Přejít na výpis diskuzí
Blizzard odškodní korejské hráče za potíže s Diablo III
21.6.2012 | Petr Poláček
171 příspěvků
-
Mně zase jako troling přijde přijímání a obhajování nefunkčního softwaru. Když si koupím jako bezpečnostní software na rozpoznávání obličejů z kamerového systému, kde bude na krabici napsáno "rozpozná obličeje, oznámí emailem neidentifikovaný obličej, automaticky si bude mapovat obličeje s přiloženým dokladem" a v softwaru bude nefunkční odesílaní mailem a spojování obličejů s daty, s tím že časem to firma dodělá (což se dozvím, až na technické podpoře), znamená to pro mě funkční průser, proti kterýmu se nelze správně bránit. U her je situace stejná a to se mě nelíbí. A přirovnávat software k realným statkům (služby v hospodě vs funkcnost, piratsví vs kradeze aut etc.) to je pravý Trolling ;)
Tady nemluvím o tom, že software občas spadne, za určité situace není funkční některá část, to nelze podchytit, ale aby chyběli propagované součásti? Kdy se dostaneme k tomu, že nám vydají CoD s obrovskými nápisy o dokonalém multiplayeru a po rozbalení objevímehodinu dlouhou kampan a cedulku multiplayer je dodelavan pockejte si jeste rok :o) -
Patche ti nic neříkaj ? Ty se prober..
-
Are you serious ?
-
Hlavní bude to PVP, který ještě neni..
-
To jo ale tou dobou uz bude diablo pod drnem a ja budu farmit 4. akt a rikat si kde je sakra datadisk nebo zase budu jezdit iracing...
-
Jo, taky o tom vím. Je spousta must have skillů. Blizzard řekl, že tohle nechce, tak to bude ladit. I když si myslím, že časem až budeš mít lepší gear, tak začnou být efektivní skilly, co předtím moc nebyly.
-
To jsem docela zvedavej co zmenej protoze co opravili criticaly tak vetsina barbaru pouziva prave plnou naloz defenzivnich skillu revange, furious charge, ignore pain, war cry a leap vsechno healovaci nebo defenzivni runy jinak se proste chytaj jen tezko. Zatim jsem zadnej jinej rozumnej build nenasel.
-
To je rada, kterou by ses měl řídit především ty sám.
-
Myslím, že by ses zlomil, kdybych do tebe jen fouknul...
-
Ihamitsu : Podle sebe soudím tebe ? Máš se čím chlubit kámo. Já se ti mimojiné omluvil a myslel jsem to vážně. Bohužel si to zazdil a machruješ... seš další ubožáček, kterýmu když dojdou argumenty nemá co říct. Jdi si farmit na RMAH.. a zkus to prodat podobným co jsem já..
Ale to půjde těžko, protože já to nekupuji.. já prodávám :)
a O inteligenci pomlč.. já ti řekl znalče, ty jsi nasadil jinou laťku. Vilíka si honíš tak ty , tady u debaty.. střík střík .. -
Otázka je, jak to bude dál, protože to budou asi měnit, podle toho, jaký skilly jsou nejmíň používaný. :)
-
A co je presne ovciho na tom kdyz me bavi Diablo? Kdyz me bavi ArmA jsem taky ovce? Nebo kdyz me bavi Max Payne?
-
Lexxi - trošku přeháníš ty anonymní hrdino, kterej si honí ego. Tvoje ano přirovnání k potravinám je směšné a číst znova tvůj příspěvěk ničemu nepomůže.. je furt stejně hloupý jako napoprvé.
Ho hop.. hůra... :) -
jo a ty bs to v realu neřekl komukoliv jinému ty hrdino... takovejch tu už bylo a bude..
Hold děti jsou dětmi. -
jo jo, kazda vec dela neco jinyho. dle stylu hrani.
-
No ale to tak není.... Jen pro určitý build se hodí jiná runa. To není tak, že by něco bylo slabší nebo silnější... Jen má prostě s určitým stylem hry lepší využití...
Když za kouzelnici pojedu vysoký DPS ( damage per second build ) tak si dám na Energy Armor runu Force Armor, abych přežil aspoň jednu ránu a potom se mohl teleportovat.
Na druhou stranu spousta lidí co jede více tankovací čarodějku si dá poslední runu, která boostuje rezistence....
Víš jak to myslím? -
Precti si muj prispevek jeste jednou ne radeji 2x pak si poskoc, protoze si stojis na vedeni a mozna pochopis co jsem psal, pokud ne je mi te lito, ty annonymni IP hrdino.
-
Realu bys mi to do oci nerekl ty anonnymni IP hrdino ... alespon jsi rambo na diskuzi :)
-
coz o to, ale prijde mi trochu divne si na levelu 16 odemknout to nejlepsi a pak dalsi 4 upgrady jsou slabsi(maji mensi ucinnost), obrazne receno. divny system.
-
To je ta jejich slibovaná individualizace. V podstatě máš tolik možností, že si sám můžeš vytvořit "build" postavy, nezávisle na levelech skillů