Přejít na výpis diskuzí
Blizzard oznámil free to play Hearthstone: Heroes of Warcraft
22.3.2013 | Adam Homola
107 příspěvků
-
Me se to libi
-
WoW TCG se mi vzdy libilo, ale nikdo v okoli to nehral :)
-
To se s tim Titanem moc nepředvedli, ja čekal pořádnou hru a vono tohle :/
-
-
*1* *1* *1*
-
dobrej troll pane titan :D
-
-
Je všeobecně známo, že nová hra od blizzardu je projekt titan, tak nevím co zde zkoušíte pane Neznám fakta.
-
-
Je všeobecně známo, že projekt Titan má být MMORPG a má to být úplně nová značka. Tohle je jen taková odbočka od Blizzardu. Všeobecně se předpokládá, že by Blizz mohl říci něco o Titanu na letošním BlizzConu. Doporučuji si o tomto projektu zjistit nějaké informace, než začneš vydávat své soudy. Třeba na stránce www.titanfan.cz *3*
-
Je všeobecně známo, že se neměl představovat Titan. Příště, než vypustíš do světa takovou sra*ku si o tom něco najdi.
-
Je vseobecne znamo, ze na paxu Titan oznamovat nebudou:)
-
-
-
-
Blizzard je známé studio z Irvine, ne z Anaheimu.
-
-
Máš pravdu, díky, nevím kde se mi vzal v hlavě Anaheim. Asi jsem už přemýšlel nad BlizzConem, který se koná právě v Anaheimu :)
-
-
Řekl bych že to bude tím : )
-
-
-
docela se těším *3*
-
Blizzard a free to play ??
-
-
V Hearthstone se s tím "naučí dělat" a pak přijde Titan...
-
-
Heartstone je onen slavny titan
-
-
Hearthstone není Titan, jak vyvrátil sám Rob Pardo na svém Twitteru (https://twitter.com/Rob_Pardo/status/311582565528125441), když 12. března naznačil, že na PAXu Blizzard něco oznámí...
-
-
lže jak když tiskne!
-
-
-
-
-
Ale proč ne Yu-gi-oh mám rád a sám jsem ho svého času hrával zkoušel jsem X karetních her ale extra mně nevzali tak uvidíme třeba tohle vyjde
-
Tak by me zajimalo, kdyz se ta hra bude prodavat, co ji bude prodavat?
ze je v nazvu Warcraft a Blizzard
nebo ze je to dobra karetni hra ? -
-
Samozdrejme oboji ne? Značka mě donutí hru zkusit, ale pokud mě nebude bavit, tak ji přeci nebudu hrat jen kvuli jmenu. Navic je FTP.
Prezentace byla vic nez dobra, aby me to zaujalo a na rozdil od jinych tahovek, tahle hra odcejpa, takze ji urcite zkusim. -
-
jasne, kolik je tady AAA karetnich her a nikdy jsem du nevidel zajem, najednou je tam blizzard a warcraft, vsichni budou mit zajem o tahove karetni hry
takze jsi mi potvrdil 1 bod
blizzard dela mainstream hry a to karetni nejsou -
-
Kolik je tady AAA karetnich her? Na PC rozhodně 0, všechno to jsou béčkové hry...
-
-
Sak tohle bude taky ... proste jen pokus vyzdimat ze znacky nejaky ty zlatacky navrch ... trebas se za 2-3 roky objevi ... wacraft in space .... kde budou litat raketky a budes strilet jiny raketky ... ale bude to warcraft ... a trebas pridaj i pandy na raketovej pohon ;D
-
zato tohle bude AAAAA *1*
-
-
jasne ze te pritahne znacka, ale to preci neznamena, ze kdyz ta hra bude spatna, nebo te nebude bavit, tak do toho budes vrazet penize ne? hlavne kdyz si ji muzes bezplatne vyzkouset.
-
-
-
-
"We really want to prove to ourselves whether we can still go back to that old garage programmer days in a small team accomplishing something really fun" ....with a multi-million dollar company covering our asses.
-
-
chybi ti tam clen...
-
-
prvni okopiruji pokemony do wow a ted uz aj magic the gathering... xD
-
-
Blizzard ma sberatelske karty uz roky, je to ajko by jsi rekl, ze okopirovali rts.
-
-
To je možný, ale nic to nemění na faktu, že s tím přišli když už Magic karty byli pár let natrhu :).
-
-
Co je to za uchylarnu? To ma byt jako jen jedna hra od kazdyho zanru?
-
A chapes, ze kazda hra co tu hrajeme je jen derivace neceho, co uz nekdo davno vymyslel a dnes malokdo prijde s naprosto originalnim napadem.
To ovsem neznamena, ze proste prisli a do pismene ten predchozi produkt okopiruji, jen pouziji podobna pravidla. Tohle si muzes vztahnou na temer cokoliv co je na trhu. Mozna by jsi rad zil ve svete, kde bude jen Westood delat strategie, Apple tablety, atd, ale ja teda rozhodne ne.
-
-
-