Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kedaro
    Konečně se ti to bliz-fanovství vyplatilo Adame, pojmenovali po tobě hru. *4*
    • Overwatch
      Ještě by mi z toho mohli platit royalties a byl bych happy :)
  • wenceslaus
    Raketáci opet mizi ze sceny!

Ale je fajn, ze si Blizzard vsima i ostaních figurkových her, nez jen Warhammeru... i kdyz nevím, jestli AT-43 je zrovna dobra volba, kdyz zkrachovlo.

http://www.antredublup.com/images/KACH01__01.jpg
    • ah, mrtvý lore. Blizzard parazituje na zdechlině.
    • TheGGG
      Hahaha, teď jsem si všiml ještě něčeho. Zdá se, že jediný co blizzard změnil na tý gorile je, že přidal brýle. Nic proti lidem co je nosí, ale mám takový pocit, že to je dělaný přesně pro takovéto WoW fandy
      http://johnmuldoon.ie/wp-content/uploads/2011/02/super-computer-nerd.jpg
      • wenceslaus
        Pravda, Reaper je upravenej víc :-)

http://s56.photobucket.com/user/ffpixel/media/R4D0MTHiNGS/therian.jpg.html
        • Vím, že bych si to mohl vygoooglit, ale vzhledem k tomu, že mě tady máte všichni rádi a že si navzájem pomáháme (a taky proto, že vypadáš jako někdo kdo se vyzná) mohl bys mě říct, co to je za univerzum, z něhož pocházejí ty modely, jestli stojí za hlubší prozkoumání, či jestli se kolem něho nemotají i nějaký knížky. Postavičky vapadají docela zajímavě.
          • wenceslaus
            Zkrachovalá figurková hra z Francie. Knížky bohužel nejsou, ta hra se jen tak tak držela pár roků. Škoda, měla hodně dobrej herní systém (lepěí než Warhammer, vážně) a zajímavej svět... ze začátku.

Je to 43 poté, co se Rusové a Aliance (Země je rodělená jen na dvě frakce) spojili proti emzákům (ten Reaper - vcelku "temní" záporáci.). Vlastně ta první pasáž videa tak dost vypadá... všetně těch čtyřnohejch robotů a tak.

Pak začali přidávat gorily a další pitomosti (žoldáky ovládající zombie a supermutanti, šediváky...) a já (a zjevně i ostatní) přestával jevit o hru zájem - takže dál moc nevím.
            • No právě, poslat si to odněkud z tramtárie je moc riskantní.
              Bral bych něco o velikost dreadnoughtu. Nedávno jsem viděl jeden úžasný model Nurgleho dreadnoughtu, s tak dokonale namalovanou rzí a různými boláky, že jsem skoro dostal infarkt. Vím, že to zní směšně, ale abych tak na závěr řekl (ať někdo nebrečí, že tu třeba vedu monolog) co dovedou namalovat někteří lidi je prostě neskutečný. Nevím, kolik typů barev se prodává, ale jsem ohromen tím co všechno dokážou namýchat a jak si pohrajou s každým detailem. Neskutečný natom je, jak jsou ty modely malý, to už vyžaduje pořádnou preciznost.
            • wenceslaus
              Barvy stojej dost, ale ten čas, to je větší problém ( a z toho mnohdy plynoucí nedostatek denního světla... atd.)

Tak to je zas hodně - to bys pořídil i za míň. Ale zas záleží, cos přesně viděl no :-) A jestli je nějakej podobnej talent tady u nás.
            • Hrozně moc se mě líbí Nekroni, od některých talentů. Nebo obecně figurky s kovově šedou barvou. Působí to jaksi prostě, ale neskutečně. Nedovedu si představit, že bych při ceně těch barev vysolil desetitisíce jen za to, abych se to možná naučil. Každopádně, nevím jaký jsou ceny, ale dal bych klidně i jednoho Masaryka za nějakou tu fakt hodně dobře nabarvenou warhammer 40 000 figurku (buď jednu velkou, nebo alespoň dvě, tři menší).
              Sakra, už jsem se zase zasnil.
            • wenceslaus
              1. A za poslední leta Warhammer hooooodně zdražil, takže s tím asi taky seknu. Z Games Workshop je regulérně evil corporation.

2. To trvá roky a je v tom strašně moc hodin práce. A pak se teprve projeví talent... nebo jeho absence :-)

Nabarvené (tak precizně) jsou pak úplně mimo možnosti mojí peněženky, takže přesný ceny neznám :-)
            • škoda, rád bych poznal nějaký nový lore, na ty figurky moc nejsem.
              1. jsou na mě moc drahý
              2. absolutně nechápu, jak je někdo dokáže tak nádherně vymalovat. Prohlížet si některé kousky je vážně radost, ale jak se znám, pokud jde o mě a malování byl by to děs. Nikdy jsem to moc nezjišťoval, ale kdyby si někde prodávaly už vymalované modely, určitě bych koupil. Né kvůli hraní, jen z čiré radosti.
              PS: ta gorila nevypadá tak hrozně. Obecně moc nemusím, podobný věci, ale v posledních pár letech mi vlivem dvou odlišných sérií, už nepřipadají bojující gorily tak špatný nápad.
    • TheGGG
      blizzard zase čóruje.
      Jinak to vypadá jak ta animovaná reklama na fantu, či co to občas zahlídnu v televizi.
      • Nebo reklama na Actimel ( http://penproductions.ca/newsImages/actimel.jpg )
        • *1* *1*
          http://www.fanta.com/playfanta/graphicnovel/img/mobile/coverpage.jpg
          Dáme actimel team vs fanta team. To bude battle o kterým se blizzardu ani nezdálo. Na trhu barevných slátanin se nám nikdo nevyrovná.
      • species
        nikdy bych neveril ze tohle napisu, ale souhlasim s TheGGG. *11*
  • Jsem Blizz fanboy. Wowka jsem se nahrál poměrně hodně, W3 taky a v D3 včetně ROS mám odehraných stovky hodin. I ten HS si občas rád zahraju a celkem se těším na HOTS. Ale když jsem teď viděl tohle, tak mám pocit, že buďto stárnu, nebo Blizz ztrácí soudnost. Když si tady čtu ty komentáře, tak mám pocit, že spíše to první *1*
    • všichni stárneme ale nekteri pritom i hloupnou
      • A někteří se už jako hloupí narodili a tak vykládají svou moudrost druhým.
      • Vlastní zkušenost? *4*
  • Pay to win ? A na odpovědi stojí a padá celá budoucnost nové značky Blizzardu ....
    • Mato1987
      Nie som si istý, či sa bude jednať o F2P titul, prečo by potom robili betu pre hru? Ale celková štylizácia a zasadenie mi pripadá ako team fortress 2, ktorý bol tiež na začiatku normálnou hrou a až časom z toho valve spravilo F2P hru zadara.
      • Tak Hearthstone měl taky alfu/betu, stejně tak Heroes of the Storm oboje f2p.
    • Asharak
      Samozřejmě že to nebude p2w a blizzard přežije *3* Teda, spis v tom vubec neslo videt že by tam někdo nebyl op :D
    • proč ne, mne to prijde spravedlivy. jinak by normalni clovek nemel proti deckam co pari celej den šanci. takhle i casual co ma reálny život, práci, holku, si zaplatí a muže dorovnat skill. (noliferi obvykle nemaji penize na mikrotransakce protože nemají ani práci ani holku a v živote se jim moc nedari)
  • takhle vykrást Team Fortress a ještě Valve provokovat vtípkama jako "Rikimaru" billboard, no nevim jestli děláš dobře Blizzarde
    • nic nevykrádají, je to vlastne koncept battlegroundu z wowka, akorát preveden do sci-fi kabatku. Na začátku byl warcraft strategie, z toho se vyvinulo third person wowko a ted nakonec first person overwatch. kruh se uzavíra. takže jediny kdo tu krade je valve a gabe (jako obvykle).
      • nevím jestli jsi někdy hrál TF, ale v téhle hře krásně vidíš kdo je Spy, Heavy, Sniper, Engineer, Medic už z té ukázky, ale kdybych se měl držet tvé logiky, první bylo TF do Quake (96), pak do HL (99) a pak ho tedy Blizzard vykradl a udělal z něj battleground do WoW? To je dost nesmysl
        • omg v roce 96 jsem ješte ani nežil to byl herni pravek tak jak to mam vedet. tohle je jak diskuze jestli bylo driv vejce nebo slepice. každopadne nevidim nic špatneho na tom jestli se nekdo inspiruje konceptem z jine hry a dal s nim pracuje.
          • Ty vole, 96 to uz sem paril jak o zavod at zije didaktik, a v 98 prvni PC. Kolik ti proboha je 10?
            • species
              Kdyz v 96tym nezil tak mu je maximalne 17, porad extremne nevyspely vek.
            • já jsem si v roce 96 koupil o prázdninách své první Score č 32. s recenzí na Formuli 1, Broken Sword, 3 Skulls of Toltecs, Hind a Quake .. a byl jsem v p*deli *1*
          • tak to pak jo, tyhle věci by se už pomalu měli učit ve škole, předmět "herní historie" do školních osnov
  • Myslím si, že by Overwatch mohl být přímý konkurent Battlebornu od Gearboxu.. Trochu FPS, snad i bojovka ve stylu TF2...
  • Naprostej vtip. By to nemelo znacku blizard tak potom nikdo ani neflochne.
    • HulkSmash
      Hrál jsi někdy nějakou hru od Nintenda? Řekl bych, že tu lidi zatim soudí hlavně podle obalu. Ale těch herních prvků a mechanik co tam představili, v takovym kraťoučkym videu??!! Dyť je to úplně super. A pak tu někdo použil termín: "Jako od Pixaru" jako negativum. Ano, Pixar takový bezvýznamný studio bez nápadů... :D To jsem spíš nepochopil. Btw. mnozí to možná nezaregistrovali, ale v té hře teče krev.
      • Magister_Peditum
        Tak Pixar už taky není záruka kvality vis jejich poslední filmy.
  • Hned mi to připomělo TF2 a ONI
  • Jen jestli to není zmuchlanej a roztrhanej a následně slepenej, přežehlenej a zredukovanej projekt Titan. *3*
  • No tak prvni na co jsem si vzpomnel kdyz sem videl gameplay video tak bylo Plants vs. Zombies Garden Warfare (na coz bych docela rad videl recenzi jelikoz to snad uz vyslo, ne?). No ale kazdopadne budu radsi hrad za opici nez za kaktus :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit