Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dira
    K těm hospodám :o) zajít si do nově otevřený hospody a dát si tam pivko, zaplatil za půlitřík a dostat decku s tím, že jednou se přístup hospody spraví (samozřejmě bez možnosti reklamace a nebo s možností, že každej další den dolejou decku :o) . Nevím, ale do takový knajpy bych znovu nevlez a narozdíl od sw je to omezeno zákonem, takže ten příklad je dokonale scestnej :D
  • Docela s částí "haterů" souhlasím .... sám jsem si pro D3 byl na půlnočním prodeji, týden to skoro nešlo hrát, pak to šlo hrát pár dní a po prvních patchích se to celý rozbilo, že téměř všem lidem hra stutteringovala a zažívali fps dropy a dodnes to není pořádně opravený, fps dropy jsou tam stále, sice už jen na některých místech (opuštěné akvadukty v A2 atp.), prostě celé uvedení do provozu byl jeden velký fail a zbytečně uspěchané vydání ... dodnes jim děláme betatest za který jsem ještě zaplatily. Navíc gameplay je po x hodinách hodně stereotypní, už mě to ani moc nebaví točit to pořád dokola, akt 1 je už tak otravný a to mám jen barbara lvl 60 na infernu a demon huntera lvl 46 v aktu 3 na nightmare. Mít možnost jako korejčíci tak bych to v prvním týdnu po vydání vrátil.
  • Vrook
    Některý možná "naše modla" nebaví, většina ale jen hejtuje, bez jakejchkoli zkušeností.
  • To já si chtěl D3 koupit, ale naštěstí před vydáním uvolnili na víkend demo a tím sem ušetřil. Hraní mě bavilo asi tak půl hodiny. Prostě jsou lidi, které vaše modla nebaví a dají přednost něčemu jinému. Titan Questu a budoucímu Grim Dawn v mém případě. Ono je rozdíl hrát hru od hráčů pro hráče na místo toho, aby tam měl hromadu COOL věcí, jak sem četl v každém druhém vyjádření.
  • :DDDDDDDDDDD tak tos trefil přesně :DDDDDDDDDDDDDDD
  • Spíš TuX narazil na někoho, kdo měl chuť to vyjímečně řešit. Protože soudě podle spousty ohlasů na ofic. fóru, Blizzard rozhodně fér jednání nemá a sere naprosto na všechny a na všechno.
  • To je odpověď. Já hral jen na guest passu, ale vůbec nechápu, v čem by to mělo být WoW podobný. A jelikož to nevíš ani ty, tak odpovídáš takhle. :-)
  • No ja sem se poucil. Uz nikdy nic od blizzardu, tohle bylo moje posledni dobrodruzstvi s timhle strojem na penize. Do budoucna uz asi hlavne zajimave veci na kickstarteru (+ hry od tech mene trznich firem jako je CDproject red).
  • D3 je jedina single player hra, kterou jsem hraval bez zvuku. Nejenom ze hudba je podprumerna az strasna (hlavne pozdejsi akty se nedaly vydrzet), ale poslouchat jeste ty kecy k tomu, to fakt neslo. Ale co, hlavne ze to sype, ne? ;-)
  • Tak doporucuju nenechat si zbytecne skazit radost z nejlepsiho dilu serie a hate necist.
  • aby to rozbehali na starsich kompech? trha se to vic jak call of duty: MW3 na max detaily a dela to vsem lidem co znam ...a to i na min detaily
  • Koukam ze socko hateru co nadavaj na d3 jak je spatne jen protoze na nej nemaj a nejde stahnou na torrentech neubejva, clovek co to hral nemuze rict takove kydy jako tu nektery hateri tlacej.... Ano nemusi to sednou vsem ale pro mne a pro 90% hracu (alespon v mem okoli) je tohle nejlepsi dil serie

Ty problemy jsou smutne a jen doufat ze se stoho pouci nejen blizzard
  • Trochu mimo, ale včera sem doposlouchal soundtrack k Diablu III a krom předposlední skladby je velmi ubohý, specielně na poměry Blizzardu. Např. SC2 od kterého sem to nečekal, má výbornej soundtrack.

Si tak řikám že toho Browera, potom co udělal dokonalý téma pro Blood Elfy ve WoWu trochu přecenili a povýšili ho na krále, zatímco princové Stafford a Duke a šlechtic Acree nemají do čeho píchnout. A na vyděděnce Hayese se vykašlali uplně... Škoda...

PS: Každopádně Uelmen, kterej udělal hudbu k oběma Diablům by roznesl Browera na kopytech...
  • Ja uz se asi 2 tydny nemuzu dokopat k tomu to hrat. Vzdycky to zapnu, podivam se jestli jsou kamosi online a kdyz ano tak pokecam, ale pak to zase vypnu a jdu hrat neco jineho. Na to ze mi D2 vydrzelo 2 roky a pak sem se k nemu jeste vracel...
  • xixixao
    Určitě na to spousta her hřeší, ale uvést do provozu D3 muselo bejt po technický stránce naprostý peklo, i když měl blizz už zkušenosti z WoWu (hudba z úvodní obrazovky se vám opravdu vžila do paměti, ještě že byla fakt dobrá :) ). Tenhle zákon je docela pitomost, to je jako chtít po jakýmkoliv jinym servisu, například po nově otevřené hospodě, aby tam všechno fungovalo od prvního dne dokonale. A u softwaru (speciálně u her, kde se jede na maximální optimalizaci, nikoliv krásnej robustní kód) je tahle fáze "betatestu" veřejností po zakoupení téměř nevyhnutelná. Řešení jsou 2:

1. Nevydávat patche. Patch je přiznáním nedokonalosti, takže se místo nich řekne, že hra má fungovat přesně tak, jak má.
    2. Free to play.

...
  • 1.narážka - hahah
    Nechápeš hatery - ok
    kazdemu je jasny ze sou to jiny hry - pletes si slovo "kazdemu" a "me"
    GrAFIKA, tupé decka - je mi 30, hraju od ZX spectrum, si mimo

vsechno dál sou velký kecy a blbosti, jo hrál když to vyšlo... bla bla bla wall of text

omg uz natohle nemam naladu :)
  • skoda ze nemuzu dat vic liku :D
  • Shenkster
    Já to zase hraju už nějaký ten měsíc :) s mladou ve dvou...MNOHEM lepší než III imho
  • ono by si to asi tezko nekdo koupil kdyby ho to vylozene nudilo..
  • wow jsem nikdy nehral,diablo 2 jsem hral nekolik let a diablo 3 mi prijde vpodstate totozne(bavime se tady o hratelnosti,hudbe,scenari a videich ne?)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit