Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rofl tak ja si za 1000kc koupim hru a pak za obyc mod si musim jeste priplati?? epic fail to radsi budu hrat HoN nebo LoL
    • tys to nepochopil vid? tim nebude "zdarma" mysli to kdyz nekdo nema koupenou SC2 tak aby mohl vsechny funkce pouzit nebudemu stacit free SC2-starter edition, cili pokud jsiskoupil SC2 tak uz nic dalsiho platit nebudes!
  • proc neni povolena diskuze ke clanku Podpořte Games.cz ??? tohle je opravdu posledni pomyslny hrebicek do rakvicky serveru Games.cz, proc neco vymyslet proc neco resit, proc se vlastne vubec namahat, staci natahnout ruku s zebrackou miskou a cekat co nam venuji ostatni, jo vlastne jo ted si vzpominam, nevypnutelna reklama ve videu na to se redakce zmohla, apropo reklamu mi vypnul ABP block v prohlizeci ale u vas je to bonus a luxus za ktery bych mel platit , jak ubohe, jak trapne, jeste si tam dejte hlasujte pro nas v kristalove lupe a budete kompletni :( odchazim znechucen
    • Vypneš reklamu pomocí ABP. A z čeho si jako myslíš, že pak nbude redakce a provozovatel serveru žít. Myslíš si, že všichni to tu jakou píší zadarmo, či co?
      • Milí Marku. Reklama musí být dobrovolná a je na uživatelích jestli ji vypnou či nikoli. ( Viz reklama v TV přepneš nasr.. ě kanál ) Tady ta možnost není a myslím si že je to v jistém smyslu omezování osobní svobody. Pak se nediv tokových reakcí.
        • Amen
      • Zayl
        No a kdo zavinil to, že si uživatelé napsali tyhle addony které pomáhají proplouvat vodami internetu?

Já si pamatuju, ještě v dobách Ultimy Online, že jsem vlezl na uo.stratics a můj PC skoro zamrzl pod tím milionem flashů a pop-upů. Od té doby to blokuju automaticky a povoluju jen na stránkách které si to zaslouží.
  • len toto League Of Legends rulezzz *1*
  • jindra.veliky
    Je videt, ze z techhle vyvojarskyh tahanic tezi jen hraci *3* *4*
    • Foxtrot_cz
      To by mě fakt zajímalo jak... Nechci tady vykládat nesmysly, ale nezdá se mi, že by např. klesala cena her, když se pohádají dvě společnosti :), takže fakt nevim co je pro hráče dobré, když si společnosti házejí klacky pod nohy, namísto toho aby vytvářely kvalitní hry.
  • nejvetsi s*acka na tom vsem je ty vyhodi pro lidi co si zakoupi sc2 i s datadiskem. Tak o tomhle by presne dota byt nemela

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit