Přejít na výpis diskuzí
Blizzard odškodní korejské hráče za potíže s Diablo III
21.6.2012 | Petr Poláček
171 příspěvků
-
kamos co hraje WOW od zacatku si samozrejme predplatil WOW na dalsích XX mesicu aby mel diablo "zdarma". Chodim k nemu casto, a casto sem ho to videl hrat, stejne tak jako sem ho casto videl hrat raidy ve WOW.
Prislo mi, ze hraje stejnou hru. Neco jak dyby se z wow vybraly jen dungy a sly se tam furt raidy nebo co.
Po par tejdnech sem ho videl, jak je u toho neskutecne nasranej :)
Nakoukal sem se nato dost, abych moh rict s jistotou, že "tahle hra mě sere".
Kdyby se to nemenovalo diablo omg, tak je mi to fuk, ale tohle????? Vysmech :(( Ani zvuky se nevyrovnaj starejm dilum, ale hlavne ta grafika, ten styling, za ten bych proste vrazdil :(( A dalsi veci, nebudu se čílit :X -
-
,...takže ja chci taky odskodnit, za to nasrání co mi ta hra zpusobila a za poplivání legendy v klasickým neo-AAA stylu!!!
-
Blíž mi vysvětli tu podobnost mezi WoW a Diablem III o_O
-
-
a proč bych se namáhal? Podle mě sem to popsal uplne jasne, koukam jak hraje wow a kouklam jak hraje diablo, a prijde mi to to samý. Podle mě D3 je idealni hlavne pro lidi, co maj radi wow
naopak neni VUBEC idealni, pro lidi co maj radi D1 a D2 -
-
To je odpověď. Já hral jen na guest passu, ale vůbec nechápu, v čem by to mělo být WoW podobný. A jelikož to nevíš ani ty, tak odpovídáš takhle. :-)
-
wow jsem nikdy nehral,diablo 2 jsem hral nekolik let a diablo 3 mi prijde vpodstate totozne(bavime se tady o hratelnosti,hudbe,scenari a videich ne?)
-
Ano, podobnost tam je. Obě hry se hrajou myší a klávesnicí. Ty jsi na to fakt přišel. :D Nechápu ty různé hatery, kteří takto nesmyslně plivou na D3. Každému se zdravým zrakem je jasné, že to jsou jiné hry. To už je více D3 podobné W3, jelikož se obě hry hrajou převážně myší. :) Považuju to za čistý trolling považovat 2 rozdílné hry za podobné.
Grafika je kapitola sama osobě. Hlavně mladší hráči (čti: malé a tupé děcka) přikládají grafice velkou důležitost a nehledí na hratelnost, ale právě hratelnost je to, v čem je Blizzard dobrý a proto jejich hry hraje tolik lidí. Blizz má prostě svůj styl grafiky, kterou jim někteří hráči vytýkají, ale mě se třeba osobně líbí a nejsem sám. Hry jsou dělány, aby je rozjeli lidi i na starších strojích a nemuseli si kvůli nové hře kupovat i nové PC.
Hry od Blizzu mají dobrou hratelnost, jak jsem již zmínil, a jsou zábavné. A o to u her jde.. o zábavu. Proto se to taky jmenuje HRY.
Když se vrátím ke grafice, tak hrál jsi D2 v době kdy vyšlo? Na svou dobu to mělo naprosto zastaralou grafiku a člověk si myslel, že hraje DOSovskou hru (pokud nevíš maldej, co je MS DOS, tak si to vygoogli :P). A teď? Teď je z toho pro všechny hráče vzor a nadívají na D3, že není jako D2, ale ono je přesně takové. Obě hry mají toho dost společného: na svou dobu hratelnost, která přilákala masy, postarší grafika a vlnu hejtu. Však když vyšlo D2, tak lidi říkali, že to je hnus, že to není vůbec jak D1 apod. No a když vyšlo D1, tak zase brblali všichni ti hadrcore hráči RPG her, že to není RPG a že je to moc akční apod. Ale o tom se bavilo myslím v nějakém podcastu.
Gratuluji všem, kteří to dočetli až sem a snad jsem vás moc nenudil a neokradl o čas, pokud ano, srdečně se omlouvám (a to není ironie). -
-
Jj souhlas.
-
aby to rozbehali na starsich kompech? trha se to vic jak call of duty: MW3 na max detaily a dela to vsem lidem co znam ...a to i na min detaily
-
-
Ne Paraple... pochopil. Jen teda moje poznámka minulá, nebyla konkrétně mířena na tebe.
Spousta lidí si stěžuje.. ale taky spousta lidí má opravdu na dnešní doby předpotopní PC.
Já mám na dnešek průměrnou, ale stále dostatečně výkonou sestavu. Ale problem v FPS je aspoň u mne při nalogování do hry.. a pprvní fight.. tam to laguje, skáče atd... jinak nikdy a opakuji nikdy nemám pokles FPS... Karta je od NVidie... a ne nevymýšlím si. S FPS prostě jsem měl problémy opravdu jen tehdy. .co jsem se nalogoval a skočil na první skupinku.. od té doby vždy v pohodě. -
koukam ze si to vubec nepochopil, znam spoustu lidi s dobrejma kompama a fps dropy maj taky a navic ti rikam ze na svym kompu rozbeham hry co maj mnohem lepsi grafiku nez D3 takze ta vymluva aby to slo na starejch kompech nejak neplati.
-
A btw pro majitele starších PC... Jestli čekáte, že se v roce 2012 budou dělat hry pro PC z roku 2005 tak jste na omylu.. to by nebyl vývoj her, ale jejich downgrade...
Hold si musíte koupit mašinku k poměru době co žijete teď.. A ANO slušné PC se dá dnes koupit za 14 000 s DPH, jen stačí hledat a nebýt línej. A kdo řekne že pro něj je slušné PC za 30 000 tak ať si nestěžuje že mu nic nejede.. protože takovejhle typ člověka nikdy 30 klacků nedá dohromady... Howgh...
-
-
1.narážka - hahah
Nechápeš hatery - ok
kazdemu je jasny ze sou to jiny hry - pletes si slovo "kazdemu" a "me"
GrAFIKA, tupé decka - je mi 30, hraju od ZX spectrum, si mimo
vsechno dál sou velký kecy a blbosti, jo hrál když to vyšlo... bla bla bla wall of text
omg uz natohle nemam naladu :) -
-
Jestli ti je 30, tak to potěš...
-
o tvých 30 letech silně pochybuju. Kdybys je měl, tak je tam cítít náznak dospělosti... né příliv puberty. bla bla wall of text.. nazdar pubertáčku...
Žádná slova si neplete. Jen hateři tu tvděj, jakej to je klon WoW atd.
2 Tentononc : Každá company děla hry, aby profitovala.. Jestli si myslíš, že to každej děla pro zábavu jiných tak jseš naivka a trubka. Každej chce prachy.. a chce jich víc a víc.
Nevím co máte proti Blizzu, ale jeho hry vždy přinesli královskou zábavu a taky špičkový servis. Jasný.. servis někdy trvá, ale neviděl jsem ještě hru, která by tak ústavičně pracovala na opravách atd i po tom, co ta hra dávno vyšla.
Když se podívám třeba na Ubisoft a Heroes of Mm. 6 ... NEDODĚLANÁ HRA za cenu nové.. po roce tam teprve mají přijít town screeny, další město je v nedohlednu a po roce vydají DLC za 10 babek s pár mapama a nějakejma drobnostma ? Já neříkám že Blizz není ždímačka peněz, ale aspoň za to dostaneš kvalitu a servis v porovnaní s mnoha jinými.
-
-
Blizzardu že jde o zábavu??? *1* *1* Už dlouho ne - těm jde jenom o peníze, pak o peníze a někde vzádu je až zábava
-
-
ono by si to asi tezko nekdo koupil kdyby ho to vylozene nudilo..
-
-
Kde se můžu podepsat? :) Mám naprosto stejný názor, osobně jsem na prvním i druhém Diablu vyrůstal a nemůžu pochopit tu vlnu nenávisti kolem trojky. Ano, je to něco jiného, ta hra prošla určitým vývojem, který se někomu líbí a někomu ne, technické problémy mi taky lezou krkem, ale stejně hraju každý den a pořádně si to užívám, protože má opět skvělou hratelnost.
-
-
-
-
-
za ty prachy to nestalo, neni to 60e hra, dal bych za to tak max 20e. hra vytvorena za jedinym ucelem a to experimet s real money aukci nic vic nic min.
-
-
A ja jim za ten experiment dekuji, diky RMAH sem uz prodal dve veci za 40 euro a predpokladam, ze nezustane jenom u toho. Hra uz se mi tim padem skoro sama zaplatila. Diablo iii urcite neni dokonala hra, ale zatim me to bavi a libi se mi ten bonus, neco si behem hrani privydelat.
-
-
Ad D3 v prvním týdnu, kdy měli vážné problémy s přetížením, jsem jim napsal stížnost na podporu ve smyslu, že pokud nejsou schopni tento problém vyřešit chtěl bych rád své love zpět. Světe div se do druhého dne mi odpověděli, že je to velmi mrzí a že na tom usilovně pracují (jak jinak), ale že mě chápou a pokud hci vrátit peníze ať jim pošlu účet kam zaslat peníze a že mi účet uzavřou. Takovou odpověď jsem opravdu nečekal.
-
-
Možná jsou to šmejdi co chcou prachy (ostatně to jsem i já), ale že nemají fér jednání bych se nikdy neopovážil tvrdit, naopak jsou poměrně vstřícní (to už se o mně říct nedá)
-
-
Spíš TuX narazil na někoho, kdo měl chuť to vyjímečně řešit. Protože soudě podle spousty ohlasů na ofic. fóru, Blizzard rozhodně fér jednání nemá a sere naprosto na všechny a na všechno.
-
-
Ne Blizz se*e jen na ty ubrečený bez pádnýho argumetnu.. a to číslo bude třeba i milion... kdyby měla firma vyjít vstrív všem bez pořádnýho důvodu, tak se na hry nikdy nedá. protože by to byl prodělečnej obchod.. tak to je... lidi jsou nenasytní a ze všeho nejvíc si uměj jen stěžovat...
-
-
-
To vidím prvně a čumím. Mohl by si prosím poskytnout záznam z té konverzace třeba formou screenshotů? :)
-
-
v poho tu je kopie odpovědi :
This is the latest response from Customer Support:
Hey there! I am just contacting you after reading your ticket about your Diablo 3 connection issue.
I looked into this for you to fully understand your issue and sadly Diablo 3 is currently experiencing a few issues related to the patch which was deployed recently. We can understand that its frustrating so close to the weekend when all you wanna do is sit and slay some demons!
What i can say is that Diablo 3 was a huge release for us and with so much player interest, fixing these issues is a top priority, we are running at full pace just to keep up. We are devoting all resources to fixing these issues as fast as we can and already making some great headway.
If you feel this has ruined the game for you, you did mention you would like a refund, while it will be sad to see you go so soon to us fixing these issue, I can certainly help you with this. For a refund we just require the following information as a standard security and refund procedure:
- Full name on the account
- Secret answer to your Secret Question
- Last 4 digits of the card used to pay for the game.
If you do decide to stay then i shall hopefully see you ingame saving sanctury from demons! If you decide to leave then i look forward to helping you once you reply with the information we need. I hope this clearly answers your issue and any questions you might have at this stage my friend. -
-
Ten mail co ti prisel neni stoprocentne od Blizzardu, protoze ten se te NIKDY nepta na informace o uctu, jako jsou treba prave ty, co jsi napsal. Muzes si to klidne u nich overit. Doufam, ze si na ten mail nereagoval, protoze driv nebo pozdejs te voberou o ucet ... tomu ver.
-
-
-
-
Pro mě jsou to vyhozené prachy, Diablo III jsem hrál asi necelý týden, po několika disconnectech jsem se na to vykašlal a teď mi hra leží na hdd. Taky bych ji nejraději vrátil, za ty prachy rozhodně nestála.
-
Tss, jdu si zahrát Diablo II, poslední Diablo které vyšlo...
-
-
Já to zase hraju už nějaký ten měsíc :) s mladou ve dvou...MNOHEM lepší než III imho
-
-
vas dva, bych chtel mit doma ...
-
-
-
Takovy pekny zakon by nebyl od veci za vest i v CR. :)
-
Velkorysé gesto, které by jiná společnost nikdy neudělala. Smekám.
-
-
A co Bioware?
Ti přece zabanovali nějaký hráče SWtOR za PvPení na PvP serverech v PvP zónách. Zabanovaní tvrdili, že to nebylo oprávněné a že je tam víceméně GM šikanovalo. Bioware samozřejmě všecno odmítli.
Jenže potom ti zabanovaní poskytli několik důkazů, že to bylo neoprávněné a tak Bioware přiznali chybu a ty lidi odbanovali.
No a věrní Bioware fandové použili přesně tvoje slova, smekli před Bioware, že byli ochotní přiznat chybu. -
-
Nejde o přiznání chyby, ale o tom jednání. Přiznat chybu za něco naprosto zjevnýho, jakože nejely servery, to je..no..na co by to bylo? Kdyby říkali, že to všem jelo a ať hráči nekecaj, to by teprve bylo zvláštní. A to odškodnění určitě vymysleli dobrý.
-
-
-
otestováno -> prodáno i s accountem - opravdu to za ty prachy nestálo tak jsem se taky odškodnil :-)
-
Blizz by si mel prvni rade promluvit s Gabem, resp VALVe, jak ruznym zpusobem neochcavat hrace.... Kdo toto tvrzeni chape, da mi za pravdu.
-
-
To myslíš jak? Nevydávat hry s číslovkou 3? :D
-
-
:DDDDDDDDDDD tak tos trefil přesně :DDDDDDDDDDDDDDD
-
-
-
Myslím že si to můžou dovolit a pořád na tom dost vydělaly.
-
-
holky sikovne
-
-
skoda ze nemuzu dat vic liku :D
-
-