Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mato1987
    Trailer parádny, no ku hre nemám čo povedať, iba že to nie je tá moja pravá šálka kávy, ale niekomu sa to bude určite páčiť a bude ho to baviť.
    • TheGGG
      Parádní trailer říká někdo, kdo u Mass effectu v diskuzi napíše, že "nemám príliš v obľube vesmírne scifi strielačky". Přitom je mass effekt pořád tak 1001krát vkusnější než tenhle brak.
      • tohle si musím zálohovat ...fakt, paráda, budu se chlubit, že tě znám.
      • Mato1987
        Trippledží, budem k tebe úprimný, odpáľ, vďaka.
        • kam na sector? LoL *3* *3*
          • Mato1987
            Nie, len tak všeobecne, jednoducho odpáľ.
            • to je pak těžký. Mám odpálit raketu na sídlo blizzardu? Nevím kde to je a navíc bych musel volat SalamHalamovy, aby vyrobil nějakou bombu.
  • Hmmm...jako krátkej animáček to bylo v pohodě...dokážu si to představit jako "předfilm" v kině...
    Jinak nic pro mě...roním slzy když koukám, na jaký publikum dnes Blizz míří, o tom, že to za těch 20let vypadá, že neumí najmout schopný grafiky a tak se utápí v tý pseudocartoonovský grafice škoda mluvit
    • Asharak
      Tak na jednu stranu chtějí mít vše ve stejném stylo. Ale na druhou, od toho jejich se zase v Overwatch dost odklonili, tak jako tak, filmeček byl dost hnus na Blizzard ._. ,gameplay to ale zachránil, ten vypadá dobře podle mě.
    • Dovolím si poznamenat, že Blizzard schraňuje jedny z nejlepších grafiků v branži, což dokazují nejen skvělými trailery, ale právě i tou precizní stylizovanou grafikou. To, že studio nesází na hyper-realistický vizuál ani zdaleka neznamená, že tak činí pro neschopnost svých zaměstnanců. Ale tady asi pláču na špatném hrobě.
      • Já jsem pak chtěl dodat vsůvku o CGI trailerech které jsou extra třída stále, ale jaksi si nejsem jistý, jeslti to nedělá někdo jiný než samotnou herní grafiku...a upřímě řečeno, WarCraft 3 byl precizně stylizován, Warcraft 2 byl precizně stylizován, i to Wowko v době vydání ale StarCraft 2 (Zergové mi přišli jako plyšáci a rozhodně jsem z nich neměl dojem hrůzostrašných bestií (přesnej opak jejich CGI protějšků) už jsem moc nepobral a k Diablo 3 se nebudu vyjadřovat...trošku mi to přijde ala CaC efekt u RA kde byla stylizace dvojky naprosto v pořádku ale robožáby a transformers nindžové ve trojce už bylo přeci jen přepálené a o tomto titulu nemá podle traileru kdo co mluvit o precisní stylizaci protože to je prostě obšlehlá stylizace pixarských animáků
  • Lol vyzera to o 2.triedy horsie a nudnejsie ako Brink a o galaxiu nizsie ako Evolve...toto by som cakal od Valve a nie od Blizzardu...najprv karticky potom moba teraz f2p strielacka...aby sa im nevypomstilo vypustat takyto odpad medzi fanusikov...radsej mohli oprasit Starcraft Ghost Warcraft 4 alebo novy datac do Diabla
    • wow, diablo 3 a sc hry, i když obsahují jisté dobré prvky, ale jako celek nestojí za nic. tohle naopak by mohl být první krok od blizzardu správnym smerem po dlouhe dobe
    • Veskoslav
      Připravuje se do WoW a Sc II datadisky. Nemůžou zase dělat všechno najednou. Diablo ještě ani nebyl oznámen, že pracují na novém datadisku. Dřív jak 2016 s ním ani nepočítej a W4 je to samé jako HL3.
    • Mato1987
      Brink ani nespomínaj, ešte doteraz sa hanbím za to, že som za tú hovadinu prachy vyhodil v domnienke, že to bude taká kvalitná porcia zábavy ako Wolfenstein: enemy territory...A z evolve mám viac než zmiešané pocity, bol som ku hre skeptický a alpha celý ten skepticizmus len potvrdila, po pár kolách nastane sterotyp a hra nemá potom čo ponúknuť.
  • Po 17 letech nová značka, kterou 10 let budou vyvíjet, aby ji pak zase zrušili. *6*
  • Obrovské sklamání Blizzard a takovouhle "novinku" akcni team fortres scifi splacaninu kterejch sou dnes mraky HNUS *10* Cekal jsem nextgen sci-fi mmo (nejlepe world of starcraft ale voni uz jedou jen na co nejjednodusi hra z ktere vydelame co nejvic hlavne bez rizika, proc delat obri projek kdyz by nemusel mit obri zisky, proste dedci v blizzardu uz nemaj koule totalne ZFOTROVATELI)
    • Tohle puvodne bylo mmo, ale to mmo z toho vystrihly, protoze to nedavalo stejnej smysl jako v destiny.
  • Zayl
    Ten trailer mi přišel jak reklama na Toy Story 8 a byl fakt obsahově příšerný.

Samotný gameplay vypadal daleko líp a hru zkusím až bude beta, ale nečekám nic jiného než trošku jiné TF 2 bez milionu nafarmených itemů. Na Blizz jednoznačně zklamání.
    • Asharak
      Na druhou stranu, mohl to být svět blizzardu v FPS, takhle mají alespoň něco trochu jiného "nového" *1*
  • Omalovánky pro děcka ? To snad ne, nezájem. Od Blizzardu mě zajímá jen Warcraft 4, případně nějaká opravdu povedená dospělá hra, žádný přebarvený hovadiny s postavičkama co si kreslí děti na základce.
    • "přebarvený hovadiny s postavičkama co si kreslí děti na základce". To jsou ale úplně všechny hry od Blizzardu.
    • Mato1987
      Nebol náhodou tretí warcraft krtizovaný za jeho až príliš presaturovanú kreslenú grafickú štylizáciu?
      • W3 je naprosto luxusní záležitost, hraju online dodnes, zrovna teď taky.
  • Chce si mi už blít z týhle Team Fortress/League of legends/World of warcraft grafický stylizace, kde postavy vypadaj jako z americkýho seriálu pro děti, je to neoriginální a hlavně je to hnus.
  • Paulcz
    Tohle je hrozné, z Blizzardu se stává přeceňovaná firma.
  • Stačí obrázek, pohádky nehraju.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit