Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty maphacky to je docela svinarna. Ale ma to cenu ? Hacker si kazi hru sam. A jak znamo jestli Blizzard prijde na to jak to zjistit. Ban :o) ... staci kdyz za do klienta ficuru, aby ty hacky detekoval v pameti, nic tezkyho. A to se mi ale na Blizzu libi ze jde podvodnikum po krku !
  • Jak je tomu u Blizzardu u kazdeho datadisku, viz wowko. V kazdem dataci se da snadne hackovat u mists of pandaria bylo hodne lidi u skoro cela moje guilda. Tak tomu i je ted v Hots vim o hodne lidech i par mejch kamosu ve hre co hekujou neprerusene v multiplayeru a blizz nezakrocili. Zajimace ze je to pokazde na zacatku Datadisku tak nehlidane. Proto si radci pockam tak 2 mesice nez zacnu hrat multak.
    • maphack se da jednoduse zjistit z replaye
      • nejlepsi jsou hraci co je sikovne nepozorovane skoutnete a oni pak kdyz prohrajou prskaj ze jste pouzili maphack ze jste museli videt co delaj a pritom je to jen o jejich neschopnosti *1*
      • Ehm, maphack nezjistis :) neco otom vim zalezi jaka to je verze jestli External tak nato blizz prijdou bo se jim nabouravas do systemu - pridavani mineralu apod. Ale jestli je to Internal tak to nezjistis a ani blizz, jelikoz to neak nenabourava hru jen mu to ukaze na minimape tvoje jednotky a tve minerali a workery pod jeho takze vi presne co delas a navic se to tezko dokaze prez Internal, muze ti rikat ze je to nahoda ze vi kde ses a kam jdes s vojskem. Jedinej zpusob jak dotycnyho hrace usvedcit s Internal hackem je ze se sam prizna :-) Diky tomuhle se hodne lidi dostava do Diamantove Ligy a vys. Delam to sam taky tak vim.
    • cheaty vyrovnavaji skill když to hraje nekdo moc dlouho jinak bys ho neporazil...
    • Rozhodne je nejhorsi hack na mapu kde dotycny protivnik vidi vse co delate na mape, vase zdroje apod. Hrozny.
      • Hlavne je dost divny ze par lidi co mam ve fr ve SC2 uz mas za vsechny 3 rasy lvl 30 ( max ) a kdyz se jim podivate kolik odehrali kol tak je to nemozne udelat s 5-7 kolama :-)
        • placas nasmysle dej odkaz na hrace? levlovat muzes proti AI a nejlepe to jde v tom ucicim modu ten se nikam nezapisuje
          • To jo dam sem link na svuj acc a hned report na blizz co :P Tim je mineno ze ja Hakuju. Jo a zkus si otom neco zjistit :-) vse je mozny celej Hots muzes mit hotovej se vsema achievmentama a levlama do 1 dne. Trainer blizz hned zjistej ale haky jen tak ne ,) Vazne nechapu proc si nekteri lidi myslej ze je to nemozne hekovat ve hrach u blizzardu :D i ve wowku a vsude ruzne se hekuje ale Internima hekama. Pokazde musej bejt hraci co podvadej aby byli lepsi nez ubozi poctivaci ;-))
        • jj lidi hekujou dost ted, 10x jsem vcera dostal kick z matche jsem si nato nasel proc a prej je to hak co kope lidi, a jim se to hned nacte ze vyhrali a posunou se v lize..
        • Spades
          1. Když ti hackuje guilda, tak je nahlaš a odejdi.
          2. Zatím sem nenarazil na hackera v HotS, ale taky hraju low ligy.
          3. XP dostáváš i z AI
          • A co se tyce tech Hacku na XP v Hots jsem zjistil jak to delaj, prez hack si daj zdroje jednotek neomezene,minerali,rychle staveni. A udelaj si kolem 10000 jednotek co davaj nejvic expu a pak proste znici nepritele a za jeden match maj kolem 800 000 expu.
          • Proc bych nahlasoval guildu ? :) bych mohl rovnou i sebe :D na zacatku mists of pandaria jsem taky hackoval s mini mapou na reputace s farmarema a drakama ( hlina,vejce ) se me to vse obevovalo na mape kde to je jako kdyz hledas minerali :-)
  • A čo robili doteraz? :D
    • Po vydání Hots sledují herní scénu sc2 a přemýšlí nad tím co by měly změnit kvůly balanci.
      • 2 roky balancovania zdá sa nestačilo...
        • Tak přidaly new jednotky a pár věcí změnily, to jim pak tu balanci pěkně rozházelo.
  • Cypri
    No jak tady řešíte to vyhledávání soupeřů, tak já se bál, že když HoS nemám, že si už pořádně nezahraju, ale podle všeho když to nemůže najít soupeře z WoL tak vám to přiřadí HoS.
    Jen mě kvůli HoS hráčům mrzí, že když hrajou proti WoL týpkovi, tak nemají ty expy a nový jednotky (alespon podle vseho, kamos rika ze kdyz se mnou haje tak to tam nemá). Je to zvláštní a škoda. Přecejen, když už v Company of Heroes uměli udělat datadisk a hry proti lidem kteří ho nemají, proč to nešlo tady. Nvm přijde mi to zbytečný takhle omezit HoS hráče. Na druhou stranu jsem ale já rád, že si stále můžu zahrát protože datáč koupím nejdřív tak za 3-5 měsíců.
    • Kdyz slozis partu, tak se parta automaticky cela snizi na nejnizsi datac, tzn tvymu kamosovi (um) se to prepne na wol, proto nedostava expy atd.
      Kdyz nekdo hraje hots matchmaking tak mu to samozrejme vybira jen hots nepratele, pokud si sam nenastavi v options ze chce hrat wol. Takze se mu nestane ze by nedobrovolne hral bez jednotek a xp.
      Proc je to tak je logicky, aby te to tlacilo koupit si hots.
      • Cypri
        To chápu no. Má to dotlačit lidi to koupit. nemám jim to nějak za zlý, business no. Moc dobře vědí že pár novejch jednotek by k MP hraní lidi nepřinutilo kupovat datáč. Ve mnou zmiňovaným CoH to bylo v případě datadisku Opposing Fronts něco jinýho, přidalo to celý dvě hratelný strany tzn fůru hratelných jednotek a jiný styli boje. Tady člověk vesměs většinu plati za tu singl kampaň no. Si myslím já, takhle. Může plno lidí nesouhlasit.
        • No jasný, hodně lidem se to nebude chtít kupovat "jen kvůly kampani, pár jednotkám a několika kosmetických věcí", proto to udělaly takhle. Mě osobně to nějak nevadí, Hots jsem si koupil a jsem spokojený, z multiplayeru hraju jen 1v1 ( teď unranked, změnou na hots se muj skill docela propadl na slabou platinu :D) a 2v2 s kámošem.
          • A co jsi hrál předtím? Grandmasters viď ty brepto :D
            • ne dia , ale jak jsem koukal tak i head a další se o ligu propadly, ale pak se dostaly z5
  • Veskoslav
    Mě přijde, co jsme sledoval jeden evropský turnaj, že je to daleko živější a zajímavější. Mnohdy na sebe útočí více než na jedné frontě, ale operují s armádami 2-3 a útočí naráz. Přijde mi, že je to teď dynamické a zajímavé. Korejské roboty nesleduji, tak nevím, jaký je ohlas tam.
    • Ty si cely robot... Korejci narozdiel od foreignerov aspon vedia tu hru hrat.
      • kostejnesmrtelny
        Každej ví, že kdo si chce vzít Korejku, musí nejdřív porazit jejího otce ve StarCraftu.
      • Veskoslav
        Super. Když to budu mít jako zaměstnání a budu se dokonce i na škole učit taktiku, tak to budu umět hrát taky. Tohle už s hraním nemá absolutně nic společného.
      • Aby to nevěděly, když to mají jako národní sport a každý se u nich chce dostat do týmu, aby mohly hrát turnaje a dostávat za to prachy. ( Velká část to hraje samozřejmě taky pro zábavu, ale mají tam u toho lepší zázemí a finance na to, tak je pak jasný, že jim to tak jde)
        • ale houby... na launch eventu v paříži to byl našlapaný malý turnaj, bavil mě více než finále mlg co ted byl o víkendu
          • Spades
            Přesně... ty korejce už ani nestíhám, to je jako sledovat bota jak hraje. Evropské turnaje se mi líbí daleko víc.
    • Shaker
      Tak on nikdo jinej nez Korejsky "roboti" uz takovyhle akce nezvlada... :D
  • zacina byt problem na hrani je malo hracu v 1v1 to jde, ale 4v4 clovek ceka desitky minut a nic a ono je to logicke Blizz rozdelil MP na dve hry wol a hots dale rozdelil vsechny hry na ranked/unranked (a jeste pribyla moznost hrat proti zlepsujici se AI) takze ranked ted moc lidi nehraje a trenuje v unranked a to samozrejmne jak wol tak po nejvice v hots, jestli vyjde i treti MP tak to potes koste nektere hry si clovek nezahraje ani po hodine cekani to to kazdej vzda *10*
    • U 4v4 to opravdu možné je, protože to je nejméně oblíbené. 2v2 random je zcela bez problému, 3v3 ještě jakž takž.
    • Ja bych rekl, ze 4vs4 neni moc popularni, kdyz hrajes s random lidma tak ve 4 uz je slusna sance, ze chytnes do tymu kokota, kdyz jdes naopak proti sehranemu tymu s random lidma, tak nejaky 4 nasobny 6pool nebo cannon rush skoro neni sance ubranit a poshanet 4 kamose na hru uz taky neni tak jednoduche. Ja hraju 2vs2 a tam jsem nejaky vetsi propad v hledani souperu proti WoL nezaznamenal
    • Tak to nevim o cem mluvis, 1v1 az 4v4 nemaji skoro zadnou cekacku , ranked+unranked maji stejnej pool hracu takze to vyhleda do 15 sec a proti AI cekacka neni...
      • vcera jsem chtel hrat hots 4v4 ranked a jednou jsem cekal 14min pak 24 a nedockal jsem se, kdyz jsem dal unranked okamzite jsem hral, ale tech hracu je proste malo...
        • hravame s kamosema 3v3 a 4v4 s jednim randomem a cekacky mame max 30 sec... hravame max do pulnoci takze tam je lidi dost...pokud si stezujes a hrajes ve 3-4 rano tak se nediv xD kazdopadne si muzes zmenit region treba na US nebo nekde kde je odpoledne a lidi se vraci ze skoly/prace a jdou hrat...
  • Tak rozhodně, u sc2 WoL trvalo minimálně rok a půl než se začalo hrát na top turnajích to co můžeme vidět už rok nyní.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit