Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Gharty - jasně souhlasim, mně osobně je ukradená délka vývoje, mně jde o finální produkt, ale pokud ta délka vývoje neni v tom produktu vůbec znát ať už ve smyslu krátkého nebo dlouhého vývoje, tak je to pak problém, a s tím já mám u D3 problém, začalo se na tom dělat někdy kolem 2003-4 a už krátce po oznámení prvních informací 2008 jsem si řikal kde jsou vidět ty roky který na tom strávili, já to tam zkrátka nevidim, vidim něco co se dá udělat s měnšími zdroji než má Blizzard a v lepší kvalitě tak za maximálně dva roky a to ani neberu v potaz, že je to pokračování už zajetýho systému a ne stavění na zelený louce. Měl jsem prostě po těch letech velká očekávání a realita je jiná, ale to je můj problém, hrát to nemusim, svět se nezboří.
  • Stane, u Diabla s tím souhalsím, ale mě se to líbí.

Co sem hrál SC2 a vybavím si jedničku, nepřijde mi, že by tam ta úchylná abrevnost byla nebo ano ? zase jsem jedničku tolik nehrál a přece jen to je už nějaký pátek, co sem to viděl.

O tom, co se jak dlouho vyvíjelo je myslím slovíčkaření, ve výsledku je důležitá kvalita a to myslím, že jak W3 i SC2 ve své době měli / mají. To jestli to se už někomu líbí nebo je, je pouze na člověku. Já sem si napřiklad SC2 koupil nedávno a ten příběh a videa s ním spojené mě do toho tak vtáhli, že sem to hrál jedním dechem (a to sem vždy měl radši Warcraft universe).
  • Vývoj W3 1998-2002, vývoj S2 2003-2010, zdroj wiki, když odečtu jeden rok za 2005 kdy se prý S2 zdržel kvůli vývoji Wow, tak ti tam pořád nějak nemůžu najít ty násobky jak píšeš, spíš to naopak vypadá na téměř dvojnásobně delší vývoj S2 proti W3.

Nebál se infantilního designu? Ten začli používat až po masovém úspěchu WoW, do té doby měla infantilní vzhled POUZE Warcraft série, Diablo včetně D2 i Starcraft toho byly do té doby celkem ušetřeny, až po masovém úspěchu WoW ten styl cpou do zbylých dvou her a zabíjí tim totálně unikátnost každé té značky, kdy každá z nich začla původně ve svém vlastním stylovém pojetí.
  • U CoD, s tím plnně souhalsím. Kdyby hru vydávali ejdnou za čas,a le nebylo to stále to stejné, bylo by to o něčem jiném. Doteď sem byl velkým zastáncem CoD, ale posledních pár dílů mě probralo.

Diablo 2 se také, jestli si to ještě dobře pamatuji, vyvíjelo 5 let a jestli se nepletu, hraje se stále doteď a za to čekání to stálo. Proč by tedy D3 nemohlo potkat to stejné ? Pokud to bdue vychytané, tím lépe. Nechceme přece, aby se Blizz snížil u her na úroveň CoD, kde to sice vyjde, ale je to sračka prolezlá chybama jako nedávné Black Ops. Já si na kvalitní věc rád počkám. Grafika Blizz byla vždy barevně úchylná a o to mě se víc líbí. Dá se v ní lépe vyjádřit atmosféra, efekty vapadají dobře a zrovna u fantasy, jako je např. Diablo nebo Warcraft, k tomu se to myslím hodí.
    Asi bych tohle měl přidat pod jiný koment, než k tobě, ale snad to neva.
  • Trojka byla taky super. Příběh, videjka, postavy. To že fantasy svět není šedivý snad k tomu patří ne ?
  • A proto je mod pro trojku jeden z nejpopulárnějších ...
  • Fantasy je pro masy ....
  • Přesně tak . Trojka už byla moc dětinská (barvičky příšerky ....)
  • Starcraft 2 je nastavovaná kaše ..... pro mne zklamání roku
  • Když přešel Blizzard pod křídla Activisionu je to jen samí průser!
  • Warcraft 1-2 *3*
  • ucho
    tak proč je tedy v článku uvedeno, že jim vadí podobnost názvu s World of Warcraft...
  • No možná to, že Wold of STARCRAFT používá název hry, na kterou má Blizzard patent kdežto Wolrd of GOO je zase patent někoho jiného. Jim jde o tu část STARCRAFT.
  • ucho
    tak si přečti update a zjistíš, že jim slovo StarCraft zdá se vůbec nevadilo. tak se ti tvůj argument trochu rozpadl...
  • Ty asi enchápeš, o čem je patentní zákon že ?? Pokud použijí v názvu název někoho jiného, dopouští se porušení patentního zákona a to ten dotyčný udělal. STARCRAFT název je majetek firmy Blizzard a daný člověk by musel s nimi jednat o použití tohoto názvu a to neudělal. To že použil jejich nástroj Blizz neřeší, naopak. To že použil jejich název bez svolení, to řeší.
  • ucho
    takže problém byl jen v podobnosti názvu s Wordl of Warcraft? ale co je toto za důvod (natož ke stažení videa z youtube). co takové World of Goo, World of Sport, World of Zoo, World of Pool, World of Chaos, World of Asterix a jistě by se toho našlo ještě dost...
  • Nediv se, kdyz Blizzard drzi za koule Activision
  • ja nevidim zadny problem kdyz nekdo v editoru hry StarCraft udela "parodii" na jinou hru WoW a pak to nazve World of Starcraft proc by tomu daval jiny nazev??? Proc? Jestli to Blizzardu vadi tak jen proto ze nechce aby se to v budoucnu pletlo s pripravovanou MMO hrou ktera zrejmne bude mit stejny nazev a vyjde uplne stejne jako MMO WoW taky po vydani posledniho datadisku strategie... *1*
  • Někomu se ty sračky a omalovánky líbí ;-) mě například ta strohá grafika, i když úžasná, tolik nebere, jako ta jejich. Nemám rád šedivý stereotip a myslím si, že k tomu fantasy ta trochu ujetá grafika patří.
  • Proč tu všichni ukazujete jen na WoW nebo SC2 ? A co takhle Diablo 1 a 2 ? Nebo starý dobrý Warcraft 1 - 3 ? Hm, to už nikdo nepřizná, že žral jako blázen a že to jsou už pomalu kultovní věci, které se hrají dodnes. kde by bez těch her byly mnohé RPG a strategie, DoTa a podobné mody. To už tu nikdo neřekne, ale že se snaží rozšiřovat WoW a SC pro lidi, co to mají rád, na to tady každý prská. Blizz se chytil přílěžitosti a udělal to dobře a teď se ho všichni snaží napodobit nebo potopit, jak typické.
    To že Blizz okopčil Warhammer svět a převedl jej do jiné fantasy všichni víme, ale kdo by to neudělal, když by viděl příležitost a navydělání peněz ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit