Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Hrál ale přestal když tě hodí do Bronze a lidi tam mají u zádele jestli něco udělají pro team.
  • Hrajte Grindawn! :) má vyjít další datadisk btw.
  • PoE má všechny mechaniky co mělo diablo 2, jen jsou více rozvětvené a vymazlené pro hutnější end game a dlouhodobou hratelnost, pochybuji že při vytváření D2 někdo předpokládal že to někdo bude chtít hrát stovky až tisíce hodin.. Designové zpracování mají blizzardi zmáknutý, ale přijde mi že seš trochu ovliněn růžovými brýlemi nostalgie, nebo si PoE nedal sebemenší šanci.( spíš oboje, že.) Hodně lokací je jak rozložením tak i vzhledem dál než kdy bylo D2. Skrz Audio se to nedá srovnávat, to uznávám. Co se Lore týče, nevím no. V diablu je to klišé jak řemen, kdy slabší démoní zradí své pány a vyženujou je na Zemi, kde začnou dělat bordel a hráči jako potomci andělů a démonů je jdou srovnat do latě. v PoE seš prostě bezvýznamné nic, co se snaží přežít ve světě, který ovládají ti s nějvětší silou. Takže v jednom seš Drakorozený a v druhém si Jindra ze Skalice. Vtomhle ohledu bych se teda moc neozýval. Combat je to stejný jen z 2D převedený do 3D. Mikrotransakce v PoE jsou čistě vizuální. Narážka na místo v bedně je s odpuštěným hloupá. Místa máš v PoE víc než v D2 a když prostě chceš víc, tak můžeš. Neměl si v diablu nikdy problém s místem? Já teda jo.
  • a to je právě ten problém, protože "nový" hry od blizzardu typu heartstone, heroes of the storm a overwatch mě vůbec neberou. Blizzardu to sype, budiž jim přáno, ale žádno pecku už od nich asi čekat nelze..
  • *nový tab*
  • PoE není žádný nástupce Diabla 2. Na to má moc špatný art design, audio, lore, animačky, combat a "mmovitost" typu mikrotransakce a farmení materiálů (aby sis mohl koupit nový stash v bedně lol) namísto samotných itemů.
  • Statisticky to hraje dostatek hráčů, ale tady je ten problém, který jsem zmínil... Jací hráči, to jsou?

    Narozdíl od tebe Jacku, jsem to HotS opravdu hrál a viděl jsem ten katastrofální stav hráčů.
    I jako úplný nováček jsem se za 6 týdnů dostal Diamantové ligy!!! Pod diamantovou ligou jsou další 4 ligy a umíš si představit jak neschopní hráči tam musí být, když je předběhl někdo, kdo HotS hrál sotva 6 týdnů??
  • Tak třeba ten MatchMaking, který je schopný všem hráčům doručit dostatečně vybalancované hry, aby jste měli 50% winrate , se dá považovat za dobrý MM

    (když je hráč špatný a přesto má 50% winrate tak to znamená, že v průměru hraje s podobně špatnýma hráčema... a naopak když je hráč neskutečně dobrý a přesto má 50% winrate tak to znamená, že v průměru hraje s podobně dobrýma hráčema)
  • přitom Overwatch je další z těch her co udává trendy
  • Firingo
    To se na mě nezlobte pane x, ale to jsou podle mě velmi silné nostalgické brýle, dnes je herní trh dále (lepší grafika, lepší ovládání, nové prvky, nové žánry, větší světy, velké větvené příběhy...) prakticky ve všech ohledech a rozhodně je nefér tvrdit, že nevznikají kvalitní hry s dobrou a návykovou hratelností. Herní trh je dnes tak ohromný, že každý si může přijít na své, pokud někomu nesedí mainstream od velkých společností pořád má nekonečně mnoho dalších možností. Hry, které jste zmínil zanechali v průmyslu nesmazatelnou stopu ale rozhodně není pravda, že by od té doby nevznikli další kvalitní hry.
  • to je presne ta desiluze ze WoW definovalo zanr....opet jen sesbirali co uz nekdo jiny vymyslel UO, EQ, GW a zabalili to krasnou maslickou a dali tresnicku navrch...ano Blizzard umi prodavat veci velice dobre...
  • myslim, ze to chapu...
    ze spolecnosti, ktera udavala herni trendy na nekolik desitek let dopredu a mela jasnou vizi kam se ma herni prumysl ubirat a ostani ho jen kopirovali, se stal jen stroj na prachy, ktery se neodvazi zabrousit do neznama a kopiruje osvedcene trendy / mechanismy od ostatnich nebo max. vykrada sam sebe
  • + starý díly jsou furt dobrý, hromada lidí ještě dneska jede Warcraft 3, Starcraft, Diablo 2
  • No stím se musíš smířit spíše ty, já si dokázal užít obě.
  • Zadnou spojitost jsem nenasel, pouze jsem z tveho prispevku vycetl, ze hrajes Overwatch.
  • každej tady profík na vše :D není studio co by podporovalo staré tituly :D ať si říká každej co chce ale když si něco koupíš u blizzardu tak máš jistotu že ta hra pár let vydrží a do roka nemusíš kupovat novej díl
  • Jasne, ze zajem by byl. Dneska hraci, kterym je 16-20 vesmes nepoznali kvalitni hratelnost. Nikdy nehrali hry jako Q3, UT, HL, SC, D2, R6. Dneska jim pomalu staci stat celou dobu na miste a zabijet creepy, protoze proste nemaji srovnani. Kdyz se podivaji na yt na videa ze starsich her, tak tu hratelnost nezaziji, nikdy nebudou mit to srovnani.
  • Ja se vubec nerozciluju, jen jsem napsal svuj nazor na Blizzard jako celek. S naprostym pokerfacem, ani v duchu jsem nebyl nastvanej.
  • Jack1947
    Tak znovu jsou to jen hráči co můžou tozhodnout o tom kam se nějaký firma posune/neposune pokud se neposouvá tak je to dáno tím že není zájem a těch pár nostalgiků se nedá brát vážně ano je to tím že jde o majnstrým nic jiného.
  • Studia jako Blizzard maji tu moc trendy nastolit, oni se na nich pouze vezou a delaji kvuli tomu kroky zpatky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit