Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jak vobec mozes nieco posudzovat ked si to nehral to uz je fakt sila..... mozno na prvy pohlad je to rovnake ale na druhy a treti uz vobec, napr take deny to je velmi dolezita vec lebo ti to po troske umozni ziskat prevahu ale pravdaze vyzaduje to skill, kdezto v lol to nemas a este par takychto veci je tam, hral som dlhe roky dotu, a hon, a takisto som hral aj lol a mozem povedat ze je to naozaj zjednodusena dota
  • Amen
  • Přesně tak. Blizzardi měli spoustu času Icefroga oslovit a vytvořit s ním regulérní Dotu, ale oni ne. Tak ať si teď nestěžují. Akorát mě trochu mrzí, že redesign některých jednotek v Dotě 2 trochu drhne s originálem. Třeba Storm Spirit, který dříve vypadal jako Pandaren je teď tlustý mexikánec *8* . Naštěstí se ještě nejedná o finální verzi hry a Valve si cení názoru fanouškovské základny, která se za tu dobu kolem Doty utvořila.
    PS: No, tak ti se právě kopírujou pořád. *1* Ještě jsi vynechal MoH.
  • Online RPG, co se samo hraje (cili zero-player game :-), tady uz davno je. Jmenuje se Progress Quest.
  • Zayl
    No pokud nevidíš důvod, pak asi nejsi aktivní hráč Doty. Nebo hraješ LoL, takže jsi spokojený s tím málem co máš k dispozici.
  • Kamo, ty vůbec nevíš co to plácáš. Přečti si http://www.gosugamers.net/dota/thread/802775-a-history-of-dota-part-1 a pak sem něco piš !!!
  • Pro tvojí informaci, Frozen Throne byl v době W3 starý 18 let, takže ano je to vlastně novostavba.
  • No hochu, aby jsi se nedivil protože je obecně známo, že LoL a HoN (Heroes of Nevereth) jsou jenom prachsprosté kopie Doty myslím tedy té originální od Icefroga, která byla původně jen mod pro Warcraft III: Frozen Throne. No a teď dělá Dotu 2 spolu s Valve. U Valve je celkem zvykem, že si všímají talentovaných moderů. Portal byl taky původně jenom mod.
  • Milí Marku. Reklama musí být dobrovolná a je na uživatelích jestli ji vypnou či nikoli. ( Viz reklama v TV přepneš nasr.. ě kanál ) Tady ta možnost není a myslím si že je to v jistém smyslu omezování osobní svobody. Pak se nediv tokových reakcí.
  • LoL je dobrý, ale já prostě nesnesu tu grafiku. A HoN se mi prostě dobře hraje a dobře se na to kouká, jen ta komunita by občas potřebovala nakopat. Ty nový Doty určitě zamíchají osazenstvem všech moba her, ovšem zatímco takový HoN to určitě bude bolet, třeba u LoL to dle mě ani moc nepujde poznat.
  • Zayl
    Teda to je komentář jako noha. Ano LoL je jednodušší DotA. Protože já LoL hrál a Dotu hraju furt. Takže tvoje silné pochybnosti jsou naprosto nepodložené.
  • Zayl
    No a kdo zavinil to, že si uživatelé napsali tyhle addony které pomáhají proplouvat vodami internetu?

Já si pamatuju, ještě v dobách Ultimy Online, že jsem vlezl na uo.stratics a můj PC skoro zamrzl pod tím milionem flashů a pop-upů. Od té doby to blokuju automaticky a povoluju jen na stránkách které si to zaslouží.
  • Zayl
    Jo protože DotA vůbec není produkt komunity, kde většinu nových věcí si komunita sama navrhne a schválí, testeři otestují a Icefrog jen implementuje.

Bože ty si fail. Zajímalo by mě jestlis ty tu Dotu před IF hrál. Já totiž ano a byl to dobrý piece of shit(s potenciálem).
  • Vypneš reklamu pomocí ABP. A z čeho si jako myslíš, že pak nbude redakce a provozovatel serveru žít. Myslíš si, že všichni to tu jakou píší zadarmo, či co?
  • Dotu jsem hrál hodně dlouho a LoLko mi prostě přijde lepší *3*
  • Pises totalni ho*na. Dal min hpecek neutralum a hlavne odstranil stare hrdiny jako napriklad gemblera. Bota na manu? Zdrazil relic, runy jako v honku, ubral armor vezim, spectry pasivka dava 2x dmg, atd. atd. Proste ubec netusis. Icefrog delal uplne malickosti a vsichni ho maji za boha, lol. Neni se cemu divit ze taji svoji identitu za to co udelal za prasarny lidem co do doty obetovali neskutecne moc casu. Icefrog je jenom vychcanej a potreboval by nakopat
  • sice jsem dotu nehral, ale silne pochybuju o tom ze lol je zjednodusena dota.. jestli chces excelovat musis znat ability vsech postav (aktualne 84) abys vedel cemu se vyhnout a jak proti nim hrat.. neni to tak snadny jak se muze zdat.. jsou tam vylozene i antinoob postavy (treba signed) jakmile nejakej melee noob zacne behat za signedem s 5%hp je mrtvej ani nevi jak (signed vypousti za sebou plyn) a takovych veci je tam hafo.. kazdej champ je unikat
  • A to, že když umřeš neztratíš peníze.... Je ta toho víc pod povrchem.
  • kdyby si hral dotu vedel bys ze je doho DALEKO vic, ale momentalne taky radeji hraju LoL, je to jednoduche, rychle, dobry matchmaking, takze parkrat kliknu a hraju, cim je clovek starsi tim ma min casu....
  • Jediný zjednodušení je tam to, že nemůžeš zabíjet svý creepy...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit