Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "pořád bude dělat velké AAA hardcore hry"
    tak zeby bllizard robil HC hry, nevim nevim :)
  • Kr.Pa
    Tak by me zajimalo, kdyz se ta hra bude prodavat, co ji bude prodavat?
    ze je v nazvu Warcraft a Blizzard
    nebo ze je to dobra karetni hra ?
    • Shania
      Samozdrejme oboji ne? Značka mě donutí hru zkusit, ale pokud mě nebude bavit, tak ji přeci nebudu hrat jen kvuli jmenu. Navic je FTP.

Prezentace byla vic nez dobra, aby me to zaujalo a na rozdil od jinych tahovek, tahle hra odcejpa, takze ji urcite zkusim.
      • Kr.Pa
        jasne, kolik je tady AAA karetnich her a nikdy jsem du nevidel zajem, najednou je tam blizzard a warcraft, vsichni budou mit zajem o tahove karetni hry

takze jsi mi potvrdil 1 bod

blizzard dela mainstream hry a to karetni nejsou
        • Kolik je tady AAA karetnich her? Na PC rozhodně 0, všechno to jsou béčkové hry...
          • Sak tohle bude taky ... proste jen pokus vyzdimat ze znacky nejaky ty zlatacky navrch ... trebas se za 2-3 roky objevi ... wacraft in space .... kde budou litat raketky a budes strilet jiny raketky ... ale bude to warcraft ... a trebas pridaj i pandy na raketovej pohon ;D
          • zato tohle bude AAAAA *1*
        • Shania
          jasne ze te pritahne znacka, ale to preci neznamena, ze kdyz ta hra bude spatna, nebo te nebude bavit, tak do toho budes vrazet penize ne? hlavne kdyz si ji muzes bezplatne vyzkouset.
  • mirekdusinojc
    "We really want to prove to ourselves whether we can still go back to that old garage programmer days in a small team accomplishing something really fun" ....with a multi-million dollar company covering our asses.
    • chybi ti tam clen...
  • To se s tim Titanem moc nepředvedli, ja čekal pořádnou hru a vono tohle :/
    • *1* *1* *1*
    • dobrej troll pane titan :D
      • Je všeobecně známo, že nová hra od blizzardu je projekt titan, tak nevím co zde zkoušíte pane Neznám fakta.
        • SnakePlisken
          Je všeobecně známo, že projekt Titan má být MMORPG a má to být úplně nová značka. Tohle je jen taková odbočka od Blizzardu. Všeobecně se předpokládá, že by Blizz mohl říci něco o Titanu na letošním BlizzConu. Doporučuji si o tomto projektu zjistit nějaké informace, než začneš vydávat své soudy. Třeba na stránce www.titanfan.cz *3*
        • Je všeobecně známo, že se neměl představovat Titan. Příště, než vypustíš do světa takovou sra*ku si o tom něco najdi.
        • Shania
          Je vseobecne znamo, ze na paxu Titan oznamovat nebudou:)
  • TheGGG
    *1* *1* Já jsem hned poznal že tak nechutně nevkusný obrázek nemohl vychrchlat nikdo jiný než bližard. Ty jejich rádoby cool dark fantasy/sci-fi hry s groteskně velkýma hlavama a stylem pro pětiletý nerdy mám nejradši.
    • jindra.veliky
      presne bro. ani nechci videt ten jejich film worlf of warcraft yo. to bude nejakej 3D animovanej s**t ve stylu Shrecka *12* *12*
      • nauč sa písať ako človek keď už chceš aby ťa ostatní nejako pochopili *3*
    • Pravil ten, jenž má jako avatar Justina.
      • TheGGG
        Vrať se do hor borče a nepleť se mezi lidi co se zvládli zaregistrovat a můžou si dát k účtu nějaký obrázeček
        • +1 *15* ale nemusel si ho měnit *7*
  • 5 virtualnich karet za dolar *10* *11* to je drazsi jak tistene karty, ktere muzete prodat! I tak se tyhle karetni hry pokud se je rohodnete zbyrat vysplhaji na desetitisice za jednu serii pokud je chcete mit vsechny!!! Je to ta nejvetsi zdimacka na prachy DLC hadr
    • Overwatch
      Za prvé tě to nikdo nenutí hrát, za druhé tě to nikdo nenutí kupovat, karty půjde získat i jinak. Jestli ti tak hrozně vadí jen ta samotná možnost nákupu, tak to máš blbé...
      • Ze ses blbej ty, neznamena ze vsichni ... kdyz porovnas cenu karticek, ktery musi nekdo vytisknou a vydistribuovat vs cenu bitmapy ... navic tech tistenych karticek vyjde prevazne presne dane mnoztvi a vic jich uz nikdy nebude, takze muzou mit potencielne nejakou sberatelskou hodnotu, tohle ma hodnotu presne nula.
      • mam zkusenosti s WoW TCG hroznej zrout penez 19 karticek jenom za 80,-penez, ale jak to clovek zacne hrat/sbirat 30litru vcudu a ma tak 10% vydanejch karet *9*, Jinak prodavat to klidne za litr komplet full verzi se vsema kartama nereknu ani popel, ale tohle je jen dalsi zdimacka tech co se napali nevidim mezi tim zadny rozdil jak od teleshopingovejch nabidek sbirani anglicaku a vseho moznyho vysledna cena za kompletni bezcenou zbirku je vzdy v desetitisicich az statisicich
        • Overwatch
          Víš jak se to říká: "vote with your wallet" - těmhle obřím akciovkám dáte najevo že se vám něco líbí nebo nelíbí jen a pouze tím, že si to koupíte nebo nekoupíte. Nijak jinak. Pár haterů v diskuzích je nezajímá, pokud vidí, že jim ta věc vydělává. Oni mají na rozdíl od nás přísstup k těm číslům a statistikám. A všechny ty věci ke kterým se dělá milion pokračování prostě vydělávají, stejně jako DLC.

Nevím jak to teď říkal přesně, ale Cliff Bleszinski nedávno prohlásil, že pokud si někdo myslí, že se takové ty pitomé skiny na zbraně do Gears 3 neprodávaly, tak asi neviděl čísla... Mikrotransakce jedou jako blázen a to jen proto, že to lidi prostě kupují ve velkém. Nelíbí? Nekupuj. Nic jednoduššího není. Nelíbí se ti obecně směr, kterým se celý herní průmysl ubírá? Smůla, protože rozhoduje většina...
          • otazka je jestli se to te vetsine libi ze ji takhle nekdo zdime, nebo se jen proste ta vetsina nachyta... o tom ze to je delane jen pro prachy a ze to funguje nemam pochyb jen mne to mrzi u blizzardu, ktery delal hry hlavne pro hrace a ty velke penize (s trochou nadsazky) z toho mel jako "vedlejsi produkt", ale to se od doby Activision-Blizzard zmenilo rekl bych ted je to jen o penezich
            • Tohle je reakce na "vysvětlení jak to chodí" tady od pana Homoli:

Takovouhle etikou se dnes řídí herní recenzenti? Co je mi sakra po tom, jak si firma hospodářsky vede? Já chci prostě kvalitní hru. A jestli je ta hra poškozená snahou dostat se co nejšiřšímu publiku, nebo zážitek rozbíjejícím monetizačním systémem, tak to snad má být recenzent, kdo mi to první řekne. Pokud to ale už apriorně považuje za normu a ještě si při své bezbřehé ignoranci myslí, že to tak bylo odjakživa, jaký má jeho práce ještě smysl? To je teď už prostě běžná zvyklost, nechat si kálet do krků s tím, že konzum a zisk je přece jediným cílem společností i jejich zaměstnanců? To chodí pan Homola psát recenze také výhradně proto, že potřebuje peníze a když mu řeknou, že teda té hře musí dát osm bodů, protože jinak web ztratí návštěvnost, tak tam tu osmičku vrazí, protože takhle se vydělává?
            • Brání? Zkus si to přečíst znovu.
            • je smutné když herní redaktor brání P2Win, u managerů PR se to dá chápat
            • Overwatch
              Pokud si myslíš, že to dřív Blizzard/kdokoliv dělal jen pro zábavu a teď to dělá jen pro peníze, tak bych doporučoval rozhlédnout se trochu po byznysovém prostředí. Málokdo asi bude investovat statisíce/miliony/desítky milionů dolarů do projektu, po kterém by nechtěl v první řadě návratnost těch investic. Pro zábavu si to můžou dělat jen někteří indie vývojáři, ale jakmile jsi firma, tak potřebuješ vydělávat peníze - musíš platit kanceláře/budovy, technologie, dávat lidem výplatu...

Mně furt nejde do hlavy kde se bere ta romantická představa o tom, že ty herní firmy dělají hry pro zábavu. Pokud se bavíme o většině produkce a především té velké a tradiční pro PC a konzole, tak to jsou často vykalkulované projekty tak, aby vydělaly co nejvíc peněz. Proč myslíš, že se na PCčko skoro všichni vybodli a dělají hry primárně pro konzole + pak port pro PC? V tom jsou prostě jen peníze. Firma jde naprosto logicky do takového prostředí, ze kterého se jí ta investice vrátí a ze kterého může vydělat. Není to charita, je to byznys.

Co myslíš že dělají Double Fine, miláčci všech? Jsou rádi za každou zakázku, kterou se jim podaří od vydavatelů získat, jen aby měli peníze na další chod firmy. Schafer o tom mluvil už několikrát. Třeba ty věci pro Kinect mohli udělat jen proto, že to dokázali udělat hrozně levně. Kdyby ne, tak jim na to Microsoft nedá peníze. Což, kdyby se stalo a kdyby se jim třeba nepovedl ten Kickstarter, tak teď už žádní Double Fine ani nemuseli být. Nebo by dopadli jako Gas Powered Games - velké propouštění všech zaměstnanců a pak měl Taylor štěstí, že ho chtěl někdo koupit.

Čím dřív se smíříš s tím, že je to naprosto normální byznys jako každý jiný, tím spíš přestaneš řešit ptákoviny typu kdo chce koho a jak oškubat, jak byla dřív tráva zelenější a hry lepší a začneš přijímat všechny druhy a typy her a platforem. Můžeme být jedině rádi, že dnes máme tolik možností jak hrát a že je všechno pohodlnější a levnější, než kdy jindy.
            • se mi libi, jak je to vse jasne a nikdo to nehral :D
    • ucho
      ty karty můžeš získat hraním i zdarma, pokud vím... jen jsem ještě nezjišťoval, co to obnáší.
  • docela se těším *3*
  • až by se chtělo říct.... jak dobře a efektivně tahat další a další lováky od děcek :-) WoW už asi nesype to,co předtim... kdo věří, že to bude celý free musí bejt padlej na hlavu.. Blizzard (a to plus Valve je mám asi nejradši) i přes super herní design a obsah, nikdy nic nedal zadarmo jen tak...
    • Veskoslav
      Já dostávám pravidelně už skoro 3 roky mapy do Sc II zcela zadarmo:)
      • neboj u SC si to vyberou jinak traba datadiskem s cenou vyssi jak plne AA hry
        • Spades
          Od kdy je 40€ víc jak u plné AA hry?
          Pokud vím, tak je to standardní cena datadisku... Možná tak o 10€ víc, pokud vezmu v potaz Brood War, ale taky je 2x tak delší...
          • mimochodem hots jsem si koupil ve sberatelske edici za 1990,-, takze to neni nejaky hate proste jen konstatovani faktu
            • Rhulad
              Až na to, že tento datadisk má daleko delší herní kampaň než většina dnešních AA titulů + multiplayer který není jen do počtu jako např. u TR. Takže si tu cenu v pohodě obhájí.
            • jsi MIMO
            • Spades
              Ja taktez konstatuji fakt, a to je ze HotS ma uplne normalni cenu na datadisk...
          • BIOSHOCK INFINITE 899,- ( a to je ta nejvissi doporucena cena) vyjde za 4 dny a stoji o kilo mene neni to snad AA hra? A uz dlouho jsem nevidel PC hru za vic jak 950,- a v dobe Brood War stalo pentium 2, 65000,- chces to srovnavat s dnesni dobou kdy nabusenej herni PC stoji mene nez polovic a to i 3D monitorem? *8*
            • Spades
              Rekl sem, ze sem to mel za 650... nevim jak ty, ale to je stale min jak ten bioshock...

A znova rikam - nejde o nejnizsi cenu, jde o cenu na steam / origin / battle.net

hry od blizzu byly vzdycky drazsi jak jine (v tech levnych obchodech) bo se dobre prodavaji a tim padem na nich vydelavaji. Proto musis brat ceny, ktere se nehybou podle prodejnosti v 1dnom obchode...
            • beru v potaz doporucene ceny, ale chcesli nejlevnejsi - datadisk hots v krabici se da sehnat za 749,- bioshock 3 za 699,-!!!(heureka.cz) Cena hots rozhodne neni cenou datadisku mimochodem wol se v dobe vydani prodaval uz od 680,- a na Xzone bych ho urcite nekupoval, kazdopadne v kazdem obchode je hots drazsi nez nejnovejsi plne hry!!!
            • Spades
              Bioshock infinite sotjí 50€

Já kupoval HotS za 650... Musis brat vzdy zakladni cenu, ne tu nejnizsi za kterou se to da sehnat.
              Pokud kupujes na xzone, tak to je tvoje vlastni blbost. XZone je znama svyma debilne nastavenyma cenama...
  • Yea cause Free To Play is...

FUTURE
  • Veskoslav
    Jinak pro zapojení do Bety:)
    http://eu.battle.net/hearthstone/en/

Je nutné mít battlenet účet.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit