Přejít na výpis diskuzí
Blizzard odškodní korejské hráče za potíže s Diablo III
21.6.2012 | Petr Poláček
171 příspěvků
-
Jeden z prvnich barbaru co dal Diabla mel dmg 7k a mlatil do nej 40 minut v kuse :D
-
ano, treba u barbara pro skill ,,leap,, je myslim hned prvni runa pridavajici 300% armor na 4s nejlepsi volba
-
aha, takze klidne hned prvni runa odemcena muze byt pro dany skill nejlepsi ?
-
"za 3 - Lazarus taky sloužil Diablovi.. víš proč? Víš to ty znalče ? Protoýže Diablo nemohl ovládnout Leorica, pře měl silnou vůli.. tak si vybral slabšího... a ejhle... už tu je jeden možný důvod, proč to udělala Adria.. tohle pro mne nejsou argumenty nijak zásadní, co jsi podal.. i když se na dsoti věcěch schodnem."
Druhá věta.
Nemáš ani vyjadřování a ani inteligenci abych se s tebou nadále bavil. Jdi si do kouta honit nad tvými znalostmi z promakaného světa sanctuary, zatímco já půjdu prodat pár věcí na RMAH podobným dyliňáčkům. papa -
A!! už vidím toho znalce... no tak sorry, ale vystupuješ tu jak je příběh weak, ale já ti podal argumenty, které jsou pádné... nic víc.. dobře.. utekl mi znalec, ale to sis zasloužil, protože to nebyl rozbor příběhu.. to byla zase jen hazená špína.
-
crycrycrytrolltrolltrollhatehatehate
enough -
Hm.. kde ti kdo napsal znalče ? nebo přibliž mi, kde jsem tě urazil...
Hormon sklidni ty, tahle debata byla na urovni než si začal dělat retardér...
ale počítám, že ti došli argumenty na poslední příspěvek o story.. tak hold začneš takhle... typical.. -
Jo a proto první charaktery, které si farmily Akt 3-4, byli hunteři a wizardi, zatímco barbaři a monkové se trápili v prvním aktu. Prober se *7*
-
Sklidni hormón, pokud se neumíš bavit na úrovni a odpustit si kecy jako "ty znalče" atd. tak asi nemá cenu s tebou nic řešit.
-
A takoví jako ty jsou příčinou rozbitých tlam...
-
Já si potraviny vybírám kvalitní (a řekněme si to na rovinu, převážně zahraničního původu). Srajdy nekupuju, ale Diablo 3 si zahraju rád. A jak jako že dostáváme potraviny? Lol. Nic nedostáváme, nevím o čem to tady mluvíš. Lidi kupujou sračky, protože sou levný. Tvoje paralela je totálně mimo. Mimochodem Blizzard žádný napodobeniny nevydává, jen pokračování a ty jsou, světě div se, podobný. Pěkný troll. Tyhle tupý haty mě fakt dostávaj. Kdy to mělo alespoň nějakou hlavu a patu a nevypadalo to jako pubertální zcestný výblitek, plný demagogie, ale tohle se nedá. *11*
-
Ihamitsu.. a nekecáš náhodou ? O příspěvěk nad jsem psal, jak je to do hry implentováno úplně stupidně.. ano je... ale my s Cody jsme odobočili lehce k příběhu jako takovému..
JInak máš pravdu.. ale to jsem psal i já, že je to stupidně podaný do té hry...
Jinak teda nechápu co je tak čšpatnýho na tom že Cain zemře.. při jeho věku to bylo pochopitelné.. a nemůžu se zlobit na to, že to bylo předvídatelné..
Mghda a coven ? A co jako.. každej má nějaký poskoky.. úplně zbytečná poznámka od tebe..
Belial a hakan, .to byl fail to jo.. Azmodan také.. s tí mse schodnem,... Adria ? Její úmysly ? Motivace ? zaprvé to tam +- naznačuje, za 2hé protože to nevíš přesně proč, tak je to špatně ? Uhm.. oká. .tvoje blbost... za 3 - Lazarus taky sloužil Diablovi.. víš proč? Víš to ty znalče ? Protoýže Diablo nemohl ovládnout Leorica, pře měl silnou vůli.. tak si vybral slabšího... a ejhle... už tu je jeden možný důvod, proč to udělala Adria.. tohle pro mne nejsou argumenty nijak zásadní, co jsi podal.. i když se na dsoti věcěch schodnem. -
V PvP bude mít navrch ten, kdo za equip utratil nejvíc dolarů *3*
-
u té runy je to napsaný a neplatí, že je ta runa lepší.
-
Jenže tady nejde o příběh jako takový... Ten je ještě v rámci ARPG snesitelný. Tady jde především o formu jakou je ten příběh vyprávěný a ta forma je prostě neuvěřitelně stupidní
1)Dialogy jsou trapné - jak questové, tak neustále se opakující kolečko rádoby vtipných hlášek mezi hlavní postavou a poskokem.
2)Děj předvidatelný a plochý - Decard Cain umře jááááááj, Emporor Hakim je Belial jááááááj...atd atd.
3)Chybí jakékoliv motivace postav a jejich chování je těžce nelogické - Maghda a coven wtf? Proč tam jsou? Maghda je překvapena, že jí Belial ( lord of lies ) lže... Jaká je motivace Arii ? Azmodan - což má být největší taktik pekla, ti od začátku 3 aktu říká přesně co udělá, kdy a jak to provede.... wtd?
Tohle je jen pár věcí co mne z fleku napadly k formě příběhu.... vyvrať mi to prosím. -
chci se zeptat nekoho kdo vi. kdyz se mi odemykaji dalsi runy do skillu, na vyssich levelech, je vzdy ta vyssi runa lepsi ? mam pocit ze to tak neni, nebo ?
-
já vím, že konzumenti jsou blbí, ale stačí se podívat, jakou vlnu nevole jejich politika a produkt vyvolala. Nebojím se, že by to měl být trend, spíš odbočka do slepé ulice. A pokud se mýlím a majorita hráčů je opravdu tak hloupá, pak dobře jim tak...
Normálním lidem, kteří nebudou chtít mít ty jejich "fíčury" zabudovaný až v zádeli, bude jistě vyhověno v jiných firmách, třeba cdprojekt, valve, etc. -
No jeslti se nepletu, tak jsi jeden z mnoha co přirovnává grafiku k WoW...
To že tobě neleze husina jako před 12 lety u D2 je asi tím.. že si o 12 let starší.. Ale kde je hloubka v D2 ? Stejně jako v D3.. úplně stejně.. ty jen doplňují story...
Grafika... promiň... ale nemůžu s tebou souhlasit.. fancy ? Mozná ten fancy secret level.. možná to na tebe působí protože act 4 není v pekle ale v barevném nebi.
Ale ACt 1 a 2 jsou graficky parádní a není to top grafika dneška.. ale ta stylizace mi tam prostě sedí.. neni to komixové.. neí ot barevné přeplácané.. ja se u actu 1 cítil jako když hraju D2 act 1 .. takhle podobně na mně působil.. ke grafice podle mě jde i story... 2jka sledovala kroky Dark wanderera... který cestoval hooodně... Příběh vypráví Marius.. ale tady už hrajem za konkrétního Nephalema.. tak to nebude vyprávět marius, nebo vedlejší postava.. Ale to furt není to co jsem chtěl říct.. 9m, že se příběh logicky nějak vyvíjí od 2jky.. hold musela přijít změna prostředí.. Diabluv cíl byl vždy sundat nebe z nebe :) a teď se mu to málem povedlo.. já jsem fakt rád, že se tam člověk " podíval " že ví jak vypadá Imperius atd, který ve dvojce nebyl ani na papíře... a hrát znovu v pekle ? Dit to by byl stereotyp jak prasátko.... hold příběh se nějak vyvíjí a tím pádem i kulisy... -
P.S. souhlasim s tim ze pribeh jako taky ma jistou tragiku a vaznost (posednuti dablem, tragicky konec) a souhlasim ze to co je blbe je samotna prezentace pribehu (i prezentace videami). no ale když je tam trapna prezentace tak je to cele blbe a k smichu
-
Ano s PVp to bude další komplikace.. ale to se dá vyřešit.. a BTW je to jako v každe jíné MMO pVP hře... tam si taky někdo udělá gearový náskok a ti další ho musejí dohánět.. a co stežuje si někdo ? Udělá ta firma pro to něco ? ne ... Koukni se na SW tor.. kde na Lolku bylo 3x víc Impíků a díky tomu a exploitům měli rychleji PVP gear než republikánci .. nebylo to fér.. ale bylo to tak a nidko s tím nic neudělal.. Mě se líbí jak tu každej nadává a kritizuje hru.. ale kdyby jste raději šli protestovat proti naší vladě a jejím praktikám.. eé... Hra je přednější a internetový flame ti dá trochu fame...
a Dodatek.. v D2 bylo open PVP.... tak a když měl někdo lepší gear než ty, protožže tobě to nedroplo, tak si taky skučel jako teď ?