Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG
    Hahaha, teď jsem si všiml ještě něčeho. Zdá se, že jediný co blizzard změnil na tý gorile je, že přidal brýle. Nic proti lidem co je nosí, ale mám takový pocit, že to je dělaný přesně pro takovéto WoW fandy
    http://johnmuldoon.ie/wp-content/uploads/2011/02/super-computer-nerd.jpg
  • co máš porad s temi temnymi hrami. blizzard skratka dela veselou a pozitivní stylizaci a na tom neni nic špatného. taky mi leží blizz v žaludku kvuli mnoha vecem ale faktem je že grafiku a pvp umí.
  • Jakej je v tom rozdíl, jestli ti pobledlí nerdi diskutují o tom, jak sundali bosse nebo o tom, kolik dali včera killstreaků?
  • Hmmm...jako krátkej animáček to bylo v pohodě...dokážu si to představit jako "předfilm" v kině...
    Jinak nic pro mě...roním slzy když koukám, na jaký publikum dnes Blizz míří, o tom, že to za těch 20let vypadá, že neumí najmout schopný grafiky a tak se utápí v tý pseudocartoonovský grafice škoda mluvit
  • species
    no ano, blizzard potom co usnul na vavrinech s dotou zacal delat moba hru pro imo uz dost presycenej moba trh(dota2, lol, hon, smite, jeste neco?).

No a ted dela hru ktery tece TF2 i usima.

Co se ti na tom nezda?

edit - samozrejme ze "původní LoL je založeno pouze na krádeži, kopírce a zjednodušení Doty." (i kdyz nerikal bych tomu zrovna kradez, to je blbost, proste udelali neco podobnyho a neskutecene se to chytlo)
  • TheGGG
    No jo, pořád lepší, než vidět ty skupinky pobledlých nerdů, co sedí kolem stolu a diskutují nad tím, jak sundali bosse na 80levlu a jak jim to zásadně změnilo celej život. Nemluvě o těch nerdech, co snad věří, že blizzard umí udělat dobrý lore.
  • TheGGG
    Parádní trailer říká někdo, kdo u Mass effectu v diskuzi napíše, že "nemám príliš v obľube vesmírne scifi strielačky". Přitom je mass effekt pořád tak 1001krát vkusnější než tenhle brak.
  • To je fakt...nic pro takový über drsný týpky co hrajou CoD, protože tam si teprve můžeš přijít jak hroznej badass...vyprávět to kámošům ve škole, vždyť je to skoro stejný jako bejt v opravdový armádě )))
  • species
    nikdy bych neveril ze tohle napisu, ale souhlasim s TheGGG. *11*
  • Mato1987
    Trailer parádny, no ku hre nemám čo povedať, iba že to nie je tá moja pravá šálka kávy, ale niekomu sa to bude určite páčiť a bude ho to baviť.
  • TheGGG
    Tak to ti blahopřeju, když hraješ jen ty barevný patlaniny od blizzardu. Tady prostě nemá někdo ani špetku vkusu.
  • TheGGG
    blizzard zase čóruje.
    Jinak to vypadá jak ta animovaná reklama na fantu, či co to občas zahlídnu v televizi.
  • TheGGG
    Hahahahahaha. Ne na todle se prostě nedá napsat nic normálního. Lituju že jsem ten trailer viděl, du si pustit 10 hodin snaffu, abych trochu srovnal váhy a vrátil se do normálnosti.
    BTW: Nevím, ta pasáž, jak mu šlápl na brýle mě připadala trochu moc temná, aby z toho děcka z wow neměli trauma.
  • Veskoslav
    Jak snad něco takového tvrdím? Ty jsi začal s blábolem o kopírce.
  • species
    No ona druha cast starcraftu taky nebyla nic moc, Wings of Liberty bylo o poznani lepsi.
  • species
    Ja jsem si samozrejme vedom jak dota zacinala, proc tak ofenzivne? Nicmene nemuzes tvrdit ze duchovni vlastnictvi doty patri blizzardu, to prece patri tem modarum a hlavne icefrogovi.

No a ted patri Gabenovi, at se ti to libi nebo ne :)
  • Magister_Peditum
    Tak Pixar už taky není záruka kvality vis jejich poslední filmy.
  • Kedaro
    Lost Vikings se objeví mezi novými postavami v Heroes of the storm, tak zřejmě na ně tolik nezapomněli.
  • wenceslaus
    Raketáci opet mizi ze sceny!

Ale je fajn, ze si Blizzard vsima i ostaních figurkových her, nez jen Warhammeru... i kdyz nevím, jestli AT-43 je zrovna dobra volba, kdyz zkrachovlo.

http://www.antredublup.com/images/KACH01__01.jpg
  • HulkSmash
    Hrál jsi někdy nějakou hru od Nintenda? Řekl bych, že tu lidi zatim soudí hlavně podle obalu. Ale těch herních prvků a mechanik co tam představili, v takovym kraťoučkym videu??!! Dyť je to úplně super. A pak tu někdo použil termín: "Jako od Pixaru" jako negativum. Ano, Pixar takový bezvýznamný studio bez nápadů... :D To jsem spíš nepochopil. Btw. mnozí to možná nezaregistrovali, ale v té hře teče krev.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit