Přejít na výpis diskuzí
Blizzard odškodní korejské hráče za potíže s Diablo III
21.6.2012 | Petr Poláček
171 příspěvků
-
no ja se pod to podepisuju a ješte sem neco pridal, videa jsou top po technicke strance ale je to forma nad obsah, nemam pri tom husi kuzi jak pri videich ze dvojky ani to nema tu hloubku.
Grafika neresim jestli je wowstyle nebo ne ale je rozhodne fancy, je to takova disneyovka aby se to každemu libilo, to nemuzes poprit -
V jednom mas pravdu po Zahrani D III, ktery byl posledni kapkou se ze me opravdu stal hater ,ale ne D III ale Blizzardu jako takoveho.
-
ono by se dalo rict ze grafika a ty videa a pribeh jsou druhorade ale podle me se to dost podepisuje na celkove atmosfere a kdyz tomu chybi atmosfera tak me to moc nebavi, no a samotna hratelnost trpi tim co jsi napsal ty *13*
-
Tak teď jsem si myslel COdy, že se pod to podepíšeš.. protože tohle zatím byli jediné rozumné argumenty a mínuska co tu padly... Jenže ty si stěžuješ na grafiku, příběh a videa ? VIdea, která jsou zase top ? Grafika je věc vkusu, ale není to WoW stajl... to rozhodně ne.
a Příběh ? Zkusím to vysvětlit po svém. Příběhu tu je o něco víc než v D2... taky díky companionům. Příběh je dobrej, řekl bych i lehčí nadprůměr.. ALE ALE !! ! DO této hry se absulutně nevešel nebo nehodil dál rozpitvávat.. Což je škoda, ale potom by to byla víc kecačka, než Diablovka. Ano souhlasím.. příběh je vyprávěn lehce infantilně.. tupě.. ale sám o sobě infantilní není.. to je jen tupost vyprávěče.. bohužel. Věřím tomu, že v knižní podobě, či E-book to bude stát za to .. bohužel, je to Diablo a tam není prostor na vyprávění , pokládání otázek atd.. -
Ano a presne kvuli takovym blizzardovksym oveckam jako jsi ty hry upadaji rapidnim krokem do pr**le. Tak radeji na nic necekej a mazej farmit sup sup
-
tak treba když vyjde pvp patch tak lide s gearem z inferna asi budou mít navrch ne? a kdyz je tam oficialni aukce, ktere je prizpusobena cela hratelnost, tak to je neco jineho nez si smenit par itemu
-
no jeste ze krome ,,fanboyu,, mame i ,,hatery,, takze si kluci pekne dejte do nosu
-
a ještě jedna věc.... Jistěže se to dá opravit, ale otázka je :
"Má takto vypadat full release verze jedné z nejvíce očekávaných her?" -
Hele ty Ellendwayuv ocasku, to jakova kritika se snesla na tuhle failovou hru je jen dusledek blizzardovske politiky, vsechny servery holt nebudou chvalit hry od Blizzardu do nebes i kdyz stoji za ho*no, tak jako to delaji vsichni patolizalove na vasem wowfanu, tam kdyz si totiz potencionalni hrac precte diskuzi, tak ma pocit, ze hrac muze hrat hry jedine od Blizzardu a ostatni vyvojari jsou uplne out, opak je ale pravdou, tento molok zvany Blizzard vydava jeden horsi psakvil za druhym a mnohdy male mene zname studia vadavaji hry, ktere strci vsechny tyto korporace do kapsy
-
No a to se právě dostáváme k tomu, jak jsem psal že rozebírat všechny ty faily by bylo na dlouho. Takže ve zkratce - Ano příběh je stupidní neuvěřitelně, Cut scény a animace trapné, dabing/zvuky/muzika tragická. grafiku hodnotit nebudu, protože to je víceméně individuální jak se komu líbí.
Nevím nakolik tě brát jako trolla, protože napíšeš celkem rozumnou kritiku a ukončíš to blábolem o orangutanech... :-/
Nevím, jsem na infernu v aktu 3, prodal jsem na real aukci věci za skutečné prachy. Nicméně ta hra mně teď už prostě nebaví. Inferno není výzva, inferno je opruz a způsob jak donutit hráče nakupovat v RMAH... -
Hele tak si dohraj Hell jako v D2 a dál nekritizuj.. kam se furt navážíš ty tatárku ? Do inferna tě nikdo ale nikdo nenutí. Je to tam navíc.. ale dneska né.. co je navíc, to je špatně..
BTW jak jsi v D2 farmil gear ? když jsi to dohral a nepadlo ti to co si chtěl , tak jediná šance byla si to někde koupit, vyměnit atd...
JInak tebe nikdo nenutí si hrát inferno.. ale díky infernu a RMAH tu je šance si i přivydělat .:)
Neprodal jsem toho dost, ale 15 euro už v kapse mám... protože na světe hraje D spoustu lidí, kteří to nechtějí farmit a raději to koupí... díky bohu za ně :D -
tak to asi zapomeli oznamit svym kamosum ze severni koreje ;]
-
to se jakž takž da opravit a vyladit ale s fancy grafikou, imbecilnim pribehem a videami už nic nenadelaji. navic ta hra je zamerena na vydelavani prachu a to krivi samotny koncept hry jak to chteji napravit? ted nevim kolik obtiznosti bylo ve dvojce tusim 3? proč jsou tady 4 ? umele prodluzovani herni doby a nutnost prochazet dokola ten samy nudny obsah muze bavit jen orangutany
-
to: nutt- hele Blizzard sam sebe nezahrabe a vis proc ? jelikoz malinkyma krokama predelava mysliciho hraca na hrace tzv. blizzardovskeho tupce, staci jen poradny megahype a vysledek je zarucen viz tahle slatanina zvana D3.
S nadsazkou by se to dalo prirovnat k dnesni dobe a potraviny ktere konzumujeme, kde misto kvalitnich pravych potravin dostavame v cim dal vetsi mire nahrazky a jsme defakto spokojeni ,takze za chvili ani nebudeme vedet jak vlastne chutnal original a nahrazky prijmeme za vlastni.
A takhle nejak v herni branzi vydava hry Blizzard. Z puvodnich her na kterych postavil svoje imperium, vydava jednu vetsi napodobeninu za druhou, ktery ma s puvodnim titulem spolecne mnohdy jen nazev, fanboyove a podobna zviratka, zde opet budou tvrdit, ze tomu tak neni, jelikoz Blizzard jde s dobou a hry upravuje k dnesnimu blizzardovskemu hraci, ktereho si defakto vychoval k obrazu svemu.
A proto D3 na obtiznost inferno simuluje wowkoidnim noobum stav, kteri u hry travi 12 hod a potrebuje preci farmit goldy a itemy. Jenomze tohle uz neni Diablo. -
Ne Paraple... pochopil. Jen teda moje poznámka minulá, nebyla konkrétně mířena na tebe.
Spousta lidí si stěžuje.. ale taky spousta lidí má opravdu na dnešní doby předpotopní PC.
Já mám na dnešek průměrnou, ale stále dostatečně výkonou sestavu. Ale problem v FPS je aspoň u mne při nalogování do hry.. a pprvní fight.. tam to laguje, skáče atd... jinak nikdy a opakuji nikdy nemám pokles FPS... Karta je od NVidie... a ne nevymýšlím si. S FPS prostě jsem měl problémy opravdu jen tehdy. .co jsem se nalogoval a skočil na první skupinku.. od té doby vždy v pohodě. -
Článek o tom být nemusí. Redakce Games, včele s Petrem (omluvte to malé rýpnutí kluci), nezapomene u každého článku o Diablu 3 naznačit, jak je to špatná hra a jak by si ji nekoupili. Což přiživuje přehnanou negativistickou kampaň proti této hře a celému Blizzardu. Navíc se vždy nezapomenou zmínit o Diablu 3 i v článcích, které s tím úzce nesouvisí.
Takže jeden velký kritický článek být nemusí, máš tu mraky menších. -
To lugal: To co píšeš byla pravda před vydaním druhehé patche. A ano ten kdo si mezitim nasbiral gear ze 3 actu tak se mu ted hraje dobře když má setove vybavení ale tedka je DH uplně jiný. Dříve to byla nejsilnější postava.
-
Drasťa : hm nevím jak ti to může jít s 7 k dps.. třeba proti elitním. Když i oni mají timer na enrage.. a potom s tou dotkou to je špatný... 7 k dps na act 1 a 2 inferno je realy weak.
chce to mít příjemnej mix obojího.. survival je důležitý.. ale Dmg o nic méně. -
Mno... Tak teda taky něco málo napíšu.
Osobně vidím v D3 veliký potenciál být dobrou hrou, nicméně momentálně je to pro mně jeden z největších failů poslední doby.
Problém je, že to co nám Blizzard prodal za 60 éček je Beta Verze, ve které otevřeli příběh za Skeleton Kingem, se všemi nešváry.
Rozebírat to je na dlouho, tak alespoň pár bodů pro mně zcela stěžejních, které mi momentálně bráni v tom abych si tuto hru užil :
-Nonstop online připojení... budiž, ale takové které nelaguje a ve které technické problémy na straně SERVERU!!!!! nezpůsobí x krát týdně masívní genocidu HC charakterů atd.
-Zabugovanost skillů. Tohle je na dlouho a samozřejmě na tom "pracují", nicméně ať mi nikdo netvrdí, že to bylo testováno! Jak je možné, že teleport u kouzelnice funguje jen horizontálně přes stěny a vertikálně ne? Ale jenom někdy.... a Někdy taky nefunguje vůbec... A někdy zase pořád.... a takových bugů je tam plno a velmi výrazně ovlivňují hratelnost!
-Ustupování od nároků na Skill hráče směrem k nárokům na Itemy - jasný provar AH a RMAH a u některých classů a buildů de facto nutnost
-Zpětný nerf itemů... Tohle je největší fatal error. Kluci ušatí z Blizzardu asi nepobrali, že když už spustí službu za reálné prachy a lidi ji budou využívat, budou se potom velmi zlobit když jim nerfnou item, za který dali třeba 100 euro. Sh*t happens...
-Nesmyslná obtížnost inferno elite mobů. Realita je taková, že některé kombinace vlastností na elitách + místa, kde se nacházejí ( např. molten+vortex+mortar+imune v tunelovém dungeonu ) prostě nejdou zabít. To není výzva ani zábava, to je frustrace a snaha je obejít.
- -
v jižní koreji totiž vladnou komouši a z toho maji američane strach