Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Video odtranene z youtube? :
    http://www.break.com/game-trailers/game/starcraft-2/world-of-starcraft-pre-alpha-trailer
  • Jebem ja celú piču vyjebanú skurvenú!
  • 100% souhlas pro lidi z Blizzardu co ty hry tvori ale rozhodne nesouhlas pro tu vetsinu ostatnich zamestnancu hlavne z managementu a marketingu Activision-Blizzard *11*
  • smejki
    Ono se rušilo a předělávalo hlavně kvůli neschopnosti Blizz North to udělat pořádně. tak je rozpustili a pustili se do toho nanovo, to je hlavní důvod toho dlouhého vývoje
  • Gharty - to jsem ještě viděl, to bylo někdy v říjnu, pak už jsem to nesledoval.
  • Stan - teď je hodně videí na MP arenu a taky byly na nový class hutera, tak se koukni. Myslím, že to vypadá dobře.
  • Zdenda666
    To jsem taky nenapsal.
    Fanousek v roce 2020 "Kez by vysel SC3 v jeste hezčejší grafice než byla před 10ti lety".
    Ovsem ze blizz nedela hry kvuli grafice ale rekneme ze kdyby letos v lete vydali SC2 v graficke podobe z roku kdy vysel SC1 tak by to nebylo to prave orechove.
    A D3 tam taky moc rozdilu clovek nepozna.Propracovanejsi system na battle.netu a grafika.To bude tahak D3.Nic vic v tom nehledej.
  • Tak to je mi líto, ale musim si stát za těmi daty, které jsem uvedl, dokud mi nedáš zdroj tvrdící opak.

Akorát nevím v čem je problém, v roce 98/99 ja kříkáš byly v levelu záběry z ranné verze W3 což odpovídá i datu kdy měl začít vývoj podle wiki. : )

Ono to chce mít na paměti, že do wiki nepíšou jen hlupáci co si informace cucaj z prstu, ale že tam píše jistě spousta lépe informovanějších lidí než jsme my, tak proč by zrovna v tomhle nemohli mít lepší informace že? třeba to tam psal někdo z Blizzu, nikdy nevíš. Každopádně aby si naplnil tu větu že vývoj W3 trval několikanásobně déle než S2, tak by musel jeho vývoj začít někdy pře rokem 1990 : )
  • nevim jestli zklamani roku,tech by se naslo vic,ale jinak souhlasim ,ze SC2 neni nic extra.Nerikam,ze je spatna,to ne,ale ani zadnej zazrak.
    Vazne mi unika duvod toho uctivani blizzardu,uz davno to neni to studio co driv.
  • Preed
    myslim,ze povedali,ze ich nova hra bude proste nova znacka,source nemam ale ziadny SC online to nebude
  • Posledni kvalitni spolecnost? :-D Jednak tech kvalitnich by se naslo vic a osobne blizzard za kvalitni spolecnost od dob Wow nepovazuju.A kdyz rikas ,ze wow nepocitas tak co jineho v posledni dobe vydali?Akorat SC2 ,coz sice neni spatna hra,ale ani zadnej zazrak.
    Nejak mam problem videt tu kvalitu o ktere tu porad mlluvis.Jejich drivejsi hry byly super,coz se o soucasnych rict neda.
    Aspon me to tak teda prijde a vypada to,ze nejsem s timhle nazorem sam.
  • Mě se to po grafické stránce hodně líbí a kdyby ne, tak bych jinak nečekal, až vyjde The Dungeons a Dungeon Defenders ;-)
  • Cain - DNF šel taky vpřed, ale na úkor data vydání, když si prolítneš reakce lidí, tak by většina dala nevim co už za verze někdy z roku 2001.

Gharty - já už si bohužel závěr udělal, grafika se určitě měnit nebude, takže tam závěr mám a tenhle styl je pro mě mínus. Těšíš se, já taky, ale nečekám nic extra, těšim se i na Torchlight, od toho jsem nikdy nic nečekal a proto může jen překvapit, od D3 jsem čekal hodně, takže je situace opačná, ale jak jsem řekl, svět se nezboří, žíly to netrhá. : )
  • Cainpullo - Nezlob se na mě, ale opravdu nemáš pravdu viz:

"According to Rob Pardo and Chris Sigaty, development for StarCraft II was put on hold for a year in 2005 due to the assistance needed for World of Warcraft"

Sami lidi z Blizzu řekli tohle, takže z toho lze logicky usoudit, že když to v roce 2005 museli pauznout, tak aby měli co pauznout, museli to mít rozdělané. A hry když se oznamují tak už jsou dávno ve fázi vývoje, datum oznámení neznamená datum vývoje.

Wiki za bernou minci neberu, ale momentálně je to jediný zdroj na toto téma, a nemám rád když se někomu nehodí nějaká informace z wiki i třeba sebevíc pravdivá a argumentuje nevěrohodností, to by si totiž mohl říct o každém zdroji vyjma toho nejpovolanějšího, takže buď si insider a víš iínterní věci z Blizzardu nebo čerpáš ze zdroje, který může být stejně tak nevěrohodný jako wiki. Každopádně bude nejlepší doložit zdroj pro tvá tvrzení, bude to jasnější.
  • Myslím,že teď o tom mít nějaké závěry je předčastné. Počkáme jak to dopadne a uvidíme. Já to už mám rok předplacené a nemůžu se toho dočkat :-) Zatím mě nic v tomhle žánru tak neláká. uvidíme.
  • ono se na tom právě dělá už cca 6-7 let, to je ten problém, ty 3 roky by byly ještě fajn a přihmouřil bych oko, ale po takový době jsem čekal opravdu něco jiného. Důvody pro tyhle problémy jsou jak jsem psal, ne nějaké piplání a lazení k dokonalosti jak píši zarytí fandové, ale z toho co prosáklo ven jde hlavně o neustále předělávání a rušení, pokud se nepletu tak tohle už je bůhví kolikátá verze D3, piplání je spíše jen faktor protahující dobu vývoje, ale je jen jedním z mnoha.

Na předělávání a neustálé změny dojel např. DNF, tam se to zvrtlo.
  • Stan - nejde reagovat,t ak to píšu sem.
    Souhlasím s tebou. Diablo 3 bylo oznámeno už bůhví kdy a je poslední rok dva se začaly objevovat střípky o vývoji, informace o postavách, nákresy a tak. Myslím si, že proč tomu tak je, je kvůli tomu, že se většina Blizzu věnovala WoW a SC2 a na Diablo 3 nebylo dostatek lidí. Navíc naprosto netuším, co vše je k tomu ještě potřeba (patenty, nějaká obchodní jednání, scénáře, nápady, nákresy, schválení, atd.), takže i docela chápu, proč to tak je. Když to vezmeme od informací, tak je to nějakých +/- 3 roky co na tom dělají a to si myslím, že je slušná doba. Pokud to bude stát za to a cyhtně mě to minimálně jako dvojka, je mi jedno, jak dlouho to bude dělat.
  • Ty si fakt ucho. Já tu mluvím o patentním zákonu a ty tu meleš o článku.
  • A sci-fi a jiné žánry ne ? :-D
  • Podobnost mají i všechy ty hry, co jsi zde předtím vyjmenoval. Myslím si, že pravým důvodem je použítí jiného jména v téhle podobnosti, jestli víš, co tím myslím. Navíc, překlad by mohl být nekvalitní, chtělo yb to si přečíst originál zprávu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit