Přejít na výpis diskuzí
Blizzard má s Overwatch velké plány v oblasti eSportů
12.5.2016 | Aleš Smutný
38 příspěvků
-
nic takovýho si nepamatuješ *7*
-
proto to musíš hrát chytře, když slyšíš jak tu ultimátku zapíná tak se schovat za roh a nevilejzat to samí platí u tjorborna a nebo vyrušit Reinhardem nebo Divou to uz je pak o komunikaci v týmu :D ale pokud vám Soldier skočí do zad tak to jste v prdeli
-
Dota Hots jsou velmi odlišné hry. Těžko srovnávat.
-
rok lovit skinny xD někdo hraje hry i proto že je to sranda :D
-
Soldier ma aimbot na ultimatce. Jak tohle muze byt esport? :D
-
Vzrusuji te detske koulicky pedofile?
-
Pamatuji se, jak Blizzard něco podobného o Diablu 3 a jak to dopadlo....
-
Nebrečím, že mě někdo zabije ale když vidíš killcam, tak je to jasné. A btw ty hacky teď byly použity i při normálním zápase v Overwatchi.
-
To, že tě někdo zabije, tak neznamená, že má wallhack děťátko. A taková Widow, ta ho má dokonce jako ultku:)
-
Pokud nevyřeší problém s wallhacky a aimboty, tak nemůžou přemýšlet nad tím, že by to byl e-sport.
-
HotS není špatná hra, ale podle mě úplně zbytečná....je to prostě slabej odvar doty
-
I kdyz zanr neni muj salek kafe, betu jsem si uzil a na tu hru se fakt dobre diva, takze ja bych rekl ze maji minimalne velmi dobre naslapnuto.
-
Jo beta byla fajn ted nevim jestli to koupit nebo ne
-
Beta byla super, fakt mě to bavilo. Ale nedovedu si představit, že bych to hrál třeba rok.. rok lovit skinny.. to pak leda vážně jako e-sport. Ale tohle je problém spousty her a přesto fungujou.hmmm..
-
Blizz ani netvrdí, že by to být mělo:)
-
Nastupce Quake 3 arena ani UT mi to tedy zatim moc nepripomina.
-
Ten art design maj fantastickej no =)
-
Blizzard se poučil... Hra Heroes of the Storm mě překvapila, moc se mi líbí a rád jí hraju (a to říkam jako HC fanboy doty). Ale hraje jí "málo" lidí. V porovnání s ostaníma gigantama v e-sportu, což je pro HotS obrovská škoda.
S Overwatch asi nechtějí šlápnout vedle, tak do toho aspoň šlapou pořádně.