Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vogon
    Doufal jsem v Blackthorne 2, nebo Lost Vikingy, ale tohle se mi líbí a jsem překvapený. Konečně střílečka, která má takové svižné tempo jako staré klasiky. Stylizace je pěkná Pixarovská(Původně tu byla věc s padáním z lampičky, ale někdo mě už předběhl ), ten kdo chce mít realistické střílečky ať si zahraje call of honorfield cry 1510132486(Ale pokud si někdo myslí, že takovéto "střílečky" jsou realistické, tak je hlupáček) a ten kdo chce mít realistické hry, ať táhne do někam. Navíc Blizzard dává uzdu jejich skvělému humoru a už v traileru bylo plno easter eggů. Ale lidi budou nadávat na všechno, nadávali na Hearthstone, že prý to bude propadák a ono se z toho vyklubala jedna z nejhranějších onlinovek, nadávají na Hots a to si mezitím na sebe beztak vydělalo, aniž by opustilo betu. Navíc nezapomínejme, že Blizzard špatnou hru ještě nevydal.
    Ale jedinou výtku bych přece jenom měl...chybí tam aspoň jeden murlok. mmulul rwmmllul glmulmuluumlwr!
  • Overwatch
    Ještě by mi z toho mohli platit royalties a byl bych happy :)
  • to jsou asi nepoužité veci z toho jejich zrušeného mmo, tuším titan se to jmenovalo. ale líbí se mi to, kdyby to bylo neco na zpusob battlegroundu ve wowku tak by to nemelo chybu. prakticky celou dobu co jsem hrál wowko tak to byli jen bg.
  • Proboha, to by byli copyrighty na každou píčovinu a všechno by vlastnily čurácký firmy jako Blizzard nebo Ubisoft. *1*
  • Veskoslav
    A ty vývojářské nástroje asi sehnali kde? Mimoto bez hrdinů od Blizzardu by ani žádná Dota nebyla. A jak říkám, Dota vychází ještě se stařičkého módu pro první Starcraft. Mimochodem klidni slovník...A pokud to bereš takto, tak původní LoL je založeno pouze na krádeži, kopírce a zjednodušení Doty.
  • RakeW
    Hra mě nezajímá, ale ten kraťas byl moc fajn. Variaci na Strážce Galaxie jako celovečerní animák s tímhle vizuálem a muzikou bych si dal určitě líbit, klidně kdyby to bylo takhle pro děcka.
  • Naprostej vtip. By to nemelo znacku blizard tak potom nikdo ani neflochne.
  • Magister_Peditum
    Trailer jako by Pixaru z lapičky vypadl. *1*
  • Že to je mód na W3 neznamená, že si ti zmrdi můžou přivlastnit práci těch modařů. :)
  • Jenže ono vážně jde do sraček, ty jejich omálovanky přece člověk s kladným vztahem k životu hrát nemůže. :D
  • Veskoslav
    Nechci nějak brát iluze, ale TF 2 nebyla první hra, co měla rozdělení engineer, scout atd.
  • Veskoslav
    Blizzard okopíroval Dotu? Chápu, že jsi psal, že ti je 12, ale zjisti si něco z čeho vychází Dota, původní mód je ještě dělaný pro Sc I (někteří si pamatují mapu Aeon of Strife), což ty jsi plaval jako spermie v něčích varlatech.
  • Veskoslav
    Tohle se psalo po W3, že jde do sraček (pamatuji si diskuze na bonuswebu), pak po Sc II že jde do sraček, pak po D3, že jde do sraček, psalo se to po vydání Hearstone, psalo se to po uvedení Alphy Heroes of the Storm, bude se to psát po vydání nového datadisku k WoW. Pořád dokola a dokola.
  • ne,vubec nevypousti spatny hry...diablo je pri nejlepsim jen prumenra hra,heroes of the storm je megashit,hearthstone je mobilova casual srajda,titan radsi rovnou zrusili...uz davno nedelaji dobry hry
  • species
    Takze potom co blizz okopiroval Dotu tak jde kopirovat Team Fortress?
  • Kedaro
    Konečně se ti to bliz-fanovství vyplatilo Adame, pojmenovali po tobě hru. *4*
  • Souhlasím, ale character design je dovela dobrý i když kopírování TF2 je tam fakt znát. Máte inženýra, heavyho (i když meelee), snipera, medika a dokonce i scouta. Přesto že strany vypadají jako dost diverzní s jinými schopnostmi/zbraněmi, ale stejnou šablonou pro classu tak mi to připadá jako těžká inspirace Team Fortressem 2.
  • Mega.Dislike. Blizzard jde do sraček už od D3. :)
  • Imrael
    Mě se to líbí .. Mám rád infantilní věci .. *1*
  • Veskoslav
    Neřekl bych, že to bude jako TF 2. Spíš naopak. TF 2 je skvělá, ale tady je to zcela o něčem jiném. Systém postav vypadá mnohem komplexnějí. A nic proti TF 2, ale poslední dobou je to spíše sběrač klobouků a jiných srand. A má nejhorší komunitu z Valve her a to včetně "ruské" Doty 2.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit