Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hral jsem cely vikend a:

Gameplay je velice zabavny samozrejme nekteri hrdinove nesednou kazdemu u me osobne to bylo tak 50:50. Hrdinu je dost, ale je pravda ze by to chtelo jich mit tak dvakrat tolik:D navic v ostatnich hrach mate jenom jednoho hrdinu a par zbrani takze to je velka vyhoda overwatch. Muzu rict ze pokud tym neni sehrany tak v 75% pripadu vyhraji ti co brani. Pac chodit po jednom a nechavat se zabit dobrou obranou moc nevychazi:) imo ty ultimatky.nektere jsou hrozne silne a kolikrat to vypada tak ze se ceka na nabiti nekde v krytu a pak se oneshotne cely team :D myslim si ze tam je ale velky prostor pro teamplay a ruzna comba tech ultimatek. Nevim kolik je tam map ale odhadem bych rekl tak 6. Casem si to urcite koupim, ale zatim mam co hrat tak uvidime...
  • Nastupce Quake 3 arena ani UT mi to tedy zatim moc nepripomina.
    • Blizz ani netvrdí, že by to být mělo:)
  • Pro ty kteri tady pisou jak se tam hackuje:

V teto hre jsou ultimatky, ktere Vam mohou prijit jako hack, ale neni. Jedna ultimatka odhaly vsechny nepratele asi na 10-20 s a potom tam je 5 sec aimbot. Nerikam ze v te hre nejde podvadet to de asi vsude, ale byl nejakejma lamam nekolikrat obvinen z cheatovani ve hre pritom sem jenom hustej jk :D osobne jsem se asi za tech 8 hodin cisteho casu nesetkal(nebo s si nevsiml) nejakych cheateru. Zahrajte si cs go proti rusakum a pak rikejte ze nekdo cheatuje :D
    • Být obviněn z cheatování bývá často lichotka. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit