Přejít na výpis diskuzí
Blizzard po 17 letech oznámil novou značku: multiplayerovou střílečku Overwatch
7.11.2014 | Adam Homola
182 příspěvků
-
Jako celkem pecka. Blizzard a FPS. *8* Věřim, že to bude po dlouhý době FPS pro skillery, akorát ten styl grafiky opět nepřekvapil. Co čekat od Blizzardu. *15* Taky mám pocit, že do tý svý stylizace začínají trochu míchat i anime, možná z vypočítavosti. Snad to bude dobrý, ale na nový Unreal a Doom se těšim víc. *5*
Btw, koukám, že TheQQQ se opět činil. Někdo by tu měl ty jeho zvratky uklidit. *11* -
-
ááá prd*l. Už tě z těch omalovánek bolí oči?
-
-
Já sem v pohodě, ale ty máš očividně mindráček. *15*
-
-
Nový DOOM *14* *14* sa neviem dočkať, keby aspoň konečne nejaké informácie uvolnili tak by som skákal od radosti.
-
-
A to jsem naivně věřil, že společnost jako Blizzard má na víc, než zkopírovat team fortress, call of duty, mass effect...
-
-
Uměl Blizzard někdy něco jinýho než kopírovat? A já se vsadím, že se za pár let bude zase vyprávět pohádka, jak Blizzard vymysll nový super žánr. *7*
V dnešních hrách se vyplatí jediný - vůbec žádná inovace, minimální myšlenka, maximální jednoduchost a k tomu samozřejmě ještě zjednodušit, co jde. -
-
+ to přepálit infantilní pestrobarevnou stylizací
-
-
Teď ale naopak chválíš blizzard za něco proti čemu je komentář před tebou tak bacha :) Styl mají originální *3*
-
-
Originálně hnusný.. I když tenhle styl je čistej komix říznutej asijskýma úchylnostma. Nic originálního.
-
-
-
-
No co, mass effect ani cod bych stejně nehrál, od blizzardu si zahraji hry rád tak proč ne :)
-
-
Blizz už neví kam by strčil rypák zdá se... doteď nevybalancovali pvp na WoWku jedoucím 10 let a budou dělat akční arena-titul... Unreal a TF s Blizznádechem. Upadá to upadá... Nepo*urvit a nepřijít tak brzy Bethesda s TeS Online... mohla tak za 2-3 ročky jít s přehledem do čela.
-
jsem si četl ten članek od homolu na ktery je odkaz v článku pod indicí a gratuluju k vyborne dedukci a skvele investigativni novinarine. ale mam insider informace (segra kamarada žije v americe a chodí s nekym z blizzardu) že tahle hra je recyklovany odpad ktery zbyl ze zrušeného vyvoje Titanu
-
-
nejsem zadny fanda Blizzu, ale jestli todle je jejich odpad tak by byli hodne hlupi stim neco neudelat, jsou studia co by to vydavali co buh vi co...vcetne Blizzu
-