Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • CliffyB ma Blue Streak, id Software noveho Dooma, Epic novy Unreal Tournament, teraz Blizzard pride s Overwatchom.... kde je ten Half-Life 3?
  • wenceslaus
    To je věc vkusu. Podle mě nevydal dobrou hru od Diabla 1 :-)

A to, že jejich hry hraje mraky lidí nikdo nepopírá. Vím, že třeba Nosgoth nebude nikdy tak populární, jen mám tý dětinský grafiky už plný zuby.
  • *1* *1*
    http://www.fanta.com/playfanta/graphicnovel/img/mobile/coverpage.jpg
    Dáme actimel team vs fanta team. To bude battle o kterým se blizzardu ani nezdálo. Na trhu barevných slátanin se nám nikdo nevyrovná.
  • kdo mě vyjmenuje vkusnou hru co blizzard vydal.
    Jestli někomu záleží jen na kvalitě pvp, na tom aby se to nelagovalo na kdejaký šunce a na tom, aby to nemělo chyby budiž. Jsou ale lidi, kterým se z věcí jako tato dělá blivno.
  • wenceslaus
    1. A za poslední leta Warhammer hooooodně zdražil, takže s tím asi taky seknu. Z Games Workshop je regulérně evil corporation.

2. To trvá roky a je v tom strašně moc hodin práce. A pak se teprve projeví talent... nebo jeho absence :-)

Nabarvené (tak precizně) jsou pak úplně mimo možnosti mojí peněženky, takže přesný ceny neznám :-)
  • to nebyl trolling tobe se nelíbí ty kreslene pohadky? treba Tangled anebo Princess Merida?
  • Nebo reklama na Actimel ( http://penproductions.ca/newsImages/actimel.jpg )
  • Haleluja někdo s vkusem.
  • Nevím co všichni mají s tou dětinskostí??
    Wow je taky megainfantilní, a nikdo nemůže popřít, že ho stále hraje mraky lidí (já sám už 5 let ne). Kdo hrál (a hraje betu) Heroes of the Storm (ja jo), tak vidí, že to je jiné než LOLko. Je to akčnější a zábavnější, přehlednější (!). A mám pocit, že s Overwatch dost možná přeberou žezlo stále hraného, v článku zmiňovaného Team Fortress 2. A navíc, jak to Blizzard umí, přebere i spoustu dalších hráčů.
    A nevím jak Vám, ale mě to celé přišlo jako do 3D FPS předělané LOLko, což je vlhký sen mnoha hráčů *8* , a oni o tom ještě ani nevědí!!
    A teď přijde Blizzard se svým Overwatch a všem zatne tipec...!

Ok, možná jsem se nechal trochu unést, ale kdo mi vyjmenuje špatnou hru, co Blizzard vydal..
  • v dark souls jsem ty texty ani nečetl a stejne jsem se probojoval docela daleko. pak mne to prestalo bavit. ale s timhle meli japonci u mne plus že to nezaspamovali tunou textu a debilnim pribehem
  • ano, ale já si vždy rád zanadávám. Mám nekonečný zásobník.
  • škoda, rád bych poznal nějaký nový lore, na ty figurky moc nejsem.
    1. jsou na mě moc drahý
    2. absolutně nechápu, jak je někdo dokáže tak nádherně vymalovat. Prohlížet si některé kousky je vážně radost, ale jak se znám, pokud jde o mě a malování byl by to děs. Nikdy jsem to moc nezjišťoval, ale kdyby si někde prodávaly už vymalované modely, určitě bych koupil. Né kvůli hraní, jen z čiré radosti.
    PS: ta gorila nevypadá tak hrozně. Obecně moc nemusím, podobný věci, ale v posledních pár letech mi vlivem dvou odlišných sérií, už nepřipadají bojující gorily tak špatný nápad.
  • Chápeš doufám, že se tě snaží trollit ? *15*
  • wenceslaus
    Ne, každý ne (Tolkien třeba). Pro mě má Disney (a Blizzard) tu nejodpudivější stylizaci co znám. Jsou to, čím byla Britney Spears v hudbě (nebo kdokoli je dneska na jejím místě).
  • wow, diablo 3 a sc hry, i když obsahují jisté dobré prvky, ale jako celek nestojí za nic. tohle naopak by mohl být první krok od blizzardu správnym smerem po dlouhe dobe
  • wenceslaus
    Zkrachovalá figurková hra z Francie. Knížky bohužel nejsou, ta hra se jen tak tak držela pár roků. Škoda, měla hodně dobrej herní systém (lepěí než Warhammer, vážně) a zajímavej svět... ze začátku.

Je to 43 poté, co se Rusové a Aliance (Země je rodělená jen na dvě frakce) spojili proti emzákům (ten Reaper - vcelku "temní" záporáci.). Vlastně ta první pasáž videa tak dost vypadá... všetně těch čtyřnohejch robotů a tak.

Pak začali přidávat gorily a další pitomosti (žoldáky ovládající zombie a supermutanti, šediváky...) a já (a zjevně i ostatní) přestával jevit o hru zájem - takže dál moc nevím.
  • ah, mrtvý lore. Blizzard parazituje na zdechlině.
  • všichni mají rádi toho klasického. To co dělají teď.... Stačí se podívat na ten jejich novej SW cartoon, nemluvě o tom, co udělali se STAR WARS lore obecně. Takže předpokládám, že to byl džouk.
  • ehm, tak to pak upaluj hrát miny
  • a v čem to utočí na dobrý vkus? vždyt to vypadá jak disneyovka. všichni maji radi disneyho

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší