Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • del0
    Jako celkem pecka. Blizzard a FPS. *8* Věřim, že to bude po dlouhý době FPS pro skillery, akorát ten styl grafiky opět nepřekvapil. Co čekat od Blizzardu. *15* Taky mám pocit, že do tý svý stylizace začínají trochu míchat i anime, možná z vypočítavosti. Snad to bude dobrý, ale na nový Unreal a Doom se těšim víc. *5*

Btw, koukám, že TheQQQ se opět činil. Někdo by tu měl ty jeho zvratky uklidit. *11*
    • TheGGG
      ááá prd*l. Už tě z těch omalovánek bolí oči?
      • del0
        Já sem v pohodě, ale ty máš očividně mindráček. *15*
    • Mato1987
      Nový DOOM *14* *14* sa neviem dočkať, keby aspoň konečne nejaké informácie uvolnili tak by som skákal od radosti.
  • A to jsem naivně věřil, že společnost jako Blizzard má na víc, než zkopírovat team fortress, call of duty, mass effect...
    • Uměl Blizzard někdy něco jinýho než kopírovat? A já se vsadím, že se za pár let bude zase vyprávět pohádka, jak Blizzard vymysll nový super žánr. *7*

V dnešních hrách se vyplatí jediný - vůbec žádná inovace, minimální myšlenka, maximální jednoduchost a k tomu samozřejmě ještě zjednodušit, co jde.
      • + to přepálit infantilní pestrobarevnou stylizací
        • Asharak
          Teď ale naopak chválíš blizzard za něco proti čemu je komentář před tebou tak bacha :) Styl mají originální *3*
          • Originálně hnusný.. I když tenhle styl je čistej komix říznutej asijskýma úchylnostma. Nic originálního.
    • Asharak
      No co, mass effect ani cod bych stejně nehrál, od blizzardu si zahraji hry rád tak proč ne :)
  • Blizz už neví kam by strčil rypák zdá se... doteď nevybalancovali pvp na WoWku jedoucím 10 let a budou dělat akční arena-titul... Unreal a TF s Blizznádechem. Upadá to upadá... Nepo*urvit a nepřijít tak brzy Bethesda s TeS Online... mohla tak za 2-3 ročky jít s přehledem do čela.
  • jsem si četl ten članek od homolu na ktery je odkaz v článku pod indicí a gratuluju k vyborne dedukci a skvele investigativni novinarine. ale mam insider informace (segra kamarada žije v americe a chodí s nekym z blizzardu) že tahle hra je recyklovany odpad ktery zbyl ze zrušeného vyvoje Titanu
    • nejsem zadny fanda Blizzu, ale jestli todle je jejich odpad tak by byli hodne hlupi stim neco neudelat, jsou studia co by to vydavali co buh vi co...vcetne Blizzu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit