Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ad D3 v prvním týdnu, kdy měli vážné problémy s přetížením, jsem jim napsal stížnost na podporu ve smyslu, že pokud nejsou schopni tento problém vyřešit chtěl bych rád své love zpět. Světe div se do druhého dne mi odpověděli, že je to velmi mrzí a že na tom usilovně pracují (jak jinak), ale že mě chápou a pokud hci vrátit peníze ať jim pošlu účet kam zaslat peníze a že mi účet uzavřou. Takovou odpověď jsem opravdu nečekal.
  • Pro mě jsou to vyhozené prachy, Diablo III jsem hrál asi necelý týden, po několika disconnectech jsem se na to vykašlal a teď mi hra leží na hdd. Taky bych ji nejraději vrátil, za ty prachy rozhodně nestála.
  • SnakePlisken
    To myslíš jak? Nevydávat hry s číslovkou 3? :D
  • MidnighT91
    Tss, jdu si zahrát Diablo II, poslední Diablo které vyšlo...
  • Takovy pekny zakon by nebyl od veci za vest i v CR. :)
  • A co Bioware?

Ti přece zabanovali nějaký hráče SWtOR za PvPení na PvP serverech v PvP zónách. Zabanovaní tvrdili, že to nebylo oprávněné a že je tam víceméně GM šikanovalo. Bioware samozřejmě všecno odmítli.
    Jenže potom ti zabanovaní poskytli několik důkazů, že to bylo neoprávněné a tak Bioware přiznali chybu a ty lidi odbanovali.

No a věrní Bioware fandové použili přesně tvoje slova, smekli před Bioware, že byli ochotní přiznat chybu.
  • Velkorysé gesto, které by jiná společnost nikdy neudělala. Smekám.
  • otestováno -> prodáno i s accountem - opravdu to za ty prachy nestálo tak jsem se taky odškodnil :-)
  • rami.cz
    Blizz by si mel prvni rade promluvit s Gabem, resp VALVe, jak ruznym zpusobem neochcavat hrace.... Kdo toto tvrzeni chape, da mi za pravdu.
  • BoB.2
    Myslím že si to můžou dovolit a pořád na tom dost vydělaly.
  • Shovívavost je na místě.
    Ale fungující hry jsou taky na místě.

Tak balancujme.

Spíše bych se zaměřil na to, do jaké míry je Diablo 3 jen jeden velký pokus o uchycení RMAH mezi hráči.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit