Přejít na výpis diskuzí
Blizzard oznámil free to play Hearthstone: Heroes of Warcraft
22.3.2013 | Adam Homola
107 příspěvků
-
wotlk je jeste v pohodě
-
No jo, z Blizzardu se pomalu stává Zynga. Diablem 3 to začalo a bude jen hůř! *10*
-
Hlavne ze si na to vyclenili svuj Delta Force tym :D
-
na tohle stačí jenom 2 slova: EPIC FAIL
-
Takova kravina...at udelaj Warcraft 4 v normalni grafice (ne kreslenej sh#t yo)
-
Nenech se vysmát. Já jako bývalý platící hráč mám osekaný účet, dá se to přežít, ale ta katastrofa pro ostatní, co si hru ani nezakoupili či ani neměli placenou.....
-
Jeden z nejhorsich FTP modelu bych teda moc nevyzdvihoval.
-
Co se ti nezdalo na WotLK?
-
Co to je ? :D Morheim a celej Blizzard se bouchnul do hlavy, ale to uz ostatne davno, kdyz vysel WoTLK. Az ted se to ovsem projevilo a primo katastroficky. Ja to rikam furt, Blizzard uz presluhuje. Meli by to ukoncit, uz to neni zdravy a Mr. Bobby Kotick a jeho praseci ocicka a odklapeci hlava to dosira uplne.
-
Srovnal jsem to s tím protože to je taky F2P, ale ty rozdíly mezi platiči a neplatiči nejsou tak výrazný :)
-
Jak to můžeš srovnávat se SWTOR? :D
-
Ale proč ne Yu-gi-oh mám rád a sám jsem ho svého času hrával zkoušel jsem X karetních her ale extra mně nevzali tak uvidíme třeba tohle vyjde
-
Řekl bych že to bude tím : )
-
F2P tp možná bude, ale podle mě to nebude určitě tak vyvážený jako SWTOR. Chci tím říct že ti co nebudou platit budou určitě ve značný nevýhodě oproti platičům jak znám Blizzard.
-
Co je to za uchylarnu? To ma byt jako jen jedna hra od kazdyho zanru?
-
WoW TCG se mi vzdy libilo, ale nikdo v okoli to nehral :)
-
A chapes, ze kazda hra co tu hrajeme je jen derivace neceho, co uz nekdo davno vymyslel a dnes malokdo prijde s naprosto originalnim napadem.
To ovsem neznamena, ze proste prisli a do pismene ten predchozi produkt okopiruji, jen pouziji podobna pravidla. Tohle si muzes vztahnou na temer cokoliv co je na trhu. Mozna by jsi rad zil ve svete, kde bude jen Westood delat strategie, Apple tablety, atd, ale ja teda rozhodne ne. -
V Hearthstone se s tím "naučí dělat" a pak přijde Titan...
-
Máš pravdu, díky, nevím kde se mi vzal v hlavě Anaheim. Asi jsem už přemýšlel nad BlizzConem, který se koná právě v Anaheimu :)
-
Me se to libi