Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Možná se naučit číst a myslet by ti neuškodilo.
  • Brání? Zkus si to přečíst znovu.
  • beru v potaz doporucene ceny, ale chcesli nejlevnejsi - datadisk hots v krabici se da sehnat za 749,- bioshock 3 za 699,-!!!(heureka.cz) Cena hots rozhodne neni cenou datadisku mimochodem wol se v dobe vydani prodaval uz od 680,- a na Xzone bych ho urcite nekupoval, kazdopadne v kazdem obchode je hots drazsi nez nejnovejsi plne hry!!!
  • jsi MIMO
  • je smutné když herní redaktor brání P2Win, u managerů PR se to dá chápat
  • +1 *15* ale nemusel si ho měnit *7*
  • jindra.veliky
    presne bro. ani nechci videt ten jejich film worlf of warcraft yo. to bude nejakej 3D animovanej s**t ve stylu Shrecka *12* *12*
  • dobrej troll pane titan :D
  • mirekdusinojc
    "We really want to prove to ourselves whether we can still go back to that old garage programmer days in a small team accomplishing something really fun" ....with a multi-million dollar company covering our asses.
  • Hearthstone není Titan, jak vyvrátil sám Rob Pardo na svém Twitteru (https://twitter.com/Rob_Pardo/status/311582565528125441), když 12. března naznačil, že na PAXu Blizzard něco oznámí...
  • To se s tim Titanem moc nepředvedli, ja čekal pořádnou hru a vono tohle :/
  • Heartstone je onen slavny titan
  • TheGGG
    Vrať se do hor borče a nepleť se mezi lidi co se zvládli zaregistrovat a můžou si dát k účtu nějaký obrázeček
  • Pravil ten, jenž má jako avatar Justina.
  • TheGGG
    *1* *1* Já jsem hned poznal že tak nechutně nevkusný obrázek nemohl vychrchlat nikdo jiný než bližard. Ty jejich rádoby cool dark fantasy/sci-fi hry s groteskně velkýma hlavama a stylem pro pětiletý nerdy mám nejradši.
  • Spades
    Ja taktez konstatuji fakt, a to je ze HotS ma uplne normalni cenu na datadisk...
  • Spades
    Bioshock infinite sotjí 50€

Já kupoval HotS za 650... Musis brat vzdy zakladni cenu, ne tu nejnizsi za kterou se to da sehnat.
    Pokud kupujes na xzone, tak to je tvoje vlastni blbost. XZone je znama svyma debilne nastavenyma cenama...
  • Veskoslav
    Rhuland: Doporučuji shlédnout, fakt zajímavý film:)
  • mimochodem hots jsem si koupil ve sberatelske edici za 1990,-, takze to neni nejaky hate proste jen konstatovani faktu
  • Overwatch
    Pokud si myslíš, že to dřív Blizzard/kdokoliv dělal jen pro zábavu a teď to dělá jen pro peníze, tak bych doporučoval rozhlédnout se trochu po byznysovém prostředí. Málokdo asi bude investovat statisíce/miliony/desítky milionů dolarů do projektu, po kterém by nechtěl v první řadě návratnost těch investic. Pro zábavu si to můžou dělat jen někteří indie vývojáři, ale jakmile jsi firma, tak potřebuješ vydělávat peníze - musíš platit kanceláře/budovy, technologie, dávat lidem výplatu...

Mně furt nejde do hlavy kde se bere ta romantická představa o tom, že ty herní firmy dělají hry pro zábavu. Pokud se bavíme o většině produkce a především té velké a tradiční pro PC a konzole, tak to jsou často vykalkulované projekty tak, aby vydělaly co nejvíc peněz. Proč myslíš, že se na PCčko skoro všichni vybodli a dělají hry primárně pro konzole + pak port pro PC? V tom jsou prostě jen peníze. Firma jde naprosto logicky do takového prostředí, ze kterého se jí ta investice vrátí a ze kterého může vydělat. Není to charita, je to byznys.

Co myslíš že dělají Double Fine, miláčci všech? Jsou rádi za každou zakázku, kterou se jim podaří od vydavatelů získat, jen aby měli peníze na další chod firmy. Schafer o tom mluvil už několikrát. Třeba ty věci pro Kinect mohli udělat jen proto, že to dokázali udělat hrozně levně. Kdyby ne, tak jim na to Microsoft nedá peníze. Což, kdyby se stalo a kdyby se jim třeba nepovedl ten Kickstarter, tak teď už žádní Double Fine ani nemuseli být. Nebo by dopadli jako Gas Powered Games - velké propouštění všech zaměstnanců a pak měl Taylor štěstí, že ho chtěl někdo koupit.

Čím dřív se smíříš s tím, že je to naprosto normální byznys jako každý jiný, tím spíš přestaneš řešit ptákoviny typu kdo chce koho a jak oškubat, jak byla dřív tráva zelenější a hry lepší a začneš přijímat všechny druhy a typy her a platforem. Můžeme být jedině rádi, že dnes máme tolik možností jak hrát a že je všechno pohodlnější a levnější, než kdy jindy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit