Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdravím lide, s partou jsme založili fan stránku, kde budeme pravidelně psát kterým směrem se hra ubírá, i když zatím nevyšla. Když tak mrkněte ;)
    https://www.facebook.com/pages/Overwatch-Official-Fanpage/322544534595591
  • Pro kluky do 15 let dobrý.
    • Další zvíře co distancuje hráčky. Měl by ses stydět.
  • Viděl jsem trailer živě na twitch a souhlasím s tím co psal chat -> kopie TF 2 pro děti. Ten cinematic trailer vypadal jako film pro děti od pixaru a ten gameplay trailer vypadal divně... až amatérsky. TF 2 jsem hrál po roky, ale toto na mě působí jako naprostá blbost.  *11*
    • Souhlasím, ale character design je dovela dobrý i když kopírování TF2 je tam fakt znát. Máte inženýra, heavyho (i když meelee), snipera, medika a dokonce i scouta. Přesto že strany vypadají jako dost diverzní s jinými schopnostmi/zbraněmi, ale stejnou šablonou pro classu tak mi to připadá jako těžká inspirace Team Fortressem 2.
      • Veskoslav
        Nechci nějak brát iluze, ale TF 2 nebyla první hra, co měla rozdělení engineer, scout atd.
    • Veskoslav
      Neřekl bych, že to bude jako TF 2. Spíš naopak. TF 2 je skvělá, ale tady je to zcela o něčem jiném. Systém postav vypadá mnohem komplexnějí. A nic proti TF 2, ale poslední dobou je to spíše sběrač klobouků a jiných srand. A má nejhorší komunitu z Valve her a to včetně "ruské" Doty 2.
  • Všiml si někdo, že v tom cinematic traileru hraje ten sekuriťák hearthstone?
  • RakeW
    Hra mě nezajímá, ale ten kraťas byl moc fajn. Variaci na Strážce Galaxie jako celovečerní animák s tímhle vizuálem a muzikou bych si dal určitě líbit, klidně kdyby to bylo takhle pro děcka.
  • fps bude vždy něco vyžírat .. počkal bych si na gameplay ...třeba se jim podaří udělat něco zábavného ..
  • CliffyB ma Blue Streak, id Software noveho Dooma, Epic novy Unreal Tournament, teraz Blizzard pride s Overwatchom.... kde je ten Half-Life 3?
  • nevím, jestli byly v ukázce gameplaye všichni neskuteční dřeváci, nebo se tam fakt umírá na jeden skill...takže meeeeeeh....
  • kubi-wan
    Kdyby radši udělali nový Lost Vikings, namísto hry, po který nikdo netoužil.
  • Spades
    Tak mě se ta hra docela líbí. TF2 už bylo docela nuda, takže jsem rád za něco nového. A pokud budou přidávat další postavy tak proč ne. Teď ještě aby to bylo F2P ať si to můžu zahrát s kýmkoliv.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit