náko nezpackaj jako třeba když vyšel od Microsoftu Age of Empires 2 HD nebo Age of Mythology HD nebo Heroes 3 HD. Doufám že né Blizzard umíí *3*
    • k čemu ti bude hd když tam budou textury a polygony jak z dob krale klacka. je to jako bys skoumal vykaly pod mikroskopem, sice budeš mit vetší rozlišení ale porad to bude vypadat špatne
  • Kr.Pa
    Hlavně, hodlají to vydat zadarmo těm, co to vlastní nebo za 40$ jak AoM a AoE?
  • mohli by ty videjka prerendrovat dyt je maj hotovy staci nahrat 3D soubor a vyrendrovat v 4K rozliseni NIC vic! *3*
    • :D je videt ze nemas absolutne poneti o tom ze to cos napsal je naprosta kravina
      • Tvuj nick krásně koresponduje s těma blbostma kterýma se tu prezentuješ.
        • ne, ja se tu prezentuju fakty povznesenymi nad ubrecenou komunitu roku 2015, plnou uzasnych lidi hodnych tak akorat k postaveni ke zdi.
      • no tak to teda mam 3D grafikou se zabyvam od Amigy tedy od roku 1992... ty experte... samozrejmne ze by to video nevypadalo jako dnesni CGI pac plno efektu by tam chybelo a ve 4K by byly viditelne horsi textury na objektech, ale porat by to video bylo 100x lepsi nez je....
        • No, tak ti doporucuju si neco nastudovat ty "zabyvaci 3d grafiky od amigy", protoze pokud se tim opravdu zabyvas, tak to co si napsal prave nabilo nove urovne tragedie.
          • nabilo je tragedie :)
            • Vojta_Ilavsky
              Vyditelně taky, a nikdo to tomovi necpe..
      • hura, debata o renderovani 3d videji. tak do toho kluci.
  • když posloucháte nektere vyvojare, tak rikaji: mame radi to nebo ono, milujeme tento typ her, proto to chceme udelat. proste je tam citit to nadšení pro vec a ve vysledku se hra vetšinou i zaplatí.
    když dela hry blizzard a jemu podobne firmy, nejdriv se zeptaji: jak dosahnout co nejvetší zisk; všechno ostatní je vedlejší a jde bokem.
    • dokud to nebyl activision-blizzard dele to presne jak popisujes na zacatku...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit