Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • proč ne, mne to prijde spravedlivy. jinak by normalni clovek nemel proti deckam co pari celej den šanci. takhle i casual co ma reálny život, práci, holku, si zaplatí a muže dorovnat skill. (noliferi obvykle nemaji penize na mikrotransakce protože nemají ani práci ani holku a v živote se jim moc nedari)
  • Zameku? jasně ...hned přepíšeme pravidla českého pravopisu ...vyhovuje ti to?
  • týýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýjo, teď jsi to těm magorům fakt natřel ....zakládám tvůj "fanklab" ...doufám, že se nám všem podepíšeš.
  • Asharak
    Ještě kdyby mohl každý rocket jump *9*
  • Asharak
    To už měli udělat s HotStorm a nedělat z toho kopii doty.
  • Pay to win ? A na odpovědi stojí a padá celá budoucnost nové značky Blizzardu ....
  • tohle si musím zálohovat ...fakt, paráda, budu se chlubit, že tě znám.
  • Asharak
    Ty vole, tak proč píšeš "napřed dotu ted tf", když víš že byla dřív dota1, hon a lol, uplny gaben prd*l lover *15*

Naopak steam okopiroval blizzard, sice hrdinové doty2 vypadají jinak, základ už ale měli ve w3 možná sc.
  • jasně! sejmi ho. jsi nejlepší!
  • jdi na ně! fakt ti fandím. jsi tady nejchytřejší!
  • Asharak
    Jo jeste jsem si HotS ani nekoupil :D Snad bude void lakavejsi :3
  • dobře ty! jdi proti proudu, ty musíš!
  • W3 je naprosto luxusní záležitost, hraju online dodnes, zrovna teď taky.
  • Mato1987
    Nebol náhodou tretí warcraft krtizovaný za jeho až príliš presaturovanú kreslenú grafickú štylizáciu?
  • No právě, poslat si to odněkud z tramtárie je moc riskantní.
    Bral bych něco o velikost dreadnoughtu. Nedávno jsem viděl jeden úžasný model Nurgleho dreadnoughtu, s tak dokonale namalovanou rzí a různými boláky, že jsem skoro dostal infarkt. Vím, že to zní směšně, ale abych tak na závěr řekl (ať někdo nebrečí, že tu třeba vedu monolog) co dovedou namalovat někteří lidi je prostě neskutečný. Nevím, kolik typů barev se prodává, ale jsem ohromen tím co všechno dokážou namýchat a jak si pohrajou s každým detailem. Neskutečný natom je, jak jsou ty modely malý, to už vyžaduje pořádnou preciznost.
  • Omalovánky pro děcka ? To snad ne, nezájem. Od Blizzardu mě zajímá jen Warcraft 4, případně nějaká opravdu povedená dospělá hra, žádný přebarvený hovadiny s postavičkama co si kreslí děti na základce.
  • to je pak těžký. Mám odpálit raketu na sídlo blizzardu? Nevím kde to je a navíc bych musel volat SalamHalamovy, aby vyrobil nějakou bombu.
  • wenceslaus
    Barvy stojej dost, ale ten čas, to je větší problém ( a z toho mnohdy plynoucí nedostatek denního světla... atd.)

Tak to je zas hodně - to bys pořídil i za míň. Ale zas záleží, cos přesně viděl no :-) A jestli je nějakej podobnej talent tady u nás.
  • Mato1987
    Nie, len tak všeobecne, jednoducho odpáľ.
  • Hrozně moc se mě líbí Nekroni, od některých talentů. Nebo obecně figurky s kovově šedou barvou. Působí to jaksi prostě, ale neskutečně. Nedovedu si představit, že bych při ceně těch barev vysolil desetitisíce jen za to, abych se to možná naučil. Každopádně, nevím jaký jsou ceny, ale dal bych klidně i jednoho Masaryka za nějakou tu fakt hodně dobře nabarvenou warhammer 40 000 figurku (buď jednu velkou, nebo alespoň dvě, tři menší).
    Sakra, už jsem se zase zasnil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší