Přejít na výpis diskuzí
Blizzard dá StarCraft II čas, než začne zasahovat do systému
19.3.2013 | Aleš Smutný
40 příspěvků
-
ale houby... na launch eventu v paříži to byl našlapaný malý turnaj, bavil mě více než finále mlg co ted byl o víkendu
-
Po vydání Hots sledují herní scénu sc2 a přemýšlí nad tím co by měly změnit kvůly balanci.
-
A čo robili doteraz? :D
-
Super. Když to budu mít jako zaměstnání a budu se dokonce i na škole učit taktiku, tak to budu umět hrát taky. Tohle už s hraním nemá absolutně nic společného.
-
No jasný, hodně lidem se to nebude chtít kupovat "jen kvůly kampani, pár jednotkám a několika kosmetických věcí", proto to udělaly takhle. Mě osobně to nějak nevadí, Hots jsem si koupil a jsem spokojený, z multiplayeru hraju jen 1v1 ( teď unranked, změnou na hots se muj skill docela propadl na slabou platinu :D) a 2v2 s kámošem.
-
Aby to nevěděly, když to mají jako národní sport a každý se u nich chce dostat do týmu, aby mohly hrát turnaje a dostávat za to prachy. ( Velká část to hraje samozřejmě taky pro zábavu, ale mají tam u toho lepší zázemí a finance na to, tak je pak jasný, že jim to tak jde)
-
Ty si cely robot... Korejci narozdiel od foreignerov aspon vedia tu hru hrat.
-
U 4v4 to opravdu možné je, protože to je nejméně oblíbené. 2v2 random je zcela bez problému, 3v3 ještě jakž takž.
-
To chápu no. Má to dotlačit lidi to koupit. nemám jim to nějak za zlý, business no. Moc dobře vědí že pár novejch jednotek by k MP hraní lidi nepřinutilo kupovat datáč. Ve mnou zmiňovaným CoH to bylo v případě datadisku Opposing Fronts něco jinýho, přidalo to celý dvě hratelný strany tzn fůru hratelných jednotek a jiný styli boje. Tady člověk vesměs většinu plati za tu singl kampaň no. Si myslím já, takhle. Může plno lidí nesouhlasit.
-
Kdyz slozis partu, tak se parta automaticky cela snizi na nejnizsi datac, tzn tvymu kamosovi (um) se to prepne na wol, proto nedostava expy atd.
Kdyz nekdo hraje hots matchmaking tak mu to samozrejme vybira jen hots nepratele, pokud si sam nenastavi v options ze chce hrat wol. Takze se mu nestane ze by nedobrovolne hral bez jednotek a xp.
Proc je to tak je logicky, aby te to tlacilo koupit si hots. -
Tak on nikdo jinej nez Korejsky "roboti" uz takovyhle akce nezvlada... :D
-
No jak tady řešíte to vyhledávání soupeřů, tak já se bál, že když HoS nemám, že si už pořádně nezahraju, ale podle všeho když to nemůže najít soupeře z WoL tak vám to přiřadí HoS.
Jen mě kvůli HoS hráčům mrzí, že když hrajou proti WoL týpkovi, tak nemají ty expy a nový jednotky (alespon podle vseho, kamos rika ze kdyz se mnou haje tak to tam nemá). Je to zvláštní a škoda. Přecejen, když už v Company of Heroes uměli udělat datadisk a hry proti lidem kteří ho nemají, proč to nešlo tady. Nvm přijde mi to zbytečný takhle omezit HoS hráče. Na druhou stranu jsem ale já rád, že si stále můžu zahrát protože datáč koupím nejdřív tak za 3-5 měsíců. -
Mě přijde, co jsme sledoval jeden evropský turnaj, že je to daleko živější a zajímavější. Mnohdy na sebe útočí více než na jedné frontě, ale operují s armádami 2-3 a útočí naráz. Přijde mi, že je to teď dynamické a zajímavé. Korejské roboty nesleduji, tak nevím, jaký je ohlas tam.
-
hravame s kamosema 3v3 a 4v4 s jednim randomem a cekacky mame max 30 sec... hravame max do pulnoci takze tam je lidi dost...pokud si stezujes a hrajes ve 3-4 rano tak se nediv xD kazdopadne si muzes zmenit region treba na US nebo nekde kde je odpoledne a lidi se vraci ze skoly/prace a jdou hrat...
-
vcera jsem chtel hrat hots 4v4 ranked a jednou jsem cekal 14min pak 24 a nedockal jsem se, kdyz jsem dal unranked okamzite jsem hral, ale tech hracu je proste malo...
-
Ja bych rekl, ze 4vs4 neni moc popularni, kdyz hrajes s random lidma tak ve 4 uz je slusna sance, ze chytnes do tymu kokota, kdyz jdes naopak proti sehranemu tymu s random lidma, tak nejaky 4 nasobny 6pool nebo cannon rush skoro neni sance ubranit a poshanet 4 kamose na hru uz taky neni tak jednoduche. Ja hraju 2vs2 a tam jsem nejaky vetsi propad v hledani souperu proti WoL nezaznamenal
-
Tak to nevim o cem mluvis, 1v1 az 4v4 nemaji skoro zadnou cekacku , ranked+unranked maji stejnej pool hracu takze to vyhleda do 15 sec a proti AI cekacka neni...
-
zacina byt problem na hrani je malo hracu v 1v1 to jde, ale 4v4 clovek ceka desitky minut a nic a ono je to logicke Blizz rozdelil MP na dve hry wol a hots dale rozdelil vsechny hry na ranked/unranked (a jeste pribyla moznost hrat proti zlepsujici se AI) takze ranked ted moc lidi nehraje a trenuje v unranked a to samozrejmne jak wol tak po nejvice v hots, jestli vyjde i treti MP tak to potes koste nektere hry si clovek nezahraje ani po hodine cekani to to kazdej vzda *10*
-
Tak rozhodně, u sc2 WoL trvalo minimálně rok a půl než se začalo hrát na top turnajích to co můžeme vidět už rok nyní.