Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nauč sa písať ako človek keď už chceš aby ťa ostatní nejako pochopili *3*
  • Ze ses blbej ty, neznamena ze vsichni ... kdyz porovnas cenu karticek, ktery musi nekdo vytisknou a vydistribuovat vs cenu bitmapy ... navic tech tistenych karticek vyjde prevazne presne dane mnoztvi a vic jich uz nikdy nebude, takze muzou mit potencielne nejakou sberatelskou hodnotu, tohle ma hodnotu presne nula.
  • Sak tohle bude taky ... proste jen pokus vyzdimat ze znacky nejaky ty zlatacky navrch ... trebas se za 2-3 roky objevi ... wacraft in space .... kde budou litat raketky a budes strilet jiny raketky ... ale bude to warcraft ... a trebas pridaj i pandy na raketovej pohon ;D
  • zato tohle bude AAAAA *1*
  • "pořád bude dělat velké AAA hardcore hry"
    tak zeby bllizard robil HC hry, nevim nevim :)
  • Tohle je reakce na "vysvětlení jak to chodí" tady od pana Homoli:

Takovouhle etikou se dnes řídí herní recenzenti? Co je mi sakra po tom, jak si firma hospodářsky vede? Já chci prostě kvalitní hru. A jestli je ta hra poškozená snahou dostat se co nejšiřšímu publiku, nebo zážitek rozbíjejícím monetizačním systémem, tak to snad má být recenzent, kdo mi to první řekne. Pokud to ale už apriorně považuje za normu a ještě si při své bezbřehé ignoranci myslí, že to tak bylo odjakživa, jaký má jeho práce ještě smysl? To je teď už prostě běžná zvyklost, nechat si kálet do krků s tím, že konzum a zisk je přece jediným cílem společností i jejich zaměstnanců? To chodí pan Homola psát recenze také výhradně proto, že potřebuje peníze a když mu řeknou, že teda té hře musí dát osm bodů, protože jinak web ztratí návštěvnost, tak tam tu osmičku vrazí, protože takhle se vydělává?
  • SnakePlisken
    Je všeobecně známo, že projekt Titan má být MMORPG a má to být úplně nová značka. Tohle je jen taková odbočka od Blizzardu. Všeobecně se předpokládá, že by Blizz mohl říci něco o Titanu na letošním BlizzConu. Doporučuji si o tomto projektu zjistit nějaké informace, než začneš vydávat své soudy. Třeba na stránce www.titanfan.cz *3*
  • Spades
    Rekl sem, ze sem to mel za 650... nevim jak ty, ale to je stale min jak ten bioshock...

A znova rikam - nejde o nejnizsi cenu, jde o cenu na steam / origin / battle.net

hry od blizzu byly vzdycky drazsi jak jine (v tech levnych obchodech) bo se dobre prodavaji a tim padem na nich vydelavaji. Proto musis brat ceny, ktere se nehybou podle prodejnosti v 1dnom obchode...
  • Kolik je tady AAA karetnich her? Na PC rozhodně 0, všechno to jsou béčkové hry...
  • Je všeobecně známo, že se neměl představovat Titan. Příště, než vypustíš do světa takovou sra*ku si o tom něco najdi.
  • Shania
    jasne ze te pritahne znacka, ale to preci neznamena, ze kdyz ta hra bude spatna, nebo te nebude bavit, tak do toho budes vrazet penize ne? hlavne kdyz si ji muzes bezplatne vyzkouset.
  • Kr.Pa
    jasne, kolik je tady AAA karetnich her a nikdy jsem du nevidel zajem, najednou je tam blizzard a warcraft, vsichni budou mit zajem o tahove karetni hry

takze jsi mi potvrdil 1 bod

blizzard dela mainstream hry a to karetni nejsou
  • Shania
    Samozdrejme oboji ne? Značka mě donutí hru zkusit, ale pokud mě nebude bavit, tak ji přeci nebudu hrat jen kvuli jmenu. Navic je FTP.

Prezentace byla vic nez dobra, aby me to zaujalo a na rozdil od jinych tahovek, tahle hra odcejpa, takze ji urcite zkusim.
  • Kr.Pa
    Tak by me zajimalo, kdyz se ta hra bude prodavat, co ji bude prodavat?
    ze je v nazvu Warcraft a Blizzard
    nebo ze je to dobra karetni hra ?
  • Shania
    Je vseobecne znamo, ze na paxu Titan oznamovat nebudou:)
  • chybi ti tam clen...
  • *1* *1* *1*
  • lže jak když tiskne!
  • Je všeobecně známo, že nová hra od blizzardu je projekt titan, tak nevím co zde zkoušíte pane Neznám fakta.
  • Rhulad
    Až na to, že tento datadisk má daleko delší herní kampaň než většina dnešních AA titulů + multiplayer který není jen do počtu jako např. u TR. Takže si tu cenu v pohodě obhájí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit