Přejít na výpis diskuzí
Blizzard po 17 letech oznámil novou značku: multiplayerovou střílečku Overwatch
7.11.2014 | Adam Homola
182 příspěvků
-
Tak mě se ta hra docela líbí. TF2 už bylo docela nuda, takže jsem rád za něco nového. A pokud budou přidávat další postavy tak proč ne. Teď ještě aby to bylo F2P ať si to můžu zahrát s kýmkoliv.
-
Kdyby radši udělali nový Lost Vikings, namísto hry, po který nikdo netoužil.
-
Dvě slova: Team Fortress 2
-
nevím, jestli byly v ukázce gameplaye všichni neskuteční dřeváci, nebo se tam fakt umírá na jeden skill...takže meeeeeeh....
-
jsem si četl ten članek od homolu na ktery je odkaz v článku pod indicí a gratuluju k vyborne dedukci a skvele investigativni novinarine. ale mam insider informace (segra kamarada žije v americe a chodí s nekym z blizzardu) že tahle hra je recyklovany odpad ktery zbyl ze zrušeného vyvoje Titanu
-
-
nejsem zadny fanda Blizzu, ale jestli todle je jejich odpad tak by byli hodne hlupi stim neco neudelat, jsou studia co by to vydavali co buh vi co...vcetne Blizzu
-
-
takhle vykrást Team Fortress a ještě Valve provokovat vtípkama jako "Rikimaru" billboard, no nevim jestli děláš dobře Blizzarde
-
-
nic nevykrádají, je to vlastne koncept battlegroundu z wowka, akorát preveden do sci-fi kabatku. Na začátku byl warcraft strategie, z toho se vyvinulo third person wowko a ted nakonec first person overwatch. kruh se uzavíra. takže jediny kdo tu krade je valve a gabe (jako obvykle).
-
-
nevím jestli jsi někdy hrál TF, ale v téhle hře krásně vidíš kdo je Spy, Heavy, Sniper, Engineer, Medic už z té ukázky, ale kdybych se měl držet tvé logiky, první bylo TF do Quake (96), pak do HL (99) a pak ho tedy Blizzard vykradl a udělal z něj battleground do WoW? To je dost nesmysl
-
-
omg v roce 96 jsem ješte ani nežil to byl herni pravek tak jak to mam vedet. tohle je jak diskuze jestli bylo driv vejce nebo slepice. každopadne nevidim nic špatneho na tom jestli se nekdo inspiruje konceptem z jine hry a dal s nim pracuje.
-
-
Ty vole, 96 to uz sem paril jak o zavod at zije didaktik, a v 98 prvni PC. Kolik ti proboha je 10?
-
-
Kdyz v 96tym nezil tak mu je maximalne 17, porad extremne nevyspely vek.
-
já jsem si v roce 96 koupil o prázdninách své první Score č 32. s recenzí na Formuli 1, Broken Sword, 3 Skulls of Toltecs, Hind a Quake .. a byl jsem v p*deli *1*
-
-
tak to pak jo, tyhle věci by se už pomalu měli učit ve škole, předmět "herní historie" do školních osnov
-
-
-
-
-
Stačí obrázek, pohádky nehraju.
-
No tak prvni na co jsem si vzpomnel kdyz sem videl gameplay video tak bylo Plants vs. Zombies Garden Warfare (na coz bych docela rad videl recenzi jelikoz to snad uz vyslo, ne?). No ale kazdopadne budu radsi hrad za opici nez za kaktus :D
-
Trailer je možná fakt pro děti .. ale když jsem zhlédl Gameplay .. Tak mi to přijde jako pěkná akční střílečka .. no dyt proč ne .. celkem dost pěkných prvků .. tak jsem zvědavý :)
-
Ten trailer mi přišel jak reklama na Toy Story 8 a byl fakt obsahově příšerný.
Samotný gameplay vypadal daleko líp a hru zkusím až bude beta, ale nečekám nic jiného než trošku jiné TF 2 bez milionu nafarmených itemů. Na Blizz jednoznačně zklamání. -
-
Na druhou stranu, mohl to být svět blizzardu v FPS, takhle mají alespoň něco trochu jiného "nového" *1*
-