Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Predpokladam, ze tajny MMO projekt Blizzrdu: Titan je neco podobneho (vesmir, scifi apod.) a tak muzou z vybudovane zakladny SW odsat nejakeho toho hrace, az prijde cas :)
  • Doufat muzou, ale ja doufal, ze jednou prijde pokracovani singlplayeru :(
  • pokud jste videli drivejsi rozhovory s vyvojari z blizzardu, tak vite, ze maji takove zajimave postoje ke konkurenci. takze tyhle prohlaseni me vubec neprekvapuji. oni to vidi tak, ze clovek, ktery nikdy predtim mmo nehral, si mozna vyzkousi star wars a casem se treba presune k mmo od blizzardu. ne ze si stavajici hraci world of warcraft zrusi preplatne a pujdou hrat swtor. a nejspis maji pravdu. i kdyz samozrejme jsou to do urcity miry jen pr kecy..
  • ja si radeji pockam na warhammer 40K online nemuzu si pomoc ten svet je pro mne vic nez SW SC WoW apod
  • To urcite s tim zastaralym bojovym system to bude stejny shit jako poslednich xxxx MMO. Navic vzhledem k tomu jak Bioware dosralo DA 2 tak nejde cekat nic zajimavejo...nez hrru pro deti s IQ 50....a mackani 5 tlacitek.
    • *1* Ty jsi ale hovádko, viď. Navíc bude tvoje iq minimálnš tak 190.
    • A čo takto čísla zajtrajšej športky ?
    • Srovnávat DA2 a SW:Tor je jako srovnávat bagr s parníkem jsou to dva odlišné žánry.
  • Urcite SWTOR muze pomoct MMO zanru. Kazdopadne si myslim ze v tomhle prohlaseni od Blizzardu je i trochu snaha pripravit si pudicku... Pokud se SWTOR podari, budou moci rict ze jsou samozrejme radi a ze to tvrdi jiz dlouhou dobu a pokud SWTOR mit uspech nebude, budou opet na koni a tvrdit ze jsou nejlepsi (coz samozrejme jsou, alespon co se poctu lidi hrajicich WoW tyka)...
  • Mno nevim jak budou blizz koukat jak jim budou klesat pocty lidi az tu bude swtor, vim o hodne lidech na nasem serveru co nato ceka a kazdy patek kolem veceru je trade chat plny o swtor novinkach :)
    • Pozri sa, tak to vyzeralo pred vydanim kazdeho konkurencneho mmo, ci to bol LoTR, AoC, Warhammer online, Aion... Takze robit zavery na zaklade trade chatu je trosku naivne. Pockame, uvidime, ak bude lepsie, tak prejdem bez problemov aj ja.
    • Kvanta lidi cekaji na "pristi" onlinovku,ale casto se pak stejne k WoW vraceji.
      Naposled to byl myslim Rift...snad SW:TOR dopadne lepe, osobne mu to preju (ale radeji nedoufam).
  • No aby to pak nebylo tak, že většina WoW hráčů přejde na Old Republic.
    • Tak ja uz jsem tak nejak v prechodu. WoW jiz nehraji a pokud SW dopadne slusne tak je to minimalne do vydani noveho mmo od Blizz jasne.
    • no ja budu mozna jeden z nich :-) cekam na to uz pekelne dlouho
    • xixixao
      Tak nad tim se může člověk jenom zasmát :)
    • Erien
      To si nemyslím, ale i kdyby peněz mají plno a dělají Titan.
  • Kolik je na světě fanoušků WoW a kolik je fanoušků Star Wars? Už to je otravný - Horda, aliance, kouzla, roguna, Lich king, barrens (on má 85lvl!!,, Goldy, Goldy!!) už je mi z toho nanic!!... Star Wars: The Old Republic je pro mě jasná volba - přesto si nemyslim, že to je až taková konkurence...
  • *predplatne

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit