Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BIOSHOCK INFINITE 899,- ( a to je ta nejvissi doporucena cena) vyjde za 4 dny a stoji o kilo mene neni to snad AA hra? A uz dlouho jsem nevidel PC hru za vic jak 950,- a v dobe Brood War stalo pentium 2, 65000,- chces to srovnavat s dnesni dobou kdy nabusenej herni PC stoji mene nez polovic a to i 3D monitorem? *8*
  • Spades
    Opravuji veskoslava:
    Tak si hraj TW TROTLE!
  • se mi libi, jak je to vse jasne a nikdo to nehral :D
  • Spades
    AA hra stoji 60€ HotS stoji 40€
    Prepocitej si to laskave... Datadisk NENI DLC

Navic HotS je stejne dlouhe jako WoL, kdezto napriklad DA:A bylo asi tretinove oproti DA:O
    Jinej datadisk v posledni dobe nevysel pokud se nemylim.
  • otazka je jestli se to te vetsine libi ze ji takhle nekdo zdime, nebo se jen proste ta vetsina nachyta... o tom ze to je delane jen pro prachy a ze to funguje nemam pochyb jen mne to mrzi u blizzardu, ktery delal hry hlavne pro hrace a ty velke penize (s trochou nadsazky) z toho mel jako "vedlejsi produkt", ale to se od doby Activision-Blizzard zmenilo rekl bych ted je to jen o penezich
  • Spades
    Od kdy je 40€ víc jak u plné AA hry?
    Pokud vím, tak je to standardní cena datadisku... Možná tak o 10€ víc, pokud vezmu v potaz Brood War, ale taky je 2x tak delší...
  • Overwatch
    Víš jak se to říká: "vote with your wallet" - těmhle obřím akciovkám dáte najevo že se vám něco líbí nebo nelíbí jen a pouze tím, že si to koupíte nebo nekoupíte. Nijak jinak. Pár haterů v diskuzích je nezajímá, pokud vidí, že jim ta věc vydělává. Oni mají na rozdíl od nás přísstup k těm číslům a statistikám. A všechny ty věci ke kterým se dělá milion pokračování prostě vydělávají, stejně jako DLC.

Nevím jak to teď říkal přesně, ale Cliff Bleszinski nedávno prohlásil, že pokud si někdo myslí, že se takové ty pitomé skiny na zbraně do Gears 3 neprodávaly, tak asi neviděl čísla... Mikrotransakce jedou jako blázen a to jen proto, že to lidi prostě kupují ve velkém. Nelíbí? Nekupuj. Nic jednoduššího není. Nelíbí se ti obecně směr, kterým se celý herní průmysl ubírá? Smůla, protože rozhoduje většina...
  • mam zkusenosti s WoW TCG hroznej zrout penez 19 karticek jenom za 80,-penez, ale jak to clovek zacne hrat/sbirat 30litru vcudu a ma tak 10% vydanejch karet *9*, Jinak prodavat to klidne za litr komplet full verzi se vsema kartama nereknu ani popel, ale tohle je jen dalsi zdimacka tech co se napali nevidim mezi tim zadny rozdil jak od teleshopingovejch nabidek sbirani anglicaku a vseho moznyho vysledna cena za kompletni bezcenou zbirku je vzdy v desetitisicich az statisicich
  • HOTS se svou cenou AA hry za datadisk neni o moc lepsi ikdyz to jeste neni takova hruza
  • nepůjdou dyt to pisou balicek 5ti NAHODNYCH karet za dolar! Klasika dostanes zdarma startovaci kerty na zauceni zbytek na hrani zbirej... *11*
  • Overwatch
    Za prvé tě to nikdo nenutí hrát, za druhé tě to nikdo nenutí kupovat, karty půjde získat i jinak. Jestli ti tak hrozně vadí jen ta samotná možnost nákupu, tak to máš blbé...
  • ucho
    ty karty můžeš získat hraním i zdarma, pokud vím... jen jsem ještě nezjišťoval, co to obnáší.
  • neboj u SC si to vyberou jinak traba datadiskem s cenou vyssi jak plne AA hry
  • 5 virtualnich karet za dolar *10* *11* to je drazsi jak tistene karty, ktere muzete prodat! I tak se tyhle karetni hry pokud se je rohodnete zbyrat vysplhaji na desetitisice za jednu serii pokud je chcete mit vsechny!!! Je to ta nejvetsi zdimacka na prachy DLC hadr
  • Rhulad
    http://www.csfd.cz/film/287755-lovec-trolu/ *1*
  • Veskoslav
    Já dostávám pravidelně už skoro 3 roky mapy do Sc II zcela zadarmo:)
  • docela se těším *3*
  • až by se chtělo říct.... jak dobře a efektivně tahat další a další lováky od děcek :-) WoW už asi nesype to,co předtim... kdo věří, že to bude celý free musí bejt padlej na hlavu.. Blizzard (a to plus Valve je mám asi nejradši) i přes super herní design a obsah, nikdy nic nedal zadarmo jen tak...
  • Go back to school kid.
  • Yea cause Free To Play is...

FUTURE

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit