Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je to tak. Nefr je poradny. Predtim sem tam ze svym monkem uplne plakal a radsi tam nechodil. Po nerfu to uz jde vydrzet. Pak sem zkusil ACT II z kolegou wizardem a je to jiny kafe. Ja mu je dycky chvili potankuju on je nasoli ajde to dobre. I ruzne tuhe paky jdou fajn. Hlavne diky tomu ze ja sem melee a on je ranged. Na kazdeho je lepsi neco jinyho. Rozhodne inferno Act II a dale doporucuju spise s prateli nez takhle solo. Leda by mel clovek hustackej gear.
  • Ktery dve to jsou? Ja jedu jen barbara a ten nic jinyho nez defenzivni skilly pouzivat nemuze ale nastesti jich ma dost pouzitelnejch.
  • Největší chybou je podle mého nevyvaženost. To se sice pozná až na 60 levelu a na ifnernu. Jsou tam dvě postavy které v podstatě nemají použitelny defenzivní skill. Některé monstra jsou dokonce i proti utokum umuní a ještě mají zvyšenou rychlost tedy nemožnost jim ani utect to dělá nehratelné.

Jinak ti co brečí o připojeni k internetu při "singlu"(ktery tam v podstatě ani není!!!) tak si měli před koupením přečist požadavky a pokud jim to vadí tak nekupuji:) Ale ta hra ukazala že PC scena rozhodně není mrtvá. Je to neustale vyprodané...

To připojení ma minus ale taky plusy. A aukce není jen brelička ale celkem podstatnou častí hry. Vlastně to cele připojení je jen kvuli akci a aby se nepodvadělo.
  • Přesně tak. To největší zklamaní je ze soundracku. Jedička měla naprosto genialní. Dvojka měla taky super (jen tu sem tak moc nehral to bylo važně az moc klikani a nelibil se mi ani ten styl hry grafiky už dvojka byli omalovanky). Ale trojka je uplně hudbou mizerná snad jedna dvě skladby navodí tu spravnou atmosferu
  • Pokud bude Blizzard pokračovat touto cestou, tak se sám zahrabe.
  • Shania
    4. vůbec mi nepřipadá, že jsou všechny sety stejný http://www.youtube.com/watch?v=_YGD37gvbY8
    5. většina map je tak akorát a dost z nich (akt2) mi připadají velké až moc, uvědom si, že se hra má hrát prozkoumávání celé mapy, už tahle zabere jedna mapa minimálně půl hodiny. Některé dungeony jsou vyloženě k nasrání, jak jsou velké.
    6. aukce je jen berlička, dá se v pohodě hrát do 60 levelu jen z toho co, padne nebo se vyrobí, dá to akorát víc práce a to lidi nechtějí. A snad nečekáš, že ti ve hře, kde je náhodně generovaný loot padne všechno co chceš hned…
    7. tohle mě vážně fascinuje, lidi si stěžuji na zjednodušení a že je to pro děti, ale přitom vůbec nechápou i základní mechaniky v D3 http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/3811455085
    8. věc názoru, není to nic extra, ale zase to není úplný dno a když už nic tak hlášky poskoku tohle všechno vynahrazují.
    9. věc názoru, hra má být primárně o zabíjení demonů a to mě stále baví, ale chápu lidi, co hrají 24/7 tak u téhle hry vyhoří.

Problém této hry je všeobecně v tom, že každý od ní něco čeká a ona je pak úplně jiná. Mě D2 nikdy ničím neoslovilo a naopak D3 ano.
  • 2. akt byl radne nerfnuty. Inferno bylo slibovane jako opravdu obtizne a bez aukce to proste nemusi vzdycky jit. Ja doporucuju udelat s nekym duo tank, strelec a uvidis ze to pujde. Vybavu to ale urcite bude chtit defenzivnejsiho razu. Dost se zamerit na resisty a pokud tankujes tak urcite potunit jeste vitality.
  • SnakePlisken
    A všechny ostatní hry jsou dělány z čiré dobroty a jen Blizzard je ten zlý, co dělá hry pro peníze... :)
  • diablo3 ma chvilu relativne bavilo ale az kym neprisiel act2 na inferno , proste prisla stena a koniec alebo auction house. A ja rozhodne nemienim vysolit RL prachy za virtualne veci -ano je tu moznost gold grindu v royal crypts, ale to nie,takyto koncept odmietam. Takze je to pre mna pomerne slusne sklamanie. Myslite ze sa da tato hra znova predat dalej?
  • z te hry je až moc citit jak je to komercny produkt, vsechno tam je delany na efekt a s cilem vytriskat prachy a proto se mi nelibi.
  • A ja jim za ten experiment dekuji, diky RMAH sem uz prodal dve veci za 40 euro a predpokladam, ze nezustane jenom u toho. Hra uz se mi tim padem skoro sama zaplatila. Diablo iii urcite neni dokonala hra, ale zatim me to bavi a libi se mi ten bonus, neco si behem hrani privydelat.
  • Nevím teda jak ostatní, ale jakmile vyšel ten poslední patch tak všichni známí a kolegové v práci přstali hrát.
    Je otázka jestli Blizz udělal něco u D3 dobře.Asi ne jak se na to tak člověk dívá.
  • Ten mail co ti prisel neni stoprocentne od Blizzardu, protoze ten se te NIKDY nepta na informace o uctu, jako jsou treba prave ty, co jsi napsal. Muzes si to klidne u nich overit. Doufam, ze si na ten mail nereagoval, protoze driv nebo pozdejs te voberou o ucet ... tomu ver.
  • o tvých 30 letech silně pochybuju. Kdybys je měl, tak je tam cítít náznak dospělosti... né příliv puberty. bla bla wall of text.. nazdar pubertáčku...
    Žádná slova si neplete. Jen hateři tu tvděj, jakej to je klon WoW atd.

2 Tentononc : Každá company děla hry, aby profitovala.. Jestli si myslíš, že to každej děla pro zábavu jiných tak jseš naivka a trubka. Každej chce prachy.. a chce jich víc a víc.
    Nevím co máte proti Blizzu, ale jeho hry vždy přinesli královskou zábavu a taky špičkový servis. Jasný.. servis někdy trvá, ale neviděl jsem ještě hru, která by tak ústavičně pracovala na opravách atd i po tom, co ta hra dávno vyšla.

Když se podívám třeba na Ubisoft a Heroes of Mm. 6 ... NEDODĚLANÁ HRA za cenu nové.. po roce tam teprve mají přijít town screeny, další město je v nedohlednu a po roce vydají DLC za 10 babek s pár mapama a nějakejma drobnostma ? Já neříkám že Blizz není ždímačka peněz, ale aspoň za to dostaneš kvalitu a servis v porovnaní s mnoha jinými.
  • jenze ta hra nestoji jen 1000, ale internetova cena se pohybuje od 1200,- az po 1600,- *10*
  • No co k tehle hre dodat? Zacneme treba plusy
    1.Celkem pekne prostredi exterieru, misty to vypada opravdu hezky (ale neni toho moc)
    2.Komba povolani uz nejsou tak monotonni jako v D1 a D2 hlavne je to videt u barrbara
    3.At vzpominam jak vzpominam, zadne dalsi plus teto hry neumim nalezt
    Minusy teto hry
    1.Neustale pripojeni na internetu i kdyz hrajete singl a stim zakonite problemy jako pady ,lagy errory, další bic na hrace
    2.grafika postav pri priblizeni postavy ,nevim zda se smat ci brecet, je to takzvany ultrawow styl hnus
    3. Ruku v ruce s bodem 2 je i vzhled armoru, nevim,ale rozmanitost vzhledu brneni z predchozich dilu je ta tam, to co vyvojari predvedli v DIII se jen tak nevidi, vse je velice podobne, sede bez spetky kreativity a napaditosti no hnus
    4. Celkova delka hry, to je naprosta ubohost fanboyove a podobne zkratka, zde budou vykrikovat, ze to neni pravda a na dnesni dobu je to straaasne dloooouha hra, hlavne pri opakovanem hrani. Pravdou ale je, ze dynamika prostredi se meni velice malo a pri opakovanem hrani mate pocit, ze hrajete porad dokola totez. 5. Vlelikost map, dungeonu, actu - dalsi nedodelana věc ve hre, mapy jsou male, taktez dungeony a celkova delka actu ? jeste beru v potaz delku 1 actu, ostatni uz je vysmech, vse ostatni na me pusobi klaustrofobnim dojmem, proste rozlehlost je miziva coz je zase ruku v ruce s celkovou delkou hrani hry. 6. Aukce - to je kapitola sama pro sebe, herni mechanismy jsou nastaveny tak, ze Vam za celou dobu hrani padne naproste ho*no, takze pokud chcete hrat na inferno, bez aukce si ani neprdnete, takze dalsi ojebavka na hrace 7. Talenovy strom – defakto neexistuje, hra je delana pro deti od 4 let. 8.Pribeh a obsah ve hre – zase velice chaby, predvidatelny , nudny a to i videosekvence mezi acty prakticky nic na co by jste rado porad dokola koukali. 9 Znovuhratelnost hry je minulosti, tato hra opravdu neni to co by chtel fanda serie Diablo, hrat znova po dohrani, sve k tomu prispiva i ona zminovana aukce
    Osobne si myslim, ze hra vyvijena 6 let od firmy, ktera kdys davno udavala smer hrani,tak se opravdu nestydi vydat neco takoveho jako pokracovani paradni serie zvane DIablo. Je to opravdu jen vysmech a zkouska Blizzardu, jakysi test kam az je schopen hrac zajit a za co vsechno je schopen utracet. Koncep teto hry je bohuzel delany pro fanatiky z wow, kteri u hry sedi 10 hod denne a farmi itemy na raidu, to vse ale v mensi mire mame zde v obtiznosti inferno. Z Blizzardu se stala jen tuctova firma, ktera si jiz pres svou nadurelost a nenazranost nevidi na cumak, proste je to jen obycejna pracka na penize. A proto tahle napodobenina zvana DIABLO III je to posledni co jsem teto firme zaplatil. A radeji si pockam na Grim Dawn od tvuru TQ, kteri snad zachrani cest tohohle upadajícího zanru ,verim ze se to povede, jelikož Titan Quest je i po tech letech 100x lepsi nez DIII. No a DiabloIII po druhem dohrani letelo ven z PC a originalku jsem prodal kamosovi s varovanim, ze tohle opravdu DIABLO NENI ale nedal si rici 
  • Já třeba peníze mám a 1000,- za hru neni něco co by mne vythrlo...nicméně 1000,- za věc kde jen klikám na myšítko a ani se nemůžu "nechat vyniknout" (rozuměj: vylevelovat) páč to hra dělá za mě) to přijde dost i mě...PS: nejlepší díl série to pro vás je, protože ani nevíte kdy vyšel první díl série, většinou se tobě podobní ještě houpali ve varletích
  • Já to říkal.
  • yuri337
    Ale návštěva ve špatné hospodě tě stojí pouze jedno zteplalé pivo, můžeš kdykoliv odejít.. Kdybych dal litr za něco, co nefunguje, byl bych pěkně dožraný.
  • Odulin
    Jj souhlas.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit