Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takže stará garda jsou "příživnický lamy" a ti, co zůstali jsou profíci, kteří vyrábějí luxusní díla? No když jsou to profíci, proč to pořád dokola mění, přídavájí, odebírájí atd....to o profesionalitě moc nesvědčí *1*
  • Nemůžu ten stereotyp moc posoudit, přece je jen přístupná první část z první části a když to hraješ 10x dokola s 5ti postavami, tak jasně - stereotyp to je. Ale ono až hra nabude rozměrů všech úrovní / všech kouzel a potvor, tak to půjde. Zatím co mě mrzí jsou některé !event" lokace, které nejsou random a tak jen do nich člověk vkročí, hned ví, co bude a to mi trochu vadí. Ale podle mě to bude o prsa, protože zaím to na mě působí hodně jako D2 v grafice 2011
  • Nenamáhej se na něho reagovat, je to jen deßil který je placený za reklamu.Ale tady asi moc nepochodí. *3*
  • Dobrý postřeh! Proto budou znásilněny do anusu (Jak ďábleské. To by vymyslel jen samotný Diablo!)... a chci vidět démony s přehnaně obrovskými falickými symboly :D. A jedna z hlavních postav musí být flagelant, chci spatřit pořádné sebemrskačství v akci! AD MAIOREM SATHANAS GLORIAM! *14* *14* *14*
  • nezačali ;)
  • To vieš, keď to robí ich obľúbená firma, je to v poriadku.
  • Mno a jak by jste nazvali prodej peona ve WOWku? dobrovolný příspěvek?
  • nějaká souvislost?
  • Moc roztomilá zvířátka? A ta duha motýlci a skákající zajíčci roztomilá nejsou? Když poprvé představili Diablo3 bylo jim vytýkáno Dysney pojetí a pomalu na to dochází Blizzard sám? No všimli si fakt brzo.Kvůli tomu budu mít u monitoru posuvník kontrast na nule *9*
  • MrSanta
    Když už jsou v těch změnách, tak by mohli přidat novou postavu v podobě nějakého opancéřovaného rytíře a začal bych o DIII uvažovat.
  • sem
  • ooo přesně tak, vyjímečně chtrý pán na diskusi, vidim to stejně, spálený smrdutý mrtvoly, hlavy na kůlech, satanskej kozel, znásilněný jeptišky, zkorumpovaný kněží, arciďábel, arci zlo, arci diablo!!!! jj magor
  • plus to bylo o hudbě, ta byla tak dokonalá, že nezbejvá, než jí okopírovat do DIII. Tam se prostě sešli mistři a vznikla věc mimo prostor a čas!! _D
  • ten feeling vycházel z jednoduchosti hry, DII uz tohle nemelo, ale zase melo neco jinýho. Prostě udělat 1 město, s cca 10 NPC, kostel se vstupem do pekla, a po kazdejch 3-4 lvl novej výlez z pekla ven do vesnice, tak to sice zní jednoduše, ale je to tak genialní, až to neni pěkný.

V jednoduchosti je síla, ale jen v případě, že to minimum je dokonalý, jinak to de do kytek. To se u D1 povedlo, dam si ho brzo znovu, cca po 10tý.
  • stara garda hlavně delala diablo I, tim pádem tvoje kecy sou absolutně bezpředmětný
  • znasilnena panna uz neni panna :)
  • Warcraft nebyla hra "jako" Duna 2. To byla kopie 1 ku 1.
  • http://play-for-m0ney.717.cz/
  • DarkHawk
    O rok sem se sekl. Začali vysílat v roce 2000.
  • Spades
    Ten error dostane kazdej kdyz se na server aplikuje patch - typek to udelal jen aby mel reklamu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit