Přejít na výpis diskuzí
Blizzard odškodní korejské hráče za potíže s Diablo III
21.6.2012 | Petr Poláček
171 příspěvků
-
7k ne 75 chybicka :-D
-
vas dva, bych chtel mit doma ...
-
75 ? A to ti jako s tim jde ? Ja mam 16k a brecim u toho :-D
-
Hc barbar to prešiel pred pár dňami (ešte pred nerfom inferna), jediný exploit (ťažko povedať, či je to exploit, keďže blizzard to stále nefixol) bolo lovenie goblinov.
To, že obrovský počet high level vecí sa dostal na ah od ľudí, čo využivali op skilly je pravda, je to chyba blizzardu, mali si to ošetriť pred vydaním. Bol to teda riadny fail ich betatesterov.
A melee classy sú skrátka viac závislé na geare - na druhú stranu ale zase lepšie škálujú s high end vecami. Taký dual wield barbar s 2500 loh je nesrmteľný (skoro) kombajn, zatiaľ čo dh síce môže mať 100k dps, ale akonáhle zle načasuješ ss ale shadow power, ideš späť na checkpoint. *2* -
ty jsi blbej a ani o tom nevíš, proto ti možna pripadam trapnej ve skutečnosti jsi trapnej ty *11*
-
"nejlepší díl série to pro vás je, protože ani nevíte kdy vyšel první díl série, většinou se tobě podobní ještě houpali ve varletích"
Cítím zápach nostalgie. První Diablo sem hrál v době vydání 2 roky a D3 mě prostě baví mnohem víc. To, že je D3 barevnější a na monitoru vidím víc než nic (první Diablo), má to AH a online s tím nesouvisí. Hratelnost to nedělá. To jen zaprděnci qqují na diskuzích, protože celý svět je je strašně krutý - už není hardcore a temný jako dřív (a oni už nejsou děti, co se bojí kostlivce za rohem a skill mají taky někde jinde, že ano) a oni nemají co hrát. Thx. -
To jen tady Lexx profesionálně troooOllí... jinak podobně jsem se mu chystal odpovědět i já.
Ale udělal jsi to za mne.. a přesně.
Odstupem času mi připadá, že D3 je opravdu pro dospělejší publikum.. protože to nemusí kritizovat každou setinku procenta téhle hry... a úplně zbytečně..
Hlášky typu je to wow atd jsou zcestné a choré... Většinou to říkaji ti, co Wow ani nehráli, ale tu otřepanou frázi používají, protože ji slyšeli/četli a myslejí si, jak jsou cool.
Já se dokážu ztotožnit třeba s internetovým připojením, které to někdy limituje.. ale z mého pohledu to je snad jedna pořádná výtka... -
1. OK, mě to sice nelaguje, hraje se to v pohodě, ale tobě asi ne, tak budiž.
2. Protože tahle hra je o příbližování na postavu...
3. Armorů je 17 unikátních tierů pro každou postavu. Tzn. každý item (opasek, rukavice, boty atd.) má 17 unikátních vzhledů PRO KAŽDÝ CLASS ZVLÁŠŤ! Uveď hru z tohoto žánru, která má víc pls.
4. Nemáš pravdu. Délka hry je úměrná dnešní době, možná i nadprůměr. Co se týče dynamiky prostředí, tak Diablo 3 má nejpestřejší prostředí v žánru (opět, kdyžtak uveď hru, která má větší). Na generované mapy si zapomněl. Opět, ukaž hru, která má generovaný content při takovéto grafice/designu prostředí.
5. Mapy jsou malé? Jak které. Možná to byl i účel. Menší mapy, ale častější změna prostředí.
6. Aukce. Kdyby dropovalo vše a všude, tak by AH neměl smysl. Tímhle se se vytváří větší vzácnost itemů a tím pádem i fungující obchod. Navíc to není zadarmo kua, nejdřív musíš sehnat zlato, itemy, aby si mohl něco lepšího kupovat/měnit. Kdaby si každý farmil svoje, tak i samotný mulťák v této hře neměl moc význam.
7. Protože skill tree, kde je 3-4 viable možnosti do kterých si napumpuješ 20 bodíků podle guide není pro děti. Až dáš HC Inferno, tak se tady bav o dětech.
8. OK, příběh v týhle hře mě moc netrápí. :)
9. Hra se zatím hraje, i přes AH. Ono je třeba si uvědomit, že hra má/měla ze začátku problémy - boti, místa, kde se dá snadno farmit zlato, exploitovat atd. Hodně lidí takhle přišlo k šílenýmu bohatství za pár dní, co ty teď musíš shromažďovat po nerfech měsíc. Tohle už Blizzard nerfuje, takže časem ty itemy nebudou tak dostupné, jako na začátku a budou dražšší, hra dýl vydrží. Navíc stačí udělat (a to by imho dost pomohlo) po nějaké době wipe itemů a taky to bude o něčem jiném. -
nereaguj.. byl bys jeste vic trapnej nez ted...
-
Inferno melo byt mega tezky a za to sjem byl rad.. tenhle nerf mi zas tak nevadi.. ale nechtel bych aby to kazdej daval s prstem v nose... cim vic lidi odejde.. tech kterí nechtej utratit goldy v AH, nebo se pokusit nafarmit.. tak tim lip. V D2 jsi mel jen Hell .. tady máš jeste tezsi nez je Hell, ale vsici to chcou probehnout napoprve... s ti jdete do kytek...
Jsem naopak rad, ze tu hru jsem nedohral za tyden hrani.. -
všichni co hrajou diablo 3 a dostali se až na inferno nebo dokonce maji vic charakteru jsou ubožaci *11* že je neco takoveho baví *11*
-
na to ani nebudu reagovat
-
Jenže to prošel inferno hc ještě za doby exploitů, atd než to blizz opravil že.. Proto skoro na začátku se aukce zaplnila itemama z actu 3 a vejš. To se pak hraje jinak, než čerstvý monk lvl 60 infernu. Tam jsem se nechytal a chtěl jsem to zahodit... pak jsem musel nacpat mraky peněz do aukce abych měl odpovídající gear. .a act 1 farmim.. na 2actu jsem dostal zas přes frňák.. po patchi jsem ještě nehrál monka. Jinak mám 60tku DH a je to asi tak 15x jednodušší než s MNK.
Práce je čeká ještě dost, ale je to krok kupředu -
7k dps je úplne na smiech aj po patchi pre akýkoľvek class, s tým môžeš ísť naspäť do prvého aktu.
-
a co zasadne priniesol ten novy patch?
-
Pochybujem, že to za dh hral, kecá debiliny. DH má smoke screen, shadow power gloom alebo caltrops/vault.
Druhá vec je, že ani ty nemáš pravdu, lebo aj monkovia a barbari dávajú inferno úplne v pohode a po poslednom nerfe mobov to majú ešte ľahšie. Prvý hc class čo prešiel inferno je barbar.
Dh a Wiz boli prví v 4. akte inferna len preto, že od začiatku mali broken skilly ako ss, force armor, critical mass apod. Teraz po patchi a nerfe attack speed je to dobre vybalansované, aj keď je tam ešte veľa roboty. -
nvm jestli si to teda vubec hral, ale inferno si davaj zatim jen DH a WIZ, prave BRB a MNK se skoro necapou.takze asi tak kamo.nedivim se ze lidi pi.cujou na nutnost pripojeni, protoze to, ze 80 procent smrti na inf je kvuli lagovani, je k po.srani.
-
Monk si taky moc nestezuje. Ja jsem teda rozehral jeste Witch Doctora ale jsem tam asi na 26. levelu takze zatim nemuzu moc soudit.
-
Je to především DH a pak i wizard ikdyž ten je na tom lepe. Barbar je na tom snad nejlepe ze všech.
-
Ja pozoroval zlepseni i v aktu 3 ale bez kouzelnice jsem stejne ztracen. Sam mam DMG 7k a to moc velkou paradu nenadela.