Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Video odtranene z youtube? :
    http://www.break.com/game-trailers/game/starcraft-2/world-of-starcraft-pre-alpha-trailer
  • Jebem ja celú piču vyjebanú skurvenú!
  • 100% souhlas pro lidi z Blizzardu co ty hry tvori ale rozhodne nesouhlas pro tu vetsinu ostatnich zamestnancu hlavne z managementu a marketingu Activision-Blizzard *11*
  • Stan - nejde reagovat,t ak to píšu sem.
    Souhlasím s tebou. Diablo 3 bylo oznámeno už bůhví kdy a je poslední rok dva se začaly objevovat střípky o vývoji, informace o postavách, nákresy a tak. Myslím si, že proč tomu tak je, je kvůli tomu, že se většina Blizzu věnovala WoW a SC2 a na Diablo 3 nebylo dostatek lidí. Navíc naprosto netuším, co vše je k tomu ještě potřeba (patenty, nějaká obchodní jednání, scénáře, nápady, nákresy, schválení, atd.), takže i docela chápu, proč to tak je. Když to vezmeme od informací, tak je to nějakých +/- 3 roky co na tom dělají a to si myslím, že je slušná doba. Pokud to bude stát za to a cyhtně mě to minimálně jako dvojka, je mi jedno, jak dlouho to bude dělat.
    • ono se na tom právě dělá už cca 6-7 let, to je ten problém, ty 3 roky by byly ještě fajn a přihmouřil bych oko, ale po takový době jsem čekal opravdu něco jiného. Důvody pro tyhle problémy jsou jak jsem psal, ne nějaké piplání a lazení k dokonalosti jak píši zarytí fandové, ale z toho co prosáklo ven jde hlavně o neustále předělávání a rušení, pokud se nepletu tak tohle už je bůhví kolikátá verze D3, piplání je spíše jen faktor protahující dobu vývoje, ale je jen jedním z mnoha.

Na předělávání a neustálé změny dojel např. DNF, tam se to zvrtlo.
      • smejki
        Ono se rušilo a předělávalo hlavně kvůli neschopnosti Blizz North to udělat pořádně. tak je rozpustili a pustili se do toho nanovo, to je hlavní důvod toho dlouhého vývoje
      • Myslím,že teď o tom mít nějaké závěry je předčastné. Počkáme jak to dopadne a uvidíme. Já to už mám rok předplacené a nemůžu se toho dočkat :-) Zatím mě nic v tomhle žánru tak neláká. uvidíme.
        • Cain - DNF šel taky vpřed, ale na úkor data vydání, když si prolítneš reakce lidí, tak by většina dala nevim co už za verze někdy z roku 2001.

Gharty - já už si bohužel závěr udělal, grafika se určitě měnit nebude, takže tam závěr mám a tenhle styl je pro mě mínus. Těšíš se, já taky, ale nečekám nic extra, těšim se i na Torchlight, od toho jsem nikdy nic nečekal a proto může jen překvapit, od D3 jsem čekal hodně, takže je situace opačná, ale jak jsem řekl, svět se nezboří, žíly to netrhá. : )
          • Mě se to po grafické stránce hodně líbí a kdyby ne, tak bych jinak nečekal, až vyjde The Dungeons a Dungeon Defenders ;-)
            • Gharty - to jsem ještě viděl, to bylo někdy v říjnu, pak už jsem to nesledoval.
            • Stan - teď je hodně videí na MP arenu a taky byly na nový class hutera, tak se koukni. Myslím, že to vypadá dobře.
  • Starcraft 2 je nastavovaná kaše ..... pro mne zklamání roku
    • nevim jestli zklamani roku,tech by se naslo vic,ale jinak souhlasim ,ze SC2 neni nic extra.Nerikam,ze je spatna,to ne,ale ani zadnej zazrak.
      Vazne mi unika duvod toho uctivani blizzardu,uz davno to neni to studio co driv.
  • Když přešel Blizzard pod křídla Activisionu je to jen samí průser!
  • ucho
    takže problém byl jen v podobnosti názvu s Wordl of Warcraft? ale co je toto za důvod (natož ke stažení videa z youtube). co takové World of Goo, World of Sport, World of Zoo, World of Pool, World of Chaos, World of Asterix a jistě by se toho našlo ještě dost...
    • No možná to, že Wold of STARCRAFT používá název hry, na kterou má Blizzard patent kdežto Wolrd of GOO je zase patent někoho jiného. Jim jde o tu část STARCRAFT.
      • ucho
        tak proč je tedy v článku uvedeno, že jim vadí podobnost názvu s World of Warcraft...
        • Podobnost mají i všechy ty hry, co jsi zde předtím vyjmenoval. Myslím si, že pravým důvodem je použítí jiného jména v téhle podobnosti, jestli víš, co tím myslím. Navíc, překlad by mohl být nekvalitní, chtělo yb to si přečíst originál zprávu.
  • Proč tu všichni ukazujete jen na WoW nebo SC2 ? A co takhle Diablo 1 a 2 ? Nebo starý dobrý Warcraft 1 - 3 ? Hm, to už nikdo nepřizná, že žral jako blázen a že to jsou už pomalu kultovní věci, které se hrají dodnes. kde by bez těch her byly mnohé RPG a strategie, DoTa a podobné mody. To už tu nikdo neřekne, ale že se snaží rozšiřovat WoW a SC pro lidi, co to mají rád, na to tady každý prská. Blizz se chytil přílěžitosti a udělal to dobře a teď se ho všichni snaží napodobit nebo potopit, jak typické.
    To že Blizz okopčil Warhammer svět a převedl jej do jiné fantasy všichni víme, ale kdo by to neudělal, když by viděl příležitost a navydělání peněz ...
    • Warcraft 1-2 *3*
      • Přesně tak . Trojka už byla moc dětinská (barvičky příšerky ....)
        • Trojka byla taky super. Příběh, videjka, postavy. To že fantasy svět není šedivý snad k tomu patří ne ?
        • A proto je mod pro trojku jeden z nejpopulárnějších ...
  • Blizzard delal dobre hry kdysi davno, ted uz to jsou pedofilni sracky a omalovany.
    • Někomu se ty sračky a omalovánky líbí ;-) mě například ta strohá grafika, i když úžasná, tolik nebere, jako ta jejich. Nemám rád šedivý stereotip a myslím si, že k tomu fantasy ta trochu ujetá grafika patří.
      • Fantasy je pro masy ....
        • A sci-fi a jiné žánry ne ? :-D
  • Blizzardu jde o jednu jedinou věc a to : Kdyby si moder zaregistroval značku world of starcraft ( a to by opravdu mohl protože značka tohoto názvu neexistuje ) a Blizzard by někdy v budoucnu chtěl vytvořit online hru ze Starcraftu, musela by se hra jmenovat jinak nebo by musel Blizzard odkoupit značku od modera za drahý peníz. A vůbec bych se nedivil kdyby to byla milionová částka. To jak se zachoval Blizzard vůči moderovy bylo více než sprosté a být na místě toho člověka tak si ten název fakt zaregistruju ( ať se celí Blizzard pos...re ) A docela bych se vsadil že za pár dní tady bude info o registraci značky World of Starcraft *12*
    • Nemůžeš si registrovat jako značky nějaký název který obsahuje jiný registrovaný název, takže celý tvůj příspěvek je blábol
      • Takže si nemůžu registrovat např. název např. Blood Predator? joj tak to je pech, spíš mi přijde jako blábol argumentovat, že každé jednotlivé slovo je zakázané použít, spíš se jedná vždy o konkrétní případ a jeho individuální posouzení.

A co použití World of Star Craft, to by byl ten kluk hádám z obliga ne když tam dá mezeru nebo pomlčku? Blizzard nemůže mít patent i na samostatná slova star a craft, i když podle tvé logiky to koukám jde : )

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit