Přejít na výpis diskuzí
Blizzard dá StarCraft II čas, než začne zasahovat do systému
19.3.2013 | Aleš Smutný
40 příspěvků
-
nejlepsi jsou hraci co je sikovne nepozorovane skoutnete a oni pak kdyz prohrajou prskaj ze jste pouzili maphack ze jste museli videt co delaj a pritom je to jen o jejich neschopnosti *1*
-
Ty maphacky to je docela svinarna. Ale ma to cenu ? Hacker si kazi hru sam. A jak znamo jestli Blizzard prijde na to jak to zjistit. Ban :o) ... staci kdyz za do klienta ficuru, aby ty hacky detekoval v pameti, nic tezkyho. A to se mi ale na Blizzu libi ze jde podvodnikum po krku !
-
To jo dam sem link na svuj acc a hned report na blizz co :P Tim je mineno ze ja Hakuju. Jo a zkus si otom neco zjistit :-) vse je mozny celej Hots muzes mit hotovej se vsema achievmentama a levlama do 1 dne. Trainer blizz hned zjistej ale haky jen tak ne ,) Vazne nechapu proc si nekteri lidi myslej ze je to nemozne hekovat ve hrach u blizzardu :D i ve wowku a vsude ruzne se hekuje ale Internima hekama. Pokazde musej bejt hraci co podvadej aby byli lepsi nez ubozi poctivaci ;-))
-
placas nasmysle dej odkaz na hrace? levlovat muzes proti AI a nejlepe to jde v tom ucicim modu ten se nikam nezapisuje
-
Ehm, maphack nezjistis :) neco otom vim zalezi jaka to je verze jestli External tak nato blizz prijdou bo se jim nabouravas do systemu - pridavani mineralu apod. Ale jestli je to Internal tak to nezjistis a ani blizz, jelikoz to neak nenabourava hru jen mu to ukaze na minimape tvoje jednotky a tve minerali a workery pod jeho takze vi presne co delas a navic se to tezko dokaze prez Internal, muze ti rikat ze je to nahoda ze vi kde ses a kam jdes s vojskem. Jedinej zpusob jak dotycnyho hrace usvedcit s Internal hackem je ze se sam prizna :-) Diky tomuhle se hodne lidi dostava do Diamantove Ligy a vys. Delam to sam taky tak vim.
-
A co se tyce tech Hacku na XP v Hots jsem zjistil jak to delaj, prez hack si daj zdroje jednotek neomezene,minerali,rychle staveni. A udelaj si kolem 10000 jednotek co davaj nejvic expu a pak proste znici nepritele a za jeden match maj kolem 800 000 expu.
-
Proc bych nahlasoval guildu ? :) bych mohl rovnou i sebe :D na zacatku mists of pandaria jsem taky hackoval s mini mapou na reputace s farmarema a drakama ( hlina,vejce ) se me to vse obevovalo na mape kde to je jako kdyz hledas minerali :-)
-
jj lidi hekujou dost ted, 10x jsem vcera dostal kick z matche jsem si nato nasel proc a prej je to hak co kope lidi, a jim se to hned nacte ze vyhrali a posunou se v lize..
-
maphack se da jednoduse zjistit z replaye
-
cheaty vyrovnavaji skill když to hraje nekdo moc dlouho jinak bys ho neporazil...
-
1. Když ti hackuje guilda, tak je nahlaš a odejdi.
2. Zatím sem nenarazil na hackera v HotS, ale taky hraju low ligy.
3. XP dostáváš i z AI -
Přesně... ty korejce už ani nestíhám, to je jako sledovat bota jak hraje. Evropské turnaje se mi líbí daleko víc.
-
Hlavne je dost divny ze par lidi co mam ve fr ve SC2 uz mas za vsechny 3 rasy lvl 30 ( max ) a kdyz se jim podivate kolik odehrali kol tak je to nemozne udelat s 5-7 kolama :-)
-
Rozhodne je nejhorsi hack na mapu kde dotycny protivnik vidi vse co delate na mape, vase zdroje apod. Hrozny.
-
Jak je tomu u Blizzardu u kazdeho datadisku, viz wowko. V kazdem dataci se da snadne hackovat u mists of pandaria bylo hodne lidi u skoro cela moje guilda. Tak tomu i je ted v Hots vim o hodne lidech i par mejch kamosu ve hre co hekujou neprerusene v multiplayeru a blizz nezakrocili. Zajimace ze je to pokazde na zacatku Datadisku tak nehlidane. Proto si radci pockam tak 2 mesice nez zacnu hrat multak.
-
Každej ví, že kdo si chce vzít Korejku, musí nejdřív porazit jejího otce ve StarCraftu.
-
Tak přidaly new jednotky a pár věcí změnily, to jim pak tu balanci pěkně rozházelo.
-
ne dia , ale jak jsem koukal tak i head a další se o ligu propadly, ale pak se dostaly z5
-
2 roky balancovania zdá sa nestačilo...
-
A co jsi hrál předtím? Grandmasters viď ty brepto :D