Přejít na výpis diskuzí
Blizzard DotA bude zdarma jen částečně a zjednoduší hru
24.10.2011 | Petr Poláček
53 příspěvků
-
příště, než začneš plácat blbosti si zjisti bližší informace. Defense of the ancients znamená obrana prastarých. Chceš mi snad říct, že strom života (Tree of Life - 10k let) a Frozen Throne (taky několik tisíc let) jsou snad nějaký novostavby? :D
Jak už bylo řečeno, nejde o to s čim se bude hrát, ale jak se bude hrát. Doufám, že alespoň jedna Dota bude dostatečně dobrá -
proc neni povolena diskuze ke clanku Podpořte Games.cz ??? tohle je opravdu posledni pomyslny hrebicek do rakvicky serveru Games.cz, proc neco vymyslet proc neco resit, proc se vlastne vubec namahat, staci natahnout ruku s zebrackou miskou a cekat co nam venuji ostatni, jo vlastne jo ted si vzpominam, nevypnutelna reklama ve videu na to se redakce zmohla, apropo reklamu mi vypnul ABP block v prohlizeci ale u vas je to bonus a luxus za ktery bych mel platit , jak ubohe, jak trapne, jeste si tam dejte hlasujte pro nas v kristalove lupe a budete kompletni :( odchazim znechucen
-
Je to scifi tak proč by z názvu ancient měli být nějaké starověké jednotky ? Copak ve Warcraftu 3 byli nějací faraoni ?
-
Ale progame za milionový ceny se v tom hraje taky, takže to asi až tak jednoduchý nebude..
-
Zapomněls dodat jak moc zjednodušenej dota klon to je, že to může hrát každej ňouma.
Je to taková dota pro děti. *4* -
LoL a DOTA má svoje hráče. Je to sice podobná hra, ale každá cílí na někoho jiného. Tyhle dvě hry můžou koexistovat. DOTA2 zabije HoN. Ale LoL má prostě jiné hráče, nemusíš se bát, že by přešli na mnohem složitější gameplay. LoL je prostě taková casual DOTA... Kdybys měl nahráno hodně věděl bys co mám přesně na mysli..
-
tys to nepochopil vid? tim nebude "zdarma" mysli to kdyz nekdo nema koupenou SC2 tak aby mohl vsechny funkce pouzit nebudemu stacit free SC2-starter edition, cili pokud jsiskoupil SC2 tak uz nic dalsiho platit nebudes!
-
to sem zvedavy jestli tam bude leaver protection, matchmaking system nebo report system... jako free fan mod starcraftu2 mozna dobre ale dobre i v porovnani s konkurenci? Kdyz je tu DotA, DotA 2, LoL, Hon, Rise of Immortals, a co ja vim kolik jeste min znamych klonu? Dokaze se jim dohnat mnoholete zpozdeni? Pripravit vybalancovanou hru ktera oslovi miliony hracu tak ze sahnou PRAVE k Blizzard DotE a ne k necemu uz vypilovanemu a lety a hraci proverenemu? Obavam se ze ne...
-
League of Legends FTW!
Je to zadarmo, není to mod, každou chvíli je update, snad každej měsíc novej hrdina, momentálně tři mapy a dva mody, miliony hráčů aktivní komunita...
Jo a teď vyhrálo Golden Joystick Awards pro nejlepší Free To Play...
Jsem zvědavej, jestli s tímhle může Dota2 nebo Blizz Dota něco udělat. Osobně doufám, že ne;) -
"Dota je Dota a má se hrát s hrdiny z Warcraftu a ne s nějakýma Starcraft jednotkama" aha a Venomancer je co? Ano, hydralisk bingo. Je uplne jedno jaky tam budou hrdinove, at tam behaj treba pokemoni, hlavni je hratelnost a herni zpracovani.
-
ty si blb vis to?:D tak povidej co presne zkazil icefrog na ty dote, krom stroma ty chytraku... bez nej by zadna dota uz nebyla potom, co se na to guinsoo vykaslal... a komunita noobiku vzdy breci kdyz se jejich oblibenej hrdina nerfne nebo jejich neoblibenej buffne... vzdy to same.
-
Všimli ste si, že na jednom screnu je vidět shop a v něm knižky na stat boost? A bossové kteří se zjevují na mapě? Tohle spíš připomíná mód W3 "DDAY Judgement" a ne DOTU. Este by tam mohli nahodit Xalmoxes aby to byla stejna hovadina, která strana je měla první ta vyhrála.
-
Nechapu jak muzete vychvalovat icefroga do nebes, jste asi nemyslici pitomci nebo ste dotu pred v.6+ ani nehrali. Dota jakym zpusobem funguje je icefroga prace? Prosimte co to meles, icefrog twekuje dotu od nejake verze 6+ to je cele. Kolik prace si s dotou dal Eula a Guinsoovo, itemy, runy, hrdiny. Hlasa ze dota si zaklada na odezve komunity. Pekna blbost, na playdota.com byli petice ohledne noveho stroma, phenixe atd. Ikdyz 90% chtelo puvodniho stroma zpatky petice mazal osobne icefrog a vyjadril se k tomu ze nebude davat puvodniho stroma protoze by to byl krok zpet. Komunita je pry pro dotu nejdulezitejsi. Slibil caste aktualizace a uz se tu hraje ta sama mapa pul roku.
-
nejvetsi s*acka na tom vsem je ty vyhodi pro lidi co si zakoupi sc2 i s datadiskem. Tak o tomhle by presne dota byt nemela
-
pripocte se vsem kill a penize
-
"Dota je Dota a má se hrát s hrdiny z Warcraftu"
Připadají ti ty nové postavy z Dota2 jako nějak vzáleně podobné těm z W3?
Já proti Valve nic nemám, ale nechci aby do doty tahal TF...
+ Protossové mají asi svoje jméno od čeho??? Ancient na ně sedí docela dost dobře.... -
len toto League Of Legends rulezzz *1*
-
pardon, omylem sem klikl a přidal další příspěvek, a nevím jak ho smazat - pardon
-
To by mě fakt zajímalo jak... Nechci tady vykládat nesmysly, ale nezdá se mi, že by např. klesala cena her, když se pohádají dvě společnosti :), takže fakt nevim co je pro hráče dobré, když si společnosti házejí klacky pod nohy, namísto toho aby vytvářely kvalitní hry.
-
MMO znamena massively multiplayer online, ne druhy život, že si to jeden z deseti lidí definuje jako ty je tvuj problem, většině vyhovuje model na jakem to funguje teď, ne jaky si představujou nolifeři, kteři si mysli, že klitoris je nějaky pokemon.